Tyson 2.0-wietzaden

Wat krijg je als twee giganten in de cannabiswereld hun krachten bundelen? Uitstekende strains, natuurlijk. Maak kennis met Tyson 2.0-zaden: exclusieve cannabissoorten die in samenwerking met Iron Mike ontwikkeld zijn!

7  Producten
  • Gelato 44
  • Dynamite Diesel
  • NYC Sour D Auto
  • GOAT'lato Auto
  • Punch Pie
  • Corkscrew Auto
  • Tyson x RQS Kweekpot Geotextiel

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Een ijzersterke samenwerking - Tyson 2.0 en RQS ontwikkelen samen unieke soorten

Mike Tyson, Dynamite Mike and Royal Queen Seeds collaboration

De Tyson 2.0-zaden in onze catalogus zijn afkomstig van krachtige genetische lijnen en geïnspireerd door Mike Tysons liefde voor cannabis. Ze bieden veerkracht, hoge opbrengsten en krachtige effecten, en zijn geschikt voor alle soorten gebruikers: van ervaren wietliefhebbers tot holisten en iedereen daartussen. Geniet van strains die samen met een echte cannabisliefhebber ontwikkeld zijn om je thuiskweek naar een hoger niveau te tillen.

Tyson 2.0-zaden - bewijs van een duurzame band met cannabis

Mike Tyson, een bekendheid zowel binnen als buiten de ring, heeft zijn liefde voor cannabis in Tyson 2.0 omgezet. Hoewel hij zijn bokshandschoenen in de wilgen heeft gehangen, staat Tyson bekend als gerespecteerd bokskampioen, maar ook als een echte cannabisliefhebber. Met zijn passie en ervaring met de krachten van deze oeroude plant, heeft Tyson samen met zijn team en RQS nieuwe topsoorten voor thuiskwekers ontwikkeld.

Bestel Tyson 2.0-zaden exclusief bij RQS en kweek kampioenen

De soorten van de Tyson 2.0-zadencollectie overstijgen alles behalve Iron Mike's liefde voor cannabis. Elk zaadje is zorgvuldig ontwikkeld om veerkracht, sterkte en stabiele kweekeigenschappen te garanderen, en natuurlijk topkwaliteit toppen. Bekijk de volledige collectie hieronder, plaats je bestelling en ervaar het resultaat van onze ijzersterke samenwerking met de GOAT!