• Easy Start
 • Easy Start

Easy Start

Hoe groen je vingers ook mogen zijn, je behaalt geweldige resultaten met de zaadkiemkit Easy Start. De kit bevat een tray met 20 voorgevulde potjes voor zaailingen en micro-organismen (Bacto) voor zaadactivering, die de beste kiemkracht verzekeren.
 4.5/5 (315) Schrijf een recensie
€ 6.95 No stock
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

De zaadkiemer Easy Start is een foolproof, biologische manier om succesvolle ontkieming te garanderen. Het product is ontworpen om kwekers van alle niveaus vanaf het begin te helpen de beste resultaten te behalen.

EASY START: Voor een Vlekkeloze Organische Ontkieming

De zaadkiemkit Easy Start bevat een kweektray met 20 potjes die voorgevuld zijn met aarde, plus een zakje Bacto — speciale bacteriën voor zaadactivering. Deze gunstige bacteriën helpen je zaden tot leven te komen tijdens het kiemproces. Op die manier verzekert de Easy Start-kit maximaal succes.

EASY START VERSUS STARTER KIT

De Easy Start-kit is ideaal als je reeds een Starter Kit bezit. Onze Starter Kit bevat namelijk een propagator om de vochtigheid te reguleren. Hoewel Easy Start ook afzonderlijk te gebruiken is, is het inbegrepen in onze Starter Kits. Op die manier maken we je het zo gemakkelijk mogelijk. De Easy Start werkt daarom ook geweldig ter vervanging van een deel van je Starter Kit. Houd er tevens rekening mee dat de Easy Start geen zaden bevat. Dit in tegenstelling tot onze Starter Kits, waar 3 zaden bij zitten. Zoek je dus een completer pakket, waarmee je direct in staat bent zaden op te kweken? Dan is een Starter Kit wellicht de beste optie voor je. Bekijk onze Starter Kit Feminized en Starter Kit Autoflowering.

EASY START: DE BESTE START VOOR JE CANNABISZADEN

Zo gebruik je de Easy Start-zaadkiemkit:

1. Los in een liter lauwwarm water (ongeveer 25°C) de inhoud van het zakje Bacto (activerende bacteriën) op. Wacht tot het goed is opgelost. Giet de Bacto-mix in de Easy Start-tray.

2. Plaats een cannabiszaadje in elk gaatje in de Easy Start-potjes. Gebruik een potlood, schroevendraaier of iets anders puntigs en duw de de zaadjes voorzichtig in de aarde, ongeveer 5mm diep. Bedek de zaden met de omringende grond.

3. Plaats de Easy Start-kit op een warme plek, maar buiten bereik van direct zonlicht.

4. Gebruik je de Easy Start-kit zonder de propagator van de Starter Kit? Dan drogen de potjes met aarde sneller uit. Daarom is het belangrijk dat je de grond te allen tijde vochtig houdt. Voel regelmatig om te controleren of de aarde nog vochtig is. Sproei zorgvuldig water, indien nodig en laat de grond niet uitdrogen.

5. Je zaadjes ontkiemen binnen 3-7 dagen.

6. Het is mogelijk je zaden in het donker te laten ontkiemen, maar zorg er wel voor dat je zaailingen zwak tot matig licht ontvangen, zodra ze uit de grond tevoorschijn komen.

7. Hebben de zaailingen een hoogte van 2-3cm bereikt? Dan is het mogelijk ze te verpotten naar de potten waarin je ze tot volwassen planten wilt opkweken. Hiervoor schuif je de zaailingen voorzichtig uit het plastic. De aarde die aan de jonge plantjes plakt, hoef je niet te verwijderen. Dat is zelfs beter om te vermijden; zo voorkom je dat je de delicate wortels beschadigt. Plaats de plantjes simpelweg in hun geheel in welk medium je ook gebruikt en ze zijn goed op weg!

Je mag nu achterover leunen en het natuurlijke wonder van beginnend leven aanschouwen! Zorg echter ook voor goede voeding, bewatering enzovoorts — maar dat is een ander verhaal.


  By E. V. on 31/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Très efficace
  Comment : Pour tout ceux qui n'ont pas la main très verte comme moi c'est parfait. A utiliser en complément du Easy starter kit quand on le possède. La box à led peut fonctionner au moins une deuxième fois. Faut juste bien penser à humidifier le fond sans le box en perlite.

  By I. A. on 31/Mar/2020 :
  (4)

  Title : easy to start
  Comment : facile da usare e da spostare tutti i vasi insieme

  By B. M. on 31/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Easy start
  Comment : very helpfull

  By T. A. on 30/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Utile
  Comment : Ottimo aiuto per iniziare

  By J. F. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : TOP PRODUCT
  Comment : VERY HAPPY WITH THIS PRODUCT

  By T. H. on 30/Mar/2020 :
  (4)

  Title : It can be there more Option.
  Comment : The Produkt is perfekt. But I think, it can be there more options to buy, as 8-16-24 soil. I needed it for 4 plants. The Rest of the soil without the Bacto are not really useful. Unnecessary for the mass of Plastic and soil

  By V. K. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Very good
  Comment : Excelent product. Recomended

  By G. L. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Perfetto
  Comment : Germogliano al 100%

  By M. B. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Best germination
  Comment : The best there is

  By E. S. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Magnifique
  Comment : Très pratique à l’utilisation je vais re passer une commande

  By F. G. on 12/Mar/2020 :
  (4)

  Title : bien
  Comment : 4 jours et les semis montrent le bout de leurs nez

  By F. P. on 12/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Indispensable pour assurer une bonne germination
  Comment : L'achat de ce kit et le respect des instructions garantissent le succès

  By P. H. on 06/Mar/2020 :
  (5)

  Title : genial
  Comment : livraison rapide et germination au top

  By R. P. on 06/Mar/2020 :
  (5)

  Title : recommendation
  Comment : Easy to use. Super results.

  By M. G. on 24/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Great option
  Comment : Works great, hands free trustworthy germination. Perfect.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.