• Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)

Candy Kush Express (Fast Flowering)

Candy Kush Express (Fast Flowering) is zelfs onder Indica / Sativa hybrides uniek: met zijn 40 procent Sativa en 60 procent Indica, ligt deze Kush-soort heel dicht bij de optimale gelijkmatig gemengde hybride. Dit vertaalt zich naar een unieke mix van zowel Indica- als Sativa-effecten.
 4.5/5 (175) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 23.00
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Een zeer uitgebalanceerde Indica/Sativa Soort

Nu meer en meer consumenten steeds meer leren over specifieke soorten cannabis, is er een toenemende aandacht voor het verschil tussen Sativa- en Indica-soorten. Terwijl sommigen de voorkeur geven aan de ene soort boven de andere, zijn er ook heel wat hybride soorten Indica / Sativa. In het algemeen kan gezegd worden dat zelfs stammen die een Sativa- en Indica-achtergrond combineren de neiging hebben om zwaar op de ene of de andere soort te leunen, zowel in genetische achtergrond als effect.

The Sweet Special is onderdeel van de directe genetische achtergrond van Candy Kush. Deze soort is onder anderen bekend om een zoete smaak en gezonde duurzame planten. Deze eigenschappen vertalen zich naar Candy Kush, waardoor de planten stevig zijn en geschikt voor zowel de teelt binnen en buiten, terwijl de smaak altijd aangenaam zoet is. De legendarische Royal Kush is de andere genetische ouder van Candy Kush. Royal Kush is een beroemde zware Indica-soort die afstamt van de onwaarschijnlijk krachtige Afghaanse Kush. Zowel de Afghaanse als de Royal Kush worden om hun kalmerende effecten gewaardeerd door mensen met slaapproblemen, en onder gewone en/of recreatieve rokers om de bij deze soort aanwezige zware 'couch-lock'.

Een gecombineerde fysieke en euforische high

Omdat deze soort iets meer Indica in zijn genetische achtergrond heeft, geeft het een sterke fysieke stony aanwezig. Het Sativa-element van deze stam toont zich in een onstuimige, aanzwellende euforie. De Sativa-aspecten van Candy Kush helpen bij het uitbalanceren van de effecten, waardoor het een weldadig effect van ongewone maar welkome energetische kwaliteiten geeft. Deze variëteit wint aan populariteit door zijn unieke mix van een opbeurende en een diep ontspannende werking. De effectiefste medische toepassingen van deze soort zijn het verlichten van stress en pijn. Het lage CBD-gehalte helpt bij het reguleren van de kalmerende effect, wat betekent dat deze stam de eigenschap heeft om te ontspannen zonder de gebruikers volledig knock-out te slaan.

Opvallend is dat ook bij een lage CBD, het THC-gehalte van deze soort een zeer forse 18 procent bedraagt, waardoor het een van de meer potente variëteiten is. Als de plant buiten gekweekt wordt kan hij een opbrengst van ten minste 450 tot 500 gram per plant aan gedroogde cannabis opleveren, of 475 tot 525 gram bij binnenteelt. Omdat dit een Fast Flowering versie is neemt de bloei slechts zeven weken in beslag. Bij buitenteelt is het het beste om rekening te houden met een oogst in begin september. Volgroeid zal de plant binnen een hoogte van 100 centimeter bereiken, en buitenshuis 170 centimeter.

Goede soort voor beginners

Zoals bij alle Fast Flowering versies, kent de Candy Kush-plant een gemakkelijk groeiproces. Zelfs beginnende kwekers zullen het, door het eenvoudige groeiproces, verrassend eenvoudig vinden om snel dichte hoogwaardige toppen te verkrijgen. Candy Kush Express (Fast Flowering) is ideaal voor telers die geïnteresseerd zijn in een buitengewoon evenwichtige stam die zowel onder omstandigheden binnen als buiten gemakkelijk en snel groeit. • Soort Strain: Gefeminiseerde
 • THC: 18%
 • CBD: Laag
 • Opbrengst Binnen: 475 - 525 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 450 - 500 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 100 - 170 cm
 • Bloeitijd: 7 - 9 Weken
 • Oogstmaand: Begin September
 • Genetische Achtergrond: Sweet Special x O.G. Kush
 • Type: Sativa 40% Indica 60%
 • Effect: Fysiek stoned
 • Klimaat: Mild
 • Smaak: Citroenzuur, Zoet

  By F. P. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Première
  Comment : Germination rapide, très belle plante

  By H. N. on 21/May/2020 :
  (5)

  Title : Strong weed
  Comment : Fantastic type and genetics

  By K. B. on 20/May/2020 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : I am happy with my order.

  By P. B. on 11/May/2020 :
  (5)

  Title : Fast and bushy
  Comment : Im at 7 weeks now first time grower they have stayed short and bushy which is what i wanted as was short for space. Im totally new to growing and they have been so easy to look after definitely recommend

  By K. T. on 08/May/2020 :
  (5)

  Title : Simple to grow
  Comment : One off my favorit and taste so good. :)

  By L. K. on 04/May/2020 :
  (5)

  Title : Good growing
  Comment : Simple to grow, good outcome

  By E. S. on 01/May/2020 :
  (5)

  Title : serieux
  Comment : livraison rapide a recommander

  By B. B. on 23/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Au top !!
  Comment : Tous à germer très bonne graine je conseille pour ceux qui sont du nord comme moi :)

  By W. L. on 20/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Candy kush
  Comment : It was a small plant but the taste and effect made everything good.

  By U. M. on 10/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Spedizione discreta e veloce
  Comment : Perfetto come sempre, i migliori sul mercato

  By J. J. on 08/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Einfach Spitze!
  Comment : Die Samen keimen sehr schnell. Schnell das trifft es ziemlich gut, denn so wachsen sie auch. Die Pflanzen sehen super aus und werfen auch einen ordentlichen Ertrag ab. Das High ist sehr stark und intensiv. Der Geschmack ist ebenfalls top. Kann man nur weiterempfehlen.

  By M. S. on 08/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Alles top und unkompliziert
  Comment : Super gewachsen kann ich nur empfehlen

  By J. G. on 03/Apr/2020 :
  (5)

  Title : 5/5
  Comment : Germination en 3 jrs, mise en pot le 29/03/2020 a voir en septembre a la floraison sous serre 😉

  By C. S. on 03/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Graine
  Comment : Top qualité

  By J. C. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Title : 100 %
  Comment : Always good quality


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.