Autoflowering cannabis zaden

Autoflowering zaden zijn cannabis zaden die na 2 tot 4 weken vanzelf in de bloei gaan. De normale gefeminiseerde Indica en Sativa soorten moeten bij binnenteelt op 12 uur licht gezet worden om in de bloei te gaan. Buiten zullen ze pas gaan bloeien als het aantal uren licht per dag korter wordt.

Autoflowering soorten zijn Indica of Sativa planten die gekruist worden met de Ruderalis soort. Deze cannabis soort komt voor in gebieden waar de zomer maar heel kort is. Er zijn in verhouding veel uren aan licht tot wel 22 a 24 uur per dag. De Ruderalis gaat hierdoor automatisch bloeien binnen een zeer korte periode. (Normaal gesproken binnen 2 tot 4 weken).
De Ruderalis cannabis plant komt vooral voor in het noorden van Europa, Rusland en aangrenzende landen zoals China en Mongolië. Van nature bevat deze plant veel minder THC dan de Indica en Sativa soorten. 

Er zijn Ruderalis soorten bekend die binnen 5 weken compleet afbloeien. Helaas hebben deze soorten zeer weinig THC en toppen zodat ze niet geschikt zijn voor de productie van cannabis.

Door deze Ruderalis dus te kruisen met een Indica of Sativa krijg je een snel bloeiende variant met een hoge THC productie en flinke topvorming. 

De voordelen van de Royal Queen Seeds gefeminiseerde Autoflowering planten:

  • De planten blijven klein (30cm - 60 cm).
  • De planten gaan automatisch bloeien na 2 - 4 weken groei.
  • De gemiddelde periode tussen zaadje en oogst is 10 weken.
  • De plantjes zijn zeer klein en vallen dus niet op.
  • De geur is een stuk minder dan de normale soorten.
  • Meerdere malen oogsten per seizoen.
  • Ook onze autoflowering zaden zijn gefeminiseerd.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.