Het telen van marihuana is zeer lonend. Het verkrijgen van die verrukkelijke wiet toppen na een bloeiperiode geeft een geweldig gevoel. Het hele proces van zaaien, zorgen en verantwoordelijk zijn voor deze groene wezens, is pure liefde. Ganja enthousiastelingen die in de wat koudere klimaten leven, verdienen het ook deze liefde te ervaren. Cannabis houdt van een heet en licht klimaat, alhoewel verschillende soorten nog steeds hun best kunnen doen in de wat koudere noordelijke klimaten.

Deze soorten moeten voldoen aan 3 hoofdvereisten om geschikt te kunnen zijn voor het koude klimaat.

Allereerst, moet de soort veerkrachtig zijn. Het stabilisatie- en selectieproces van de soorten gebaseerd op veerkrachtigheid en andere factoren zullen de kans vergroten dat ze goede toppen leveren in brute omgevingen.

Ten tweede is de bloeiperiode zeer belangrijk. De soort zou moeten klaar zijn met bloeien voor dat de vorst zijn intrede maakt. Als de grond ijzig wordt en er sneeuw begint te vallen, is het feest over. Zorg dat je het plant tijdens de heetste maanden.

Ten derde, de soort moet autoflowering zijn. Als je de planten laat groeien tijdens de heetste maanden, veranderen de lichturen niet genoeg om de fotoperiode planten te gaan laten bloeien. Bij autoflowering soorten maakt het niet uit hoe lang het licht duurt, zolang ze maar een minimum van 10 uur licht per dag ontvangen. Natuurlijk, geef ze het liefst zoveel licht als mogelijk.

Dus, hier zijn de top 5 soorten, die hoge klasse kwaliteit toppen zullen genereren, zelfs al staan in koude klimaten.

Sweet Skunk Automatic

SWEET SKUNK AUTOMATIC

Sweet Skunk Auto is het resultaat van een kruising tussen twee erg populaire strains; Critical Domina en Big Devil #2. Hun eigenschappen zijn prachtig gecombineerd. Dat zorgt ervoor dat Sweet Skunk Auto een betrouwbare en zeer stabiele plant is. Deze kruising bevat de beste kwaliteiten van indica, sativa en ruderalis. Ze groeit absoluut erg snel en meestal kun je binnen 8 weken al oogsten. De harsrijke toppen die je oogst, zijn plakkerig en bevatten vage sporen van fruitige aroma's. De heerlijke smaken zijn een aanvulling op de milde high van Sweet Skunk Auto. Niet slecht voor zo'n compacte plant die slechts 60-100cm groot wordt. Kweek deze soort discreet en geniet van de overvloedige opbrengst. Ze kan maar liefst 110g per plant opleveren.

Quick One Royal Queen Seeds

QUICK ONE

Deze cultivar is een autoflowering variatie. Het is zelfs een van de eerste autoflowering strains ooit. Bestaande uit Northern Lights, William's Wonder, en ruderalis genetica, lijkt Quick One heel erg op de eerste autoflowering wiet variatie gecreëerd door de joint Dokter. Het duurt ongeveer 8-9 weken voordat ze klaar is, van zaadje tot oogst. Daarnaast heeft Quick One weinig onderhoud nodig, wat haar een perfecte soort maakt voor de koudere klimaten. Met haar natuurlijke citrus aroma's en zachte indica dominantie, is Quick One een kampioen.

Royal Critical Auto

ROYAL CRITICAL AUTOMATIC

Het is belangrijk om te begrijpen dat de wiet die Royal Critical Automatic erg aanwezig is. Met haar verrukkelijke smaken en sterke aroma's, geeft deze cultivar een perfecte indica high. Als je houdt van chillen op de bank, buiten relaxen met vrienden, dan zal Royal Critical Automatic die ervaring versterken. Deze soort is na 8-9 weken al klaar om geoogst te worden, van zaad tot oogst. Dat is niks! Royal Critical Automatic is een makkelijke soort om te kweken, perfect voor beginners. Samen met rijke opbrengsten, geweldige groei veerkrachtigheid en krachtige toppen, is Royal Critical Automatic zowaar koninklijk!

White Widow Automatic Royal Queen Seeds

WHITE WIDOW AUTOMATIC

Als je niet je hele leven onder een steen hebt geleefd, ben je zeker bekend met de legendarische White Widow. Deze soort heeft zichzelf onsterfelijk gemaakt in Amsterdam rond 1995 door de HT Cannabis Cup te winnen. Royal Queen Seeds besloot om de genetica van de uit Amsterdam afkomstige White Widow te behouden. Door de klassieke White Widow te mixen met de ruderalis genetica zag een autoflowering variant het licht. Met haar sterke basis kost het de White Widow Automatic ongeveer 10-12 weken om klaar te zijn, van zaad tot oogst. Het veroorzaken van geweldige highs is een alledaagse taak voor de White Widow Automatic. Sommigen oogsten zelf wel tot 240g/plant!

Royal Ak Automatic

ROYAL AK AUTOMATIC

Dames en heren, vegetariërs en wietariërs, als laatste maar zeker niet de minste is de uitmuntende Royal AK Automatic, Deze indica dominante soort geeft perfect zachte highs, gecombineerd met een vrolijke sensatie. Als je gewoon je ding aan het doen bent, zal de Royal AK Automatic je helpen het te doen als een baas. Met een korte levenscyclus van 9-10 weken, is deze soort perfect voor een kouder klimaat. Het is zelfs zeer populair in oost Europese landen. De kracht van deze plant is fantastisch, met 15% THC voel je je, als een baas!

Als je woont in een wat kouder klimaat, betekent dat nog niet dat je niet in staat zult zijn de fijnste van de fijnste wiet kunt telen. Plant gewoon wat of alle van de bovengenoemde autoflowering soorten tijdens de 2 heetste maanden van het jaar, en je zit gebakken. Maar denk eraan om je plant bij de houden en te verzorgen. Teel wat geweldige wiet en blijf koel!

white widow cannabis

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.