Kush Cannabis - The Royal Queen Seeds Collection

Kush Cannabis

Kush: Oeroud Kruid Voor De 21e Eeuwse Cannabis Connaisseur

Cannabis indica groeit al ruim 1300 jaar natuurlijk in het Hindu-Kush gebergte, die de grenzen tussen Afghanistan en Pakistan overspant. Kush is een speciale cannabis indica soort. Authentieke Kush is eersteklas cannabis.

Beschouw cannabis indica als de Apache. Kush is de rebelse Chiricahua stam. Geboren in dezelfde bergen, maar voorzien van meer krachtige magie. Sommige experts beweren dat Kush soorten hun eigen specifieke cannabis classificatie verdienen onder cannabis Afghanica.

Landras Kush soorten vertonen meestal de meest heftige indica eigenschappen. De bladeren en stelen zijn vet, de ruimtes tussen de internoden zijn erg kort en planten worden zelden hoger dan 2m. De knopvorming is overvloedig omdat planten een struikachtig uiterlijk ontwikkelen, waarmee maximale productie mogelijk is en een onopvallend uiterlijk behouden blijft. Uiteraard kan Kush cannabis ook worden onderscheiden van andere indica's door de extra kleverige laag met hars op de bloemen en de prikkelende mix met geuren, die varieert van dennen tot kerosine.

Zowel binnen als buiten zijn Kush soorten uitmuntende keuzes voor cannabis kwekers van alle niveaus. Als jij geniet van een couchlock effect en graag eersteklas cannabis wilt kweken, kan je niet om een Kush heen. Als je zoekt naar een meer relaxte, lichamelijke stone, moet je ook een Kush nemen. Royal Queen Seeds heeft een zeer diverse collectie samengesteld met Kush soorten om aan de behoeften van alle Kush liefhebbers te kunnen voldoen.

O.G. Kush

OG Kush

Een Kush die ze allemaal overheerst. Ongetwijfeld de meest dierbare. Absoluut de meest bekroonde en geprezen. O.G. Kush is het juweeltje in de kroon van de Royal Queen Seeds Kush collectie. Dit is niet alleen op dit moment de meest gewilde soort, want deze status heeft ze altijd al gehad. Er is slechts een bloeiperiode van 8 weken nodig om ongeveer 500g/m² gourmet Kush te oogsten. Onze O.G. Kush zal je kweekruimte gegarandeerd in vuur en vlam zetten!

O.G. Kush is wereldberoemd vanwege haar verwoestende THC niveau van wel 19%+, neon-groene, ijzige toppen en onmiskenbare geur. Dankzij de prikkelende aroma's van dennen gemengd met brandstof is dit wat van de meest opvallende cannabis op aarde. De smaak is echter aards, met wat lichte citrus tonen.

De effecten worden op spectaculaire wijze door sativa beïnvloed en beginnen in eerste instantie met een prettige, euforische high. Maar vergis je niet, want de knockout stone zal snel volgen. Bereid je voor om een tijdje op de bank te bivakkeren en zorg voor volle keukenkastjes om die munchies te bestrijden.

OG Kush
Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
425 - 475 gr/m2
90 - 160 cm
7 - 9 Weken
THC: 19%
Sativa 25% Indica 75%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Oktober
Rustgevend, Stimulerend

Koop OG Kush

Bubble Kush

Bubble Kush

Bubble Kush is misschien wel het meest smaakvolle en hoogproductieve lid van de Royal Queen Seeds Kush Dynastie. Onmiskenbare bubblegum snoepsmaken en een krachtige, couchlock-high maken dit een ontzettend smakelijke Kush optie voor de cannabis tuin.

Bubble Kush is een ongelooflijk krachtig groeiende ganja struik. Binnen kunnen gigantische oogsten worden bereikt. Met de SOG methode kan je tot wel 600g/m² oogsten, afkomstig van compacte planten van ongeveer 1m hoog. Buiten zullen planten goed presteren in een warm, zonnig klimaat en ze kunnen dan wel 2m hoog worden.

