In hoeverre heb jij de goede voornemens van Nieuwjaarsdag al omgezet in daden? Weet je nog wat je maanden geleden van plan was en zijn je plannen zo langzamerhand wat weggeëbd? Dit is een tot dusver veelbewogen jaar, dus we begrijpen best dat je niet meer zo gemotiveerd bent. 2020 is echter nog niet voorbij en wij hebben iets waardoor je weer energie en plezier gaat krijgen! En wat kan daarbij beter helpen dan toppen van een superkrachtige sativa?

Dit jaar zijn ongeëvenaarde genetische doelen bereikt. Er zijn nieuwe soorten verschenen waarmee we ons ruime assortiment met geweldige sativa’s nog verder hebben kunnen uitbreiden. Hieronder vind je de krachtigste strains uit ons sativa-assortiment.

1. HULKBERRY

Vanwege de opvallende overeenkomsten hebben breeders dit monster vernoemd naar de Hulk. Zo is de plant erg groot en heeft ze een diepgroene kleur. Bovendien zorgt ze voor een high die je in de wolken brengt. Veredelaars in de krochten van de bergen van Colorado hebben zich hard gemaakt voor het creëren van deze zeer krachtige sativa. Ze hebben hiertoe OG Kush met Strawberry Diesel gekruist en een THC-gehalte bereikt dat veel hoger is uitgevallen dan verwacht. Het eindresultaat is HulkBerry. Deze soort is de trotse erfgenaam van een van de krachtigste sativa's ter wereld.

Haar ongelooflijk stevige en compacte toppen bevatten ontzettend veel trichomen. Daarnaast zijn ze gevuld met prachtige dieporanje stampers. De enorme hoeveelheid hars op de bloesems, getuigt van een immens gehalte THC, met een maximum van 27%. Je hoeft dan ook maar een paar trekken of één bong rip te nemen om de kracht van deze soort te ervaren. Maak je klaar voor een energieke en cerebrale high die vele uren aanhoudt. Haar stimulerende en stemmingsverhogende effect is vooral geschikt voor feestjes en sociale bijeenkomsten.

Hulkberry

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 weken
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Eind September
Helder en Energiek

Koop HulkBerry

2. SHOGUN

Shogun dompelt je hersenen onder in een psychoactieve soep van THC en terpenen. Gebruik deze soort als ‘wake 'n bake’ aan het begin van je dag, dan begin je deze gemotiveerd en euforisch. Drink wat koffie, steek een joint op, schrijf je doelen op en streep ze een voor een af.

Deze productieve soort bevat 70% sativagenen en is een afstammeling van een kruising tussen Amnesia Haze en Gorilla Glue 4. De breeders hebben Amnesia Haze gebruikt om te zorgen voor een heerlijke, aardse smaak. Gorilla Glue 4 zorgt echter voor het hoge THC-gehalte. Hoe hoog dat gehalte is? De stevige, trichoom-rijke toppen van Shogun bevatten ongeveer 25% THC. Je zult haar effect dan ook bijna meteen merken. Rook een bowl met deze wiet voordat je aan de slag gaat met creatieve projecten of als je wel wat extra motivatie kunt gebruiken.

Shogun

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 Weken
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Eind oktober
Cerebral en ontspannend

Koop Shogun

3. MOTHER GORILLA

De breeders van Royal Queen Seeds hebben Mother Gorilla tijdens een upgrade van het genetische profiel van Royal Madre ontwikkeld. Laatstgenoemde is een afstammeling van de ouders Jack The Ripper en Reina Madre en biedt een prettige rookervaring, maar er ontbreekt iets… Onze veredelaars hebben Reina Madre daarom gekruist met Gorilla Glue 4. Daardoor is een nieuwe en verbeterde soort ontstaan.

Deze bruisende cultivar bevat 70% sativagenetica, een suikerzoet terpenenprofiel en een torenhoog gehalte THC. Haar cola’s hebben een prachtige donkergroene kleur met paarse tinten. Als je door de kweekruimte wandelt, ruik je deze soort al voordat je haar ziet. Ze vult de lucht met een aroma van chocola, zoetigheid en aarde. Loopt het water je al in de mond? Deze heerlijke terpenen gaan gepaard met een THC-gehalte van 25%. Daarmee geven deze planten je een smaakvolle high die stevig inslaat.

Mother Gorilla

Mother Gorilla (Voorheen Royal Madre)
Gorilla Glue 4 x Reina Madre
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 weken
THC: 23%
Sativa 70% Indica 30%
600-650 gr/plant
140-180 cm
Begin Oktober
Ontspannen en euphoric

Koop Mother Gorilla (Voorheen Royal Madre)

4. AMNESIA HAZE

De naam Amnesia Haze is een begrip in de wereld van wiet. Deze soort heeft veel indruk gemaakt sinds haar ontstaan in Nederland. Haar voorouders zijn landrassen uit Thailand, Hawaii en Afghanistan. Deskundige telers hebben deze wilde soorten veredeld tot een Haze-variëteit, die vervolgens in Nederland terecht is gekomen. Daarna hebben Nederlandse breeders met hun vaardigheden de soort zeer populair gemaakt in Amsterdam.

Vanaf het moment dat de lange, dunne en spichtige cola's vanuit de pre-bloemen tevoorschijn komen, ontwikkelen ze een enorme hoeveelheid trichomen. Aan het eind van de bloei bevatten ze ongeveer 22% THC en een overvloed aan de terpenen myrceen, caryofylleen en limoneen. Deze moleculen smelten samen tot een heerlijke smaak van kruiden, peper en citrusvruchten. Rook deze toppen als je uitgeblust bent na een lange dag hard werken. Ze doet namelijk spanning verdwijnen en geeft je weer nieuwe energie. Deze toppen geven je bovendien een messcherpe focus. Dat maakt Amnesia Haze ook een zeer geschikte soort om te roken voordat je gaat skaten of surfen.

Amnesia Haze

Amnesia Haze
Origineel Amnesia Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
10 - 11 Weken
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Eind oktober
Extreem high, langdurig en lichaamsontspannend

Koop Amnesia Haze

5. EL PATRON

El Patron is ook een soort waarbij sativa overheerst. Ze bevat echter tevens genoeg indicagenetica om relatief mild en aards te blijven. De breeders hebben de ouders AMG en Shiva gebruikt voor het ontwikkelen van deze soort met 60% sativagenetica en 40% indica. Dankzij deze balans merk je het effect vooral in je hoofd, maar kan je lichaam ook meegenieten.

El Patron maakt toppen aan die er fantastisch uitzien met donkere tinten paars, groen, oranje en geel. Op de voorgrond van dit botanische schilderij vind je een dikke laag kristallijnen trichomen en dieporanje stampers. De toppen bevatten 22% THC en geven een high die je meteen in je hoofd merkt. Na een tijdje wordt het effect fysieker. Daarbij ontspannen je spieren en ervaar je een rustgevende sensatie.

El Patron

El Patron
AMG x Shiva
450 - 500 gr/m
90-130 cm
9 - 10 weken
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Eind oktober
Stoned en krachtig

Koop El Patron

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.