Pineapple Kush

Pineapple Kush mag dan een kruising tussen twee zeer populair stammen zijn; de populariteit die het heeft vergaard is evenwel het gevolg van het deskundig mengen van deze twee stammen.
 4.5/5 (129) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (4)
 • Recensies (107)
 • Fotos van klanten (3)

Een Soort met een zeer uitgesproken smaak

Hoewel het soms verward met Pineapple Express omdat beide de tropische smaak delen die doet denken aan ananas, valt deze soort op door de hoge potentie waarover het beschikt als gevolg van het telen met de bekende OG Kush-soort. Hoewel het niet zo sterk is als het origineel, biedt deze soort een nogal aanzienlijke mentale high.

De zware Indica-mix van deze soort, en de hoge CBD : THC-verhouding die daar het gevolg van is, maakt dat het een uitstekende keuze is voor klanten die op zoek zijn naar iets wat helpt bij angst of andere gerelateerde problemen, zoals migraine, PMS of algemene stress. De soort is ook geprezen voor het hebben van een positief effect op mensen met Attention Deficit Hyperactivity Disorder of een verminderde eetlust. Het effect wat de plant biedt is voornamelijk een hoofd-high, maar het biedt ook enig effect op het lichaam - een van de belangrijkste aantrekkingskrachten van deze bijzondere plant is zijn vermogen tot het ondersteunen van ontspanning voor medische doeleinden. In combinatie met een tropische smaak en geur die het aantrekkelijk maken voor zowel doorgewinterde rokers als niet-rokers, zullen deze cannabiszaden een plant geven die heel geschikt is voor een scala van doeleinden en klanten.

Een van de meest aansprekende aspecten van de soort is zijn zoete smaak, die nogal op ananas lijkt (zoals u al zou verwachten), is beschreven als een lichte mint- of vanillesmaak. Rokers hebben een vleugje karamel gedetecteerd in het tropische aroma - de fruitige geur van deze soort is vrij sterk. Zoals eerder aangehaald; waar OG Kush bekend staat als een van de sterkste soorten cannabis, behoudt deze fruitige Kush-variant wel het een en ander van die kracht - hoewel het fysieke effect veel minder uitgesproken is dan dat van zijn voorvaderen. De mentale effecten zijn enigszins vergelijkbaar, waardoor het een zeer aantrekkelijke optie is voor iemand die op zoek is naar een cerebrale ervaring zonder een te groot fysiek effect.

Goede opbrengst binnen/buiten

Een goed geteelde plant zal een hoogte van ergens tussen de 70 en 120 centimeter bereiken als hij binnen gekweekt wordt, en tussen de 120 en 180 centimeter bij buitenteelt. De planten leveren over het algemeen een opbrengst van ongeveer een halve kilo per vierkante meter bij binnenteelt, of een halve kilo per plant (gedroogd) als ze buiten groeien. De zaden zijn gefeminiseerd, wat betekent dat uw planten onder normale omstandigheden allemaal zullen bloeien na zeven of acht weken. Als u van plan bent om buiten te telen, is de beste tijd om uw planten te oogsten eind september.

Als u op zoek bent naar een soort die heerlijk smaak, een zoete geur heeft en een zeer ontspannend hoofd-high biedt, is Pineapple Kush uw plant. Fans van de soort zullen u vertellen dat als u ooit de kans krijgt om het te proberen, u deze kans niet mag laten liggen.

 • Soort Strain: Gefeminiseerde
 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 500 - 550 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 500 - 550 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 70-120
 • Hoogte Buiten: 120-180
 • Bloei: 7 - 8 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische Achtergrond: Pineapple x O.G. Kush
 • Type: Sativa 20% Indica 80%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak
 • Klimaat: Mild
 • Smaak: Tropical, Zoet, Fruit

  By C. D. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : 3 sur 3 ont germées j ai hâte

  By M. Z. on 10/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Pinapple Kush
  Comment : keimung nach 48 std, bis jetzt läuft alles wie geschmiert

  By Y. B. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : 🙈Silence ça pousse🙈

  By A. N. on 25/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Verdammt Nice&Sweet
  Comment : unkompliziert im Anbau und fruchtig süss.... absolut empfehlenswert

  By D. L. on 07/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Nice and sweet
  Comment : Nice and sweet,

  By J. D. on 04/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Pineapple Kush a very recommendable strain from rqs
  Comment : Nice hard sticky solid buds. The taste and smell are amazing. Great strain to amaze people, they want to keep smelling the jar lol. Not the strongest strain but very nice effect. Good for medicinal users and connoisseurs. I feel like this is a strain I want to grow again, to always have some Of this weed. The smell, taste and feeling are just right . If you want a pineapple strain that has great smell but also great taste with a nice high that can help you get a nice rest if you feel like it. Than this is the strain you should try. Definitly worth to grow.

  By S. E. on 16/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Pineapple Kush
  Comment : Easy to grow indoor. Good for begginers.

  By T. M. on 29/Jul/2019 :
  (4)

  Title : Pas mal
  Comment : 8/10 mais 4 jolie specimen

  By M. M. on 24/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Ananas :)
  Comment : top quallity seeds..the best RQS!! thx

  By T. P. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Title : excellent taste and very good effect
  Comment : excellent taste and good effect for kush. I would not recommend this strain for people who smoke for their first time though because it might be too potent (and/or is low in CBD).

  By C. F. on 13/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Pineapple kush
  Comment : Very delicious

  By R. H. on 07/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Great seeds
  Comment : Arrived quickly, true to their description on here. Beautiful.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Van Chris faulkner | 2018-05-18 21:39:48

is this a good plant for beginners?

Royal Queen Seeds Team

You can start your growing experience with the strain of your liking, but if you are looking for something more specific to your case, please read the following article: https://www.royalqueenseeds.com/blog-top-5-ideal-marijuana-strains-for-beginners-n342

Van BoPower | 2018-04-05 23:48:47

Are these seeds feminized?

Royal Queen Seeds Team

Yes, all our Seeds are feminized.

Van Asian Blazin | 2017-12-04 16:52:16

How many grams will I get for 3 seeds on pineapple kush?

Royal Queen Seeds Team

You can check this information, either for indoor and outdoor, in the product data sheet. Please note that this values are considering that the plant grows in optimal conditions.

Van WeedGirl | 2017-11-12 07:12:26

Combien de temps de croissance lui faut il ?

Royal Queen Seeds Team

This plant needs 7-8 weeks of flowering. When planting it outdoors (in Europe) it should go into flowering in August therefore it should be ready to harvest by the end of September. You need to consider that the plant will grow more or less depending on when you put the seeds to the ground. Growing season starts in Spring.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Strain: Pineapple Kush

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Strain: Pineapple Kush

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.