Goed gekweekte buitenplanten kunnen in slechts 7-8 weken tot wel 650g produceren met Kush van connaisseurs niveau. Verwacht een zware, lichamelijke stone, afkomstig van toppen met 19%+ THC die barsten met smaak.

Bubble Kush
Bubble Gum x O.G. Kush
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 weken
THC: 19%
Sativa 20% Indica 80%
600-650 gr/plant
160 - 200 cm
Eind September
Fysiek Ontspannend, Helder, Stoned

Koop Bubble Kush

Candy Kush

Candy Kush

De fotoperiode Kush uit de Royal Queen Seeds collectie die het snelste bloeit, is Candy Kush. Door Sweet Special te combineren met Royal Kush is een krachtige hybride met een gemengde cerebrale/lichamelijke high verschenen binnen de Kush scene. In slechts 7 weken kan je een eindproduct verwachten met 18%+ THC en een laag CBD gehalte.

De diverse genetica van Candy Kush hebben geleid tot een perfect recept voor een eenvoudig te kweken Kush met een prettig cerebraal component in de high. Indica eigenschappen domineren het uiterlijk van deze soort in de kweekruimte en de planten zullen binnen zelden hoger worden dan 1m. In het zuiden van Europa kunnen kwekers in de buitenlucht geweldige resultaten behalen. Tot wel 500g per plant is mogelijk van struikachtige planten die niet hoger worden dan 1,7m.

Candy Kush Express (Fast Flowering)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 Weken
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Begin September
Fysiek Ontspannend, Stoned

Koop Candy Kush Express (Fast Flowering)


Critical Kush

Critical Kush

Het kruisen van de meervoudig bekroonde winnaar O.G. Kush met Critical Mass, de favoriet van commerciële, Europese kwekers, heeft geleid tot Critical Kush, een monsterachtige Kush hybride. Mocht je niet kunnen kiezen tussen O.G. Kush of Critical, of gewoon eens wat nieuws wil in je kweekruimte, zal deze soort niet teleurstellen. Dit is krachtige Kush die geaccentueerd wordt door aardse- en citrusaroma's en smaken.

Deze soort is een geweldige keuzes voor de beginnende kweker. Critical Kush is taai en vraagt weinig onderhoud. Ze kan gemakkelijk binnen worden gekweekt of buiten in een warm klimaat. De planten zijn compact en ongelooflijk productief. Binnen kan een gemiddelde hoogte van 1m worden verwacht met een opbrengst van ongeveer 500g/m².

Buiten zal Critical Kush niet veel hoger stretchen. Meestal worden de planten niet hoger dan 1,5m met een productie van wel 500g per plant. Dit is echte turbo Kush, want na slechts 7-8 weken kan de schaar al worden gepakt. Dikke, kleverige Critical Kush toppen slaan behoorlijk hard in met 20% THC en een snel opkomend, kalmerend effect.

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 weken
THC: 20
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Eind September
Fysiek Ontspannend, Krachtig, Langdurig

Koop Critical Kush

Kali Dog

Kali Dog

Van alle soorten in de Royal Queen Seeds collectie helt deze buitengewone Kush misschien wel het meest over naar de sativa kant. Trimmen en/of trainen wordt aangeraden voor een beheersbaar, hoogproductief gewas.

Kali Dog heeft een bredere ruimte tussen de internodes en levert ook een meer definitieve sativa kick in haar high dan een typische Kush. De vette, met hars beladen toppen stralen echter wel de old-school Kush charme uit en exploderen echt tijdens die laatste weken van de bloei. Een mellow en stoned effect, gecombineerd met een zalige buzz in de bol, kan van jou zijn na een bloeiperiode van 8-10 weken, waarin skunky ruikende toppen worden ontwikkeld.

