Richtlijnen om jou te helpen bij het kiezen van cannabis zaden

Cannabis Leaves

ZOVEEL KEUZE IN CANNABIS MAAR GEEN REDEN TOT VERWARRING

Variatie is belangrijk in het leven. De grote diversiteit in cannabis op de huidige markt is dus een goede zaak. Tegen het einde van dit artikel ben je een absolute kenner op het gebied van cannabis en kan jij die specifieke cannabis soorten kweken die het beste passen bij jouw behoeften.

Cannabis kan worden ingedeeld in drie categorieën: indica, sativa en hybrides. Twee aanvullende subcategorieën voor CBD-rijke medicinale cannabis en autoflowering hybriden moeten eigenlijk ook worden meegerekend. Maar raak niet in paniek beste lezer, wij hebben alle lastige wetenschap voor je verwerkt tot hapklare brokken.

Over het algemeen bevat hoogwaardige sativa cannabis veel THC en weinig tot geen CBD. Dit verzekert een opwekkende, cerebrale high. Daarentegen bevat indica van topklasse ook veel THC, maar meer dan resthoeveelheden CBD. Het gecombineerde effect van deze twee cannabinoïden zorgt voor het zware, lichamelijk stoned, indica effect.

Deze definities kunnen vervagen in het geval van hybrides en ze worden vaak niet goed vertegenwoordigd. De traditionele hybride is een indica-sativa kruising. In deze gemengde genetica worden de eigenschappen van de ouders gecombineerd, zowel in de kweekruimte als met de effecten. Dit zijn de meest belangrijke feiten die kwekers en gebruikers moeten onthouden.

Eigentijdse hybrides kunnen ook ruderalis (of autoflowering) genetica bevatten. Daarnaast worden er nu ook CBD-rijke, medicinale cannabis soorten ontwikkeld waarin de nadruk wordt gelegd op CBD in plaats van THC. Ook CBD-rijke autoflowers winnen momenteel aan populariteit.

Zolang je weet welke cannabis jij het liefst gebruikt, zal het gemakkelijk zijn jouw favoriete soort te kweken. Recreatief of medisch gebruiker? Allebei? Geen probleem! We gaan dieper in op de beste soorten voor een breed spectrum gebruikers en kwekers van cannabis. Uiteraard kunnen we geen gepersonaliseerde reading doen; zie het in plaats daarvan als je dope horoscoop.

DE BESTE CANNABIS VOOR LICHAAM EN GEEST

Cannabis Wake and Bake

 

Cannabis Social

SOCIALE GELEGENHEDEN

Voor sociale rooksessies kan je niet om Euphoria heen. Gooi je haar los en geniet van de lekkere vibes, bij voorkeur in goed gezelschap. Deze gebalanceerde hybride is rijk aan CBD, maar het THC-niveau is bijna gelijk. Dit is perfect voor een boeiend gesprek onder het genot van een joint.

 
Cannabis Inspiring

INSPIREREND

Alle nieuwe blockbuster ideeën in Hollywood komen eigenlijk uit de jaren '80, net als Chocolate Haze. Het is aannemelijk dat de creativiteit verdween met dat decennium, net als de originele Chocolate Thai. Maar een paar hits van Chocolate Haze zijn een traktatie voor je bol. Deze is het best geschikt voor creatieve uitspattingen. Daarnaast geniet je natuurlijk ook van die verrukkelijk zoete chocoladesmaak.

 
Cannabis Relaxing

RELAXEN EN SLAPEN

Niets kalmeert en ontspant lichaam en geest zo goed als de old-school Northern Light. De rijke, aardse, bijna zuivere indica rook is perfect om mee te ontspannen na een lange dag. Mocht je echter een hoge tolerantie hebben voor fenomenale THC-niveaus en wel willen genieten van een couch-lock effect, dan heb je Royal Gorilla nodig. Het is over de hele wereld bekend dat deze dichte, zilverrug toppen stