Autoflowering soorten zijn heel populair in de cannabiskweekgemeenschap. Omdat ze zo makkelijk te kweken zijn, worden ze vaak gezien als geschikte planten om mee te beginnen. In tegenstelling tot fotoperiode soorten hebben autoflowers geen verandering van de lichtcyclus nodig om de bloeifase in te zetten. Hierdoor zijn ze iets minder complex om te kweken en daarmee aantrekkelijker voor beginnende kwekers.

De meeste varianten zijn compact en klein, waardoor ze ideaal zijn om in krappe ruimtes te kweken. Ook kwekers die hun kweekoperatie graag discreet houden, geven de voorkeur aan autoflowers.

Autoflowering soorten groeien bovendien extreem snel. Binnen slechts een paar maanden ontwikkelen ze zich van zaadjes tot planten vol toppen. De varianten zijn gecreëerd door genetica van Cannabis ruderalis te combineren met indica en sativa soorten.

CANNABIS RUDERALIS

Ruderalis is een subsoort die zich heeft ontwikkeld in de noordelijke regio’s van de wereld. Deze gebieden kennen korte zomers en lange dagen. Ruderalis heeft zich aan deze unieke omstandigheden aangepast en kan zo onafhankelijk van de lichtcyclus bloeien.

Ruderalis planten zelf zijn kort, onkruidachtig en bevatten weinig gewenste cannabinoïden. De genetica van deze soorten kan echter gekruist worden met geselecteerde fotoperiode varianten. Dit resulteert in makkelijk te kweken planten, bomvol smaak en potentie en met sterke effecten.

Hieronder vind je een lijst met de top autoflowering klassiekers.

Ruderalis-cannabisplant

ROYAL DWARF

Royal Dwarf is gecreëerd door Skunk te kruisen met ruderalis genetica. De soort heeft een heel treffende naam: haar compacte formaat en structuur maken haar ideaal voor kweek in piepkleine binnenruimtes. Royal Dwarf is dan ook de plant naar keuze voor discrete microkwekers. Ze past makkelijk in aangepaste kastjes of lades. Ook de toppen van Royal Dwarf zijn strak en compact, met een THC-gehalte van 13%. Dit creëert een milde, maar aangename high die een stoned gevoel geeft. Elk hijsje van Royal Dwarf wordt daarbij gekenmerkt door een zoete citroensmaak.

Royal Dwarf groeit snel en is ongeveer 8-9 weken na de ontkieming klaar voor de oogst. Binnenplanten worden daarbij zelden hoger dan 70cm en produceren opbrengsten tot 200g/m². Bij buitenkweek bereikt Royal Dwarf hoogtes tot 90cm en opbrengsten tot 80g per plant.

Royal Dwarf

Royal Dwarf Royal Queen Seeds

Genetic background Skunk x Ruderalis
Yield indoor 150 - 200 g/m2
Height indoor 40 - 70 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Low
Blend 60% Sativa, 10% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 50 - 90 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physically stoned
 

Buy Royal Dwarf

 

EASY BUD

Easy Bud is de absolute beginnerssoort. Ze is namelijk extreem makkelijk te kweken en bloeit snel. De stevige genetica van deze soort kan daarbij gebrekkige aandacht en wisselende klimaten prima aan. Zelfs beginnende kwekers kunnen goede oogsten verwachten, ongeacht kleine foutjes of een gebrek aan techniek. Easy Bud is het resultaat van een kruising van White Indica en ruderalis. Ze bevat 15% sativa genetica, 55% indica genetica en 40% ruderalis genetica.

De toppen van Easy Bud hebben een THC-gehalte van 12% en zorgen voor een high die geschikt is voor gebruik overdag. De indica dominantie van de soort resulteert daarbij in een lichamelijke stone die kalmerend en therapeutisch is. Binnenplanten worden niet hoger dan 50-60cm en produceren opbrengsten tot 325g/m². Bij buitenkweek kunnen de planten hoogtes tot 110cm bereiken en oogsten van ongeveer 80g per plant produceren. Easy Bud ontwikkelt zich bovendien binnen een korte 5-7 weken van zaadje tot oogst.

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical
 

Buy Easy Bud

 

QUICK ONE

Quick One is een van de eerste autoflowering soorten ooit. Het is dan ook een van de snelste planten ter wereld geweest. Dat is nog eens een indrukwekkende geschiedenis! Quick One heeft haar enorme snelheid te danken aan een krachtige indica die gekruist is met een ruderalis variant. Ze bevat 10% sativa genetica, 60% indica genetica en 30% ruderalis genetica. De toppen van Quick One bevatten daarbij 13% THC, wat een kalmerende lichamelijke high produceert. Haar smaakprofiel wordt gekenmerkt door vleugjes fruit en citrus.