Kali Dog
Chemdog x Sour Diesel
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 weken
THC: 18%
Sativa 55% Indica 45%
500 - 550 gr/plant
175 - 210 cm
Eind oktober
Helder, Stimulerend

Koop Kali Dog

Pineapple Kush

Pineapple Kush

Als je zoekt naar een meer tropische, fruitig smakende Kush variant, mag Pineapple Kush niet ontbreken in je cannabis tuin. Deze soort is een cocktail van O.G. Kush met een Pineapple twist. Pineapple Kush is een unieke Kush met een high die overhelt naar de sativa kant. Het effect zorgt daarom minder voor een couch-lock en werkt meer ontspannend.

Deze zoet smakende head stash is vergevingsgezind voor beginnende binnenkwekers en presteert buiten geweldig in zuidelijke regio's. Gebruik SOG voor maximale opbrengst binnen, waarmee vertakte planten ontstaan van 1m-1,2m hoog, terwijl buiten in grotere containers 2m hoge ganja struiken kunnen worden gekweekt op een zonnig plekje. Er is geen Kush die kan worden vergeleken met Pineapple Kush.

Pineapple Kush
Pineapple x O.G. Kush
500 - 550 gr/m2
70-120
8 - 9 weken
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
120-180
Eind September
Rustgevend, Vrolijk

Koop Pineapple Kush

Special Kush 1

Special Kush #1

Wil je graag wat back to the future Kush proberen? Royal Queen Seeds heeft vintage Kush genetica uit de bergen opgerakeld en nieuw leven ingeblazen om jou te voorzien van Special Kush 1. Visueel doet deze soort denken aan een gedrongen, wilde Kush met een verbluffende bloem tot blad verhouding. En dan moet je ook nog weten dat ze de meest dichte, suikerachtige toppen produceert.

Special Kush 1 is meer dan slechts een eerbetoon aan erfgoed soorten uit het Kush gebergte. Uiteraard zal ze buiten floreren in een warme en droge omgeving, maar ze is ook perfect aangepast voor buitengewone prestaties in een kweekruimte. Special Kush 1 is geschikt voor zowel beginnende kwekers als bona fide Kush connaisseurs.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 weken
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Eind September
Fysiek Ontspannend, Stoned, Zwaar

Koop Special Kush 1

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Royal Queen Seeds maakt geen autoflowering versies van populaire fotoperiode soorten. We innoveren en kweken next generation autoflowering soorten. Bubble Kush Automatic is een zuivere next-gen auto met kweekstatistieken die kunnen wedijveren met eigentijdse fotoperiode cannabis soorten.

Bubble Kush Automatic is ontstaan uit de beste breeding voorraad van O.G. Kush, Bubble Gum en Critical Automatic en bewijst dat kleine planten geweldige ganja kunnen produceren. De maximale hoogte bedraagt ongeveer 1 meter, zowel binnen als buiten onder het zonnetje. Daarnaast racet Bubble Kush Automatic van ontkieming naar oogst in slechts 7-8 weken, omdat ze een krachtige autoflowering hybride is. Balkonkwekers, die zoeken naar discrete soorten, zullen verrukt zijn met deze soort.

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 weken
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120-170 grams per plant dried
100 - 140 cm
10-12 weken na ontkiemen
Slaperig, Stoned

Koop Bubble Kush Auto

Royal Kush Automatic

Royal Kush Auto

Voor die cannabisgebruikers die nog niet gewend zijn aan de fenomenale kracht van Kush soorten van topklasse, maar wel willen genieten van zalige Kush toppen met een minder intens effect: Laat ons je introduceren aan Royal Kush Automatic. Dit is de perfecte introductie Kush voor diegenen die nieuw zijn binnen de cannabis cultuur. Het THC percentage is ongeveer 13% en de high is veel meer gematigd en mellow dan de intense Fire Kush soorten, zoals O.G. Kush en haar gekruiste zusjes.

