Het buitenshuis kweken van fraaie sativa-dominante marihuana is een luxe waar alleen kwekers in de zuidelijke klimaten van kunnen genieten. Binnenkwekers hebben veel gedoe met sativa bomen. Vaak gebruiken binnenkwekers de ScrOG methode om sativa variaties succesvol te kunnen oogsten.

Dat is een heel ander verhaal op een rustige, zonovergoten plek buiten, ergens in het zuiden. Het verbouwen van cannabis in een warm, zonnig klimaat is de meest natuurlijke manier om te kweken. Wij zijn van mening dat het de beste manier is om marihuana te laten groeien. Zelfs een klein terras of balkon op het zuiden is een zeer kostbare plek om cannabis op te verbouwen.

Locatie, locatie, locatie; dit is absoluut het belangrijkste bij het kweken van cannabis buitenshuis. Als je in Zuid-Europa woont en je een sativa liefhebber bent, dan hebben we hier 5 hoogwaardige connaisseur sativa cannabis soorten voor jou die in een zuidelijk klimaat enorme opbrengsten per plant opleveren.

Amnesia Haze Royal Queen Seeds
AMNESIA HAZE

Amnesia Haze is de afgelopen jaren in de wereldwijde cannabis gemeenschap uitgegroeid tot de meest favoriete Haze variatie. Deze Nederlandse coffeeshop legende staat bekend als stash van wereldklasse. Met een tropische mix van Zuid-Aziatische en Jamaicaanse genen, wordt de Amnesia Haze door velen gezien als de ultieme Haze hybride.

Buitenshuis, met veel zonlicht en een plaagvrije tuin, kan Amnesie Haze 700g per plant opleveren. Licht, een gemiddelde dosis kunstmest, grote potten en geduld is alles wat je nodig hebt om de gewassen van deze 22% THC-variant te oogsten.

Geduld wordt beloond. De bloeiperiode duurt ongeveer 12 weken en de planten hebben wat LST en/of snoeiwerk nodig om ervoor te zorgen dat ze niet meer dan 2m hoog worden. Een paar trekjes van een spliff met deze krachtige, verheffende en fruitige citrus smakende wiet overtuigen je echt. Je geduld betaalt zich uit in enorme toppen. Een biologisch Amnesie Haze gewas buiten is de droom van elke sativa kweker. Maak het waar met een pakketje van deze zaden.

Shining Silver Haze Royal Queen Seeds
SHINING SILVER HAZE

Als je op zoek bent naar Haze van de bovenste plank en gezegend bent met ruimte voor een cannabis tuin op het zuiden, vul de tuin dan met Shining Silver Haze. Met een Haze, Skunk en Northern Lights herkomst, is de Shining Silver Haze een buitengewoon Haze exemplaar. Het is waarschijnlijk de enige sativa soort met meer prijzen en awards in haar prijzenkast dan Amnesia Haze.

De bloeiperiode van de Shining Silver Haze duurt normaal gesproken 9-10 weken. Kwekers in het zuiden kunnen half september oogsten en zo de natte herfst ontwijken. Ook hier kan wat snoeiwerk helpen om deze Haze niet te groot te laten worden. Als je de ruimte en de privacy hebt, zijn ganja bomen van 2m of hoger mogelijk. Je kunt waanzinnige opbrengsten verwachten van tot wel 650g per plant.

De effecten van Shining Silver Haze zijn erg cerebraal en langdurend. Dit past perfect bij creatieve bezigheden en artistieke projecten. Deze wiet geeft je stemming een positieve boost en prikkelt je smaakpapillen. Een complexe mix van zoete, aardse en subtiele citroen smaken en aroma's streelt je zintuigen. Met 21% THC toppen die iets compacter zijn dan bij de gemiddelde Haze, is deze soort een must-have voor in je tuin.

Shining Silver Haze Royal Queen Seeds

Royal Moby Royal Queen Seeds
ROYAL MOBY

Royal Moby is de sativa-dominante hybride die je hele kijk op sativa soorten verandert. Dit canna-beest staat voor conventie en is waarschijnlijk de meest lonende soort voor de zuidelijke kweker in de hele Royal Queen Seeds catalogus. Vooral als het oogsttijd is. Denk je dat sativa's weinig toppen hebben en er lang over doen om te bloeien? Denk dan nog een keer na.

In een zuidelijk klimaat met gemiddelde tot hoge doses kunstmest, kun je grote monster toppen van Royal Moby verbouwen. 1kg Per plant kan geoogst worden met wat LST-ondersteuning en/of snoeiwerk, omdat de takken gemakkelijk kunnen breken door het gewicht van de cola's. Ongetrainde planten kunnen het licht in je tuin wegnemen en tot wel 3m hoog worden. Snoeien en training is zeer aan te raden.

Na week 9 of 10 van de bloeiperiode zijn de cola's opgezwollen en kunnen ze enorme proporties aannemen. Lage takken zullen zoete, eikelvormige toppen ontwikkelen, bijgestaan door een sterke mix van aardse skunk geuren. Door de 20% THC veroorzaakt de Royal Moby een verheffende sativa high. Het is zelfs wat trippy bij hoge doseringen. Maar als je daar in het zuiden op zoek bent naar de vetste toppen, dan moet het wel de Royal Moby worden.

Diesel Automatic Royal Queen Seeds
DIESEL AUTOMATIC

Wil je van 0-60 gaan? Diesel Automatic is waarschijnlijk de leukste manier om dat te doen. Na slechts 60 dagen na de ontkieming kun je deze soort al oogsten. Je had waarschijnlijk nooit gedacht dat je ooit dubbel zoveel eersteklas wiet zou kunnen oogsten. Maar we leven in het tijdperk van de nieuwe generatie autoflowering cannabis zaden.

Diesel Automatic is een goed presterende auto die perfect gedijt in zuidelijke klimaten. Ze is een combinatie van NYC Diesel en Lowryder #2, en het is een krachtige en productieve genetische cocktail. Met 100g per plant, en met een lengte van maximaal 1m, is de Diesel Automatic een super goede keuze voor balkon kwekers.

De toppen scheiden een klassiek Diesel aroma uit met een vleugje citroen. De effecten komen snel aan en vormen een zeer plezierige cerebrale high die je wel voor een paar uur aan het giechelen houdt. Diesel Automatic is ook een geweldige keuze voor de beginnende kweker die graag een verheffende sativa high ervaart, in plaats van een indica lichamelijk stoned gevoel.

Dance World Royal Queen Seeds
DANCE WORLD

De medicinale kweker, of gebruikers die op zoek zijn naar een nieuwe sativa ervaring, raden we absoluut Dance World aan. Deze fraai gebalanceerde soort met een CBD:THC-verhouding van bijna 1:1, is een feest om te kweken en een vrij onopvallende sativa. Daarnaast is er niets wat stress en angst beter kan laten verdwijnen dan deze CBD-rijke marihuana.

Door twee fenotypes van Dance Hall te kruisen, hebben we de Mexicaanse en de Afghaanse mix van genetica verfijnd, en daarmee geweldige medicinale mogelijkheden ontgrendeld. De planten zien er vooral uit als indica. Vergis je echter niet, want een karakteristieke sativa positiviteit vloeit door deze compacte en productieve planten heen. Al binnen 8 weken kun je een opbrengst van 400g+ per plant verwachten van pittige en fruitige toppen.

Dus, hier heb je het. Met deze 5 sativa cannabis soorten bij de hand, heb je alles wat je nodig hebt om aan het werk te gaan als een buiten hobby cannabis kweker in een zuidelijk klimaat!

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.