Quick One bereikt bij binnenkweek hoogtes tot 60cm, waardoor ze zelfs in de kleinste ruimtes makkelijk te verbergen is. Binnenplanten produceren daarbij tot 325g/m². Planten die buiten zijn gekweekt, bereiken hoogtes tot 100cm en genereren oogsten tot 150g per plant. De soort is binnen 9 weken na de ontkieming klaar voor de oogst.

Quick One

Quick One Royal Queen Seeds

Genetic background Strong Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 6 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Physical
 

Buy Quick One

 

DIESEL AUTOMATIC

Diesel Automatic is een echte smaakbom en iets krachtiger dan andere autoflowering soorten. Ze is het kindje van Diesel en ruderalis en heeft toppen met een THC-gehalte tot 14%. Dit resulteert in een sativa dominante high die helder, energiek en cerebraal is. De bruisende high wordt daarbij mooi aangevuld met citroenachtige, fruitige geuren en smaken. De effecten zijn uitgesproken, maar niet al te overweldigend. Dit maakt Diesel Automatic geweldig voor overdag wanneer je werk of creatieve projecten gedaan wilt krijgen.

Diesel Automatic is een stevige plant die koude temperaturen goed aankan. Hierdoor is ze een geweldige eerste soort voor beginnende kwekers. Ze wordt bij binnenkweek maar 70cm hoog en levert oogsten op van 375g/m². Buitenplanten bereiken hoogtes van 110cm en opbrengsten van 110g per plant. De toppen zijn daarbij ongeveer 8-9 weken nadat de zaadjes ontkiemd zijn klaar voor de oogst.

Diesel Automatic

Diesel Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Diesel x Ruderalis
Yield indoor 325 - 375 g/m2
Height indoor 40 - 70 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 30% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 60 - 110 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8 -9 weeks after germination
Effect A clean and clear high without euphoria
 

Buy Diesel Automatic

 

AMNESIA HAZE AUTOMATIC

Amnesia Haze Automatic is het eindresultaat van een lang veredelingsproject. Ze stamt af van Amnesia en ruderalis. Deze twee soorten zijn gecombineerd om een Amnesia te creëren die veel sneller bloeit dan de fotoperiode variant. Amnesia Haze Automatic is krachtig voor een auto en levert ongeveer 18% THC op. Haar smaakprofiel is daarbij een combinatie van aardse, scherpe en citrus-achtige smaken.

Amnesia Haze Automatic heeft slechts 8 weken nodig om zich te ontpoppen van zaadje tot oogst. Ze is daarmee ideaal voor ongeduldige kwekers of iedereen die een snelle omzet wil. Wat productiesnelheid betreft, is ze dan ook echt een commerciële soort. Binnenplanten bereiken daarbij hoogtes van 100cm en indrukwekkende opbrengsten van 400g/m². Buitenplanten worden iets hoger met hoogtes van 120cm en leveren 180g/plant op. Amnesia Haze Automatic heeft een lichte voorkeur voor milde klimaten.

Amnesia Haze Automatic

AMNESIA HAZE AUTOMATIC Royal Queen Seeds

Genetic background Amnesia x Ruderalis
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 50 - 100 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 20% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 130 - 180 g/per plant (dried)
Height outdoor 100 - 120 cm
Harvest time 10 - 12 weeks after germination
Effect Cerebral and uplifting
 

Buy Amnesia Haze Automatic

 

WHITE WIDOW AUTOMATIC

White Widow Automatic brengt de legendarische genetica van White Widow met snellere en makkelijkere groei naar de autoflowering wereld. Naast ruderalis genetica bestaat ze uit gelijke verhoudingen sativa en indica. Toch heeft haar high een heel fysiek stoned en ontspannend effect. Het THC-gehalte van haar toppen ligt daarbij op 14%. Dit is zonder twijfel een soort voor cannabisliefhebbers die verder kijken dan alleen de high. Ze heeft namelijk een complex smaakprofiel dat bestaat uit houtachtige, scherpe en aardse tonen.

White Widow Automatic bevat ook gemiddelde hoeveelheden CBD, wat haar aantrekkelijk maakt voor gebruikers die deze medicinale, ontspannende cannabinoïde willen. Binnenplanten bereiken daarbij hoogtes tot 80cm en leveren fantastische oogsten tot 450g/m² op. Buitenplanten worden zo'n 110cm hoog en kunnen opbrengsten tot 240g per plant produceren. White Widow Automatic is ongeveer 10-12 weken na de ontkieming klaar voor de oogst.

White Widow Automatic

White Widow Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background White Widow x Ruderalis
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 40% Indica, 20% Ruderalis
Yield outdoor 190 - 240 g/per plant (dried)
Height outdoor 50 - 110 cm
Harvest time 10 - 12 weeks after germination
Effect Physically stoned
 

Buy White Widow Automatic

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.