Royal Kush Automatic vereist een minimale hoeveelheid voedingsstoffen en met een beetje liefde en aandacht kunnen in slechts 8-9 weken na ontkieming prachtige, rijpe Kush toppen worden geproduceerd. Royal Kush Automatic verdient elke cm kweekruimte, zowel binnen, met name in micro kweekruimten, of buiten op een klein terras.

Planten zijn compact en vertakken goed en ze blijven onder de 1m, ongeacht de kweekstijl. De opbrengsten zijn gul: 50g per plant is binnen heel gewoon en buiten kan tot wel 170g per plant worden behaald in warme, zomerse omstandigheden op het zuidelijk halfrond.

Royal Kush Auto
OG Kush x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
60 - 90 cm
7 - 8 weken
THC: 13%
Sativa 20% Indica 50% Ruderalis 30%
120-170 grams per plant dried
120 - 150 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fysiek Ontspannend, Helder

Koop Royal Kush Auto

Hulkberry

Hulkberry

Bruce Banner soorten zijn vernoemd naar het iconische Marvel karakter dat in een groen monster verandert, de Ongelofelijke Hulk. Diverse fenotypen geven verschillende kwaliteiten weer van deze bijzonder krachtige plant. Onze variatie is Hulkberry, die is veredeld om het beste van Kush genetica naar voren te brengen. Bruce Banners zijn delicate combinaties van twee populaire hybrides: OG Kush en Strawberry Diesel. Strawberry Diesel geeft haar titulaire smaak door aan Hulkberry. De aardachtige dennengeur van Kush soorten is daarbij ook meer aanwezig bij onze zaden. Bovendien wilden we de euforische buzz van de Kush kant van de familie versterken. Dit resulteerde in THC gehaltes die tot een verbluffende 27% reiken. Kortom, een fantastische soort die je omver blaast en die je moet roken om het te geloven.

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 11 Weken
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Eind September
Helder, Stimulerend

Koop HulkBerry

Fat Banana

Fat Banana

Als banaan een smaak is die je lekker vindt in kruidenvorm, dan is Fat Banana de soort voor jou. Probeer de plant om haar zoete, fruitige smaak met een vleugje citrus. De effecten zouden naar verluidt je hoofd verhelderen en een stoned, luie sensatie door je lichaam verspreiden. Je spieren raken zelfs zo ontspannen, dat een couch-lock en een opwekking van de eetlust gegarandeerd zijn. Verzachtende indica en vrolijke sativa kwaliteiten komen samen en leveren een THC gehalte dat wel boven de 25% uit kan komen. Deze smaakvolle hybride is het resultaat van het breeden van OG Kush met Chiquita Banana. Ze bloeit daarbij in 7–8 weken met een toepasselijke gele tint op haar toppen. Een prachtige prijs; of je deze eenvoudige Kush nu binnen kweekt of buiten hoger laat groeien dan een volwassene.

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 weken
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Eind September
Rustgevend

Koop Fat Banana

Purple Queen

Purple Queen

Sommige Kush soorten zijn hybrides met diverse genen. Zo vormen landrassen van over de hele wereld de indica-dominante Purple Queen. Sativa’s uit Thailand, Colombia en Mexico leveren Skunk kwaliteiten aan deze Kush. De Kush zijde is uiteraard afkomstig uit de illustere Hindoekoesj. Dit gebergte wordt al duizenden jaren gekenmerkt door de groei van krachtige cannabisplanten in het wild. Deze soorten zijn nu samengebracht in veel van ’s werelds beste cultivars, waaronder de zeer gewilde paarse fenotypen. De planten hebben vaak fruitige smaken en een paarse kleuring. In dit geval geeft Purple Afghan haar genen door aan Purple Queen. Niet alleen zijn de paarse kleuren verbluffend, het THC gehalte komt ook uit op maar liefst 22%. De smaak is daarbij een bedwelmende mix van dennen, bessen en brandstof, terwijl je een intense high ervaart die zowel kalmerend als stimulerend is.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 weken
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Oktober
Euforisch, Rustgevend

Koop Purple Queen

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.