Over ons

Video id: 925826649

Onze visie en missie

Cannabis is een mooie plant. Ondanks jarenlange stigmatisering, geloven we dat de positieve kracht ervan het begin van verandering kan zijn.

Kweken is een manier om meer verbondenheid met, en waardering voor, de natuur en het leven te ervaren. Het is een bron van rust die je helpt om met dagelijkse stress om te gaan.

Wij zetten ons in om wietkwekers wereldwijd vooruit te helpen. Door essentiële kennis te delen, hopen we de community van wietgebruikers en -fans uit te breiden, waarbij we vasthouden aan onze kernwaarden: verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Wij zijn Royal Queen Seeds

Bij Royal Queen Seeds kweken we tijdloze klassiekers en toonaangevende strains om zaden te ontwikkelen voor allerlei soorten kwekers.

Alle zaden zijn afkomstig van biologische planten en worden nauwkeurig getest om aan de hoogste kiemnormen te voldoen. Wat je ontvangt, is meer dan zaad; het is de sleutel tot een uniek groeiproces!

Nieuwe identiteit, dezelfde opvattingen

Als onderdeel van onze transitie wisselen we ons tijdloze logo af met ons vernieuwde logo. Ze zullen een tijdje naast elkaar gebruikt worden, maar maak je geen zorgen!

We begrijpen dat zo'n rigoureuze verandering gepaard gaat met onzekerheid en dat het tijd kan kosten om eraan te wennen. Misschien vraag je je af: Waarom veranderen? Zijn jullie nog wel dezelfde zadenbank? En kan ik mijn favoriete zaden nog wel kopen?

Het antwoord op al deze vragen is: JA!

Omarm deze transformatie samen met ons en ontdek de schoonheid van verandering.

RQS about us

Onze ontstaansgeschiedenis

  • 2007: Voordat onze zadenbank werd opgericht, hadden we al veel kennis over en een diepgaande passie voor cannabis breeding. Destijds waren er nog niet zoveel breeders als er momenteel zijn.
  • 2010: Door een toenemende vraag naar onze zaden, besloten we onze eerste winkel in de Damstraat in Amsterdam te openen.
  • 2011: We lanceerden onze website, waarop we hoogwaardige gefeminiseerde zaden en een transparante, behulpzame klantenservice aanboden om aan de verwachtingen van hobbykwekers in heel Europa te voldoen.
  • 2016: Onze zichtbaarheid in de winkelstraten nam toe met de opening van onze winkel in de Carrer dels Tallers in Barcelona.
  • 2022: We zetten voet aan wal in Bangkok, met een gebouw van vier verdiepingen waarin je onze beste producten, een loungeruimte en zelfs levende planten kunt vinden!
  • 2023: We breidden niet alleen uit naar de Verenigde Staten, maar presenteerden ook de eerste echte F1-hybride wietzaden!
  • 2024: Het jaar begon goed met de introductie van een gloednieuwe huisstijl en een nieuw logo, terwijl we onze krachten bundelden met invloedrijke partners die er dezelfde visie op nahouden.
Timeline Royal Queen Seeds

Ons team

Royal Queen Seeds bestaat uit een gevarieerd gezelschap van gepassioneerde mensen; net zoals alle kwekers die we tegenkomen. We zijn trots deel uit te mogen maken van een levendige community waarin elke teler dezelfde wietpassie heeft. Bovendien staan we met onze kennis altijd klaar voor iedereen die zich hierbij wil aansluiten.

De cannabis community buiten Royal Queen Seeds

Volg ons op social media! We dragen graag actief ons steentje bij aan de community, bijvoorbeeld door het delen van kennis en ervaringen aan te moedigen. Onze interactie met het publiek ligt aan de basis van wat we doen; of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, delen van ervaringen of gewoon een gesprek. Sluit je bij ons aan. Stay cultivated.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds LinkedIn

De noodzaak van innovatie

We zijn er bijzonder trots op dat we als eerste ter wereld echte F1-hybride wietzaden op de markt hebben mogen brengen. Deze planten bieden meer uniformiteit, een uitstekende oogst, en zijn ongelooflijk sterk. Maar er is altijd ruimte voor verbetering, dus denk niet dat we stilzitten!

Nog even over duurzaamheid

Als natuurliefhebbers willen we een positieve impact hebben door op biologische en milieuvriendelijke teelttechnieken in te zetten. Daarbij nemen we stappen om van plastic merchandise over te schakelen naar recyclebare alternatieven, en delen we content over biologische teelt.

We dragen graag bij aan een groenere wereld en zoeken constant naar nieuwe manieren om onszelf te blijven verbeteren.

Onze prijzen

Hieronder enkele prijzen die we door de jaren heen hebben gewonnen.

Royal Queen Seeds Trophy Room

Waar kun je ons vinden?

Naast onze webshop hebben we ook fysieke winkels in twee van de belangrijkste wiethoofdsteden van Europa.

In onze eerste vestiging in de Damstraat in Amsterdam hebben we een uitgebreid assortiment van indrukwekkende soorten. Onze nieuwste locatie in Barcelona is echter een heus cannabis museum. Hier kun je je ogen de kost geven aan fraaie bongs en glazen rigs, maar ook onze populaire en klassieke strains kopen.

Kom gerust eens langs om kennis te maken met onze vriendelijke medewerkers en je favoriete zaden en andere benodigdheden te scoren!

Royal Queen Seeds Shops

Cannabis staat centraal

Van gebruik tot teelt heeft wiet een turbulente en bijzonder intrigerende geschiedenis doorgemaakt. Waar het kweken en roken ervan ooit was voorbehouden aan een 'subcultuur', wordt cannabis steeds meer geaccepteerd en populairder.

De cannabisfans van tegenwoordig zijn gewoon mensen zoals jij en wij, met een passie voor groeien en leren. Maak jij al deel uit van de community?

Vragen & Antwoorden: Over Ons

📍 Waar Vind Je de Winkels van Royal Queen Seeds?
We hebben op dit moment drie fysieke winkels, waarvan twee in Amsterdam (aan de Damstraat en Haarlemmerstraat) en één in Barcelona (aan de Carrer de Tallers).
🏠 Waar Bevindt Zich het Hoofdkwartier van RQS?
Royal Queen Seeds opereert online en vanuit fysieke winkels in Nederland en Spanje. Het hoofdkwartier bevindt zich in Barcelona. In de nabije toekomst komt er een vierde fysieke winkel bij.
🌱 Kan ik Zaadjes Kopen bij Royal Queen Seeds?
We bezorgen in heel Europa en zelfs in Chili. De aanschaf van wietzaadjes is bijna overal legaal. Bij ons heb je de keuze uit standaard gratis verzending, UPS Standard shipping en verzending naar een UPS access point. We bieden ook de optie Stealth Packaging, zodat je zaden netjes worden afgeleverd in een DVD-hoesje.
📥 Hoe Kom ik in Contact met Royal Queen Seeds?
Heb je vragen of wil je ergens op reageren, stuur ons dan een bericht op onze website via de contactpagina.

Je kunt ons ook bellen of een e-mail sturen. Het vriendelijke team van Royal Queen Seeds staat voor je klaar!

E- mail: [email protected]
Tel. 34 93 737 98 46 (van 8.00 tot 16.00 uur)
BTW-nummer: ESB-65812810
CoC-nummer: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Grow Higher!

 

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.