Ongeacht wat voor teler we zijn, we willen allemaal beginnen met de beste cannabis-zaden. De Zelfbloeiende variëteit verschilt van de andere twee in die zin dat de bloemen uit zichzelf binnen 2 tot 4 weken bloeien en de plant zeer snel groeit. Ontdek meer als u over de top 10 van beste cannabis-soorten leest die beschikbaar zijn in de zelfbloeiende variant.

Sweet Skunk Autoflowering Cannabis

Sweet Skunk Automatic

Deze soort is een snelbloeiende kruising tussen Green Poison en Big Devil # 2. Het hele groeiproces, van zaad tot oogst, voltrekt zich in slechts acht weken, het mag dan ook met recht een zeer snel groeiende plant worden genoemd. U mag, afhankelijk van de omgeving, 40 tot 50 gram per plant verwachten. De plant kan groeien op een kleine ruimte, denk aan een tuin of balkon. Deze soort staat bekend om zijn zeer sterke smaak en aroma en belooft u een zachte rustgevende rookervaring.

Buy Sweet Skunk Automatic

 

Cheese cannabis autoflowering

Royal Cheese Automatic

Deze is voor de kaasliefhebber. Bekend om zijn unieke sterke geur en kaassmaak, groeit de plant in slechts 10 weken van zaad tot oogst. Geteeld onder optimale omstandigheden kan hij tot 135 gram per plant opleveren, maar houdt u rekening met een gemiddelde van 40 gram per plant. Deze soort belooft een sterk fysiek en toch verzachtend effect.

Buy Royal Cheese Automatic

 

Autoflowering critical cannabis seeds

Royal Critical Automatic

Deze kruising tussen de Ruderalis, en Indica- en Sativa-soorten is zeer geliefd om zijn krachtige groei en grote opbrengst. Hij is klaar om te oogsten in slechts negen weken na het planten, wanneer deze zeer sterke plant grote dichte toppen heeft. U mag 70 tot 80 gram per plant verwachten.

Buy Royal Critical Automatic

 

White Widow Autoflowering cannabis seeds

White Widow Automatic

Deze plant heeft slechts 75 dagen nodig van zaad tot oogst, hij heeft een zoetzure citrus-achtige geur en smaak. Afhankelijk van de omgeving mag u 40 tot 160 gram per plant verwachten.

Buy White Widow Automatic

 

Jack herrer Autoflowering cannabis

Royal Jack Automatic 

Deze plant is klaar om te oogsten in slechts 10 weken, en levert dan 40 tot 70 gram per plant. Hij wordt niet zo groot wat hem ideaal maakt voor de teelt in kleinere ruimtes. De plant staat bekend als een krachtige soort en belooft een opbeurend, creatief en toch ontspannend effect. Men omschrijft de smaak als fris en zacht met een vleugje kruiden.

Buy Royal Jack Automatic

 

Cream caramel autoflowering cannabis

Royal Creamatic

Voor mensen met een voorliefde voor zoetigheid. Deze plant staat bekend  om zijn intense zoete karamel-smaak en -aroma, en zijn sterke maar ontspannende lichamelijke effecten. Ideaal voor de teelt in kleinere binnentuinen, mag u 80 tot110 gram per plant verwachten in slechts acht weken tijd.

Buy Royal Creamatic

 

Autoflowering Haze seeds

Royal Haze Automatic 

Deze soort geeft een frisse smaak en een opbeurend gevoel. Omdat deze plant klein is kan hij worden gekweekt op plaatsen waar andere planten niet kunnen groeien. U kunt onder goede omstandigheden 80 tot 100 gram per plant verwachten, en oogsten kan in slechts 10 tot 12 weken.

Buy Royal Haze Automatic

 

AK 47 Automatic cannabis autoflowering AK

Royal AK Automatic

Deze krachtige hybride van de Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse soorten cannabis is eenvoudig en bijna overal te kweken. Hij kan, afhankelijk van de omstandigheden, 70 tot 120 gram per plant opleveren en is 9 tot 10 weken klaar om te worden geoogst. Met een krachtige maar zachte smaak, en een muskus-achtige zoete wierook-geur, belooft hij een gelukzalig en actief effect.

Buy Royal AK Automatic

 

Royal Dwarf cannabis autoflowering

Royal Dwarf

Dit is een van de meest compacte planten die er zijn. Dat, samen met zijn dichte toppen, maken hem ideaal voor de binnen- en buitenteelt op de kleinst beschikbare plekken. Als u niet veel ruimte tot uw beschikking heeft is dit is de ideale plant voor u. Het is mogelijk om tot 60 gram weed per plant te verkrijgen, en de plant is in 8 tot 9 weken klaar om te geoogst te worden. De plant heeft een zeer sterke geur en zorgt voor een zachte en ontspannende werking.

Buy Royal Dwarf

 

Northern Light Autoflowering

Northern Light Automatic

Deze plant begint bijna onmiddellijk te bloeien en is klaar voor de oogst in 9 tot 10 weken. Hij doet het heel goed binnen, maar kan in warmere klimaten ook buiten worden geteeld. Deze planten geven de hoogst denkbare opbrengsten die er bestaan. Sommige in Spanje buiten gekweekte planten hebben tot 200 gram geproduceerd. De binnenshuis geteelde planten geven gemiddeld ongeveer 90 gram per plant. Het biedt de roker een zoete smaak en een comfortabel fysiek effect. Daarnaast is deze plant is ook uitermate geschikt voor medicinale marihuana-gebruikers.

Buy Northern Light Automatic

 

Veel telers betrekken hun cannabis-zaden, ook wel weedzaden genoemd, van een zaadbank. Degenen die cannabis-zaden kopen van een cannabis-zaadbank zullen proberen om de beste zaden te krijgen voor de beste resultaten. U zult ongetwijfeld blij zijn met de resultaten van het opkweken van cannabis-zaden als u werkt met een van de soorten uit deze top 10. Omdat elke soort iets speciaals te bieden heeft bent u er zeker van dat u zult genieten, welke soort u ook kiest.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.