Autoflowering cannabisstrains zijn populair onder thuiskwekers. Daarvoor zijn meerdere redenen, maar het belangrijkste voordeel is een snelle groeicyclus. Combineer dat met een warm klimaat (als je het geluk hebt daarin te wonen) en je kunt meerdere keren per jaar kweken.

In dit artikel bekijken we de top 5 autoflowering strains die het goed doen in warme klimaten. Deze lijst bevat allerlei soorten; van torenhoge sativa’s tot couch-locking indica’s en alles daartussenin. Je vindt dus absoluut een strain die bij jouw behoefte aansluit.

WHITE WIDOW AUTOMATIC

Geen lijst is compleet zonder White Widow. Dus waarmee kunnen we beter beginnen, dan met deze strain? Veel kwekers prijzen deze plant en ze is een van de beroemdste cannabisstrains ter wereld. White Widow Automatic doet het daarbij prima als kopie van de oorspronkelijke strain, maar dan met een veel redelijkere groeitijd van 75–85 dagen.

Deze cultivar floreert onder de hete zon en bereikt een discrete hoogte van ongeveer 50cm. Gemiddeld genereert ze daarbij 190–240g/plant. De toppen hebben een prettig, scherp aroma – aards en houtig, zowel qua geur als smaak.

White Widow Auto

White Widow Automatic

White Widow Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background White Widow x Ruderalis
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 40% Indica, 20% Ruderalis
Yield outdoor 190 - 240 g/per plant (dried)
Height outdoor 50 - 110 cm
Harvest time 10 - 12 weeks after germination
Effect Physically stoned

Buy White Widow Automatic

DIESEL AUTOMATIC

Diesel Automatic is de nieuwe generatie autoflowering hybrid soort. Door selectief kweken van NYC Diesel en Lowryder #2 heeft deze wereldklasse autoflowering soort kunnen ontstaan zonder compromis. Werkelijk elke positieve karaktertrek van elke ouder is gefinetuned en versterkt in het nazaat

10 jaar geleden had niemand geloofd dat het mogelijk was om 100g+ te oogsten van de beste top per plant van buitenshuis autoflowering planten kleiner dan 1m. En zeker niet in een totale groeitijd van 8 weken. Diesel Automatic is de autoflowering soort die eindelijk de mythe kan verdrijven dat auto's niet kunnen tippen aan fotoperiode soorten.

Diesel Automatic is een legende op zichzelf. Zeer krachtig en productief zonder de veelvoorkomende zwaktes of vervelende risico's. In een warm klimaat met minimale bevruchting zal deze soort zelfs de doorgewinterde telers verbazen met hoe snel en prachtig deze plant zich openbaart. Voor beginnelingen of voor de mensen met gewoon net genoeg plek voor 1 plant deze zomer, zorg ervoor dat het Diesel Automatic is.

Diesel Automatic

Diesel Automatic

Diesel Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Diesel x Ruderalis
Yield indoor 325 - 375 g/m2
Height indoor 40 - 70 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 30% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 60 - 110 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8 -9 weeks after germination
Effect A clean and clear high without euphoria

Buy Diesel Automatic

STRESS KILLER AUTOMATIC CBD

Stress Killer Automatic CBD is een CBD-rijke optie. Ze geeft je niet de high zoals andere planten dat doen, maar onderschat de kracht van CBD niet. Je hebt hiermee de kans om een hoogwaardige CBD-rijke autoflowering strain te kweken in slechts 11 weken vanaf zaad.

Deze drievoudige kruising van Lemon Haze, Juanita la Lagrimosa en ruderalis genereert een royale opbrengst van 160g/plant. De toppen hebben een sterk, maar niet overweldigend citrusaroma dat je in verrukking brengt. Daarnaast heeft ze een THC-gehalte van 11% THC en een hoog CBD-gehalte.

Stress Killer Auto

Stress Killer Automatic

Stress Killer Automatic

Genetic background Lemon Shining Silver Haze x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
Yield indoor 450 - 5002
Height indoor 90 – 140
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 11%(aprox.) / CBD: High
Blend 60% Sativa, 30% Indica, 10% Ruderalis
Yield outdoor 110 - 160 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 – 160 cm
Harvest time 10–11 weeks after planting
Effect Clear High, Mental Focused

Buy Stress Killer Automatic

ROYAL CRITICAL AUTOMATIC

Royal Critical Automatic is een bekroonde topstrain. Het is daarbij een van de populairste strains van Royal Queen Seeds. Ze is niet zo krachtig als het origineel (met een THC-gehalte van 14%), maar staat wel in de lijst, omdat ze zo makkelijk is en snel groeit.

Ze groeit uit tot zo’n 55–65cm, maar qua opbrengst doet ze absoluut niet onder aan andere soorten. Het duurt slechts 9 weken tot de oogst en deze bedraagt dan rond de 165g/plant. Niet slecht voor een plant met zo’n klein formaat. In warme klimaten bloeit Royal Critical Automatic prachtig met stevige, overheerlijke toppen. Ze hebben daarbij een opvallend aroma van hout, kruiden en zoetigheid.

Royal Critical Auto

RoyalCriticalAutomatic

Royal Critical Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Critical x Ruderalis
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 55 - 65 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 1Sativa 15%, Indica 50%, Ruderalis 35%
Yield outdoor 115 - 165 g/per plant (dried)
Height outdoor 90 - 140 cm
Harvest time 8-9 weeks after sprouting
Effect Relaxing and full of flavour

Buy Royal Critical Automatic

ROYAL JACK AUTOMATIC

Royal Jack Automatic is een taaie hybrid mix van de legendarische Here en autoflowering genetica. Optimale conditionele omgeving, zoals een zonovergoten Zuid-Europese zomer, haalt het best uit de Royal Jack Automatic naar boven.

Na het ontkiemen van deze zaden zullen ze racen naar de oogst binnen 9-10 weken. Met deze krachtige ontwikkeling kun 2 keer oogsten als je goed timed. Weer dat zo'n overvloedige groei toelaat, is een gegeven in een warm klimaat. Perfect voor een eerste keer telen op je balkon of terras.

Royal Jack Auto

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Jack Herer x Ruderalis
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 30% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 70 - 120 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 80 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect A motivating and inspiring feeling

Buy Royal Jack Automatic

LIEVER SCHADUW DAN VERSCHUILEN

Als je in de bevoorrechte positie bent om buiten marihuana te telen in een idyllische omgeving met vruchtbare grond, vers water en lange zomerse dagen, denk er dan om, teveel zon kan slecht zijn.

Als de temperaturen hoger worden dan 28°C dan kunnen zelfs de meest robuuste autoflowering planten verbrand raken en moeite hebben met fotosynthese. Investeer in het creëren van schaduw om je planten te beschermen. Bouw een simpele schaduw met wat schaduw dekens en hou de wortels koel met wat stro op de aarde.

NADERE INFORMATIE

Dit zijn ze dan — onze top 5 autoflowering strains voor warme klimaten. Misschien is dit artikel naar jouw smaak echter niet ‘heet’ genoeg (wellicht omdat je in een droge streek woont met zeer hoge temperaturen.) Lees dan onze blog over cannabis kweken onder droge omstandigheden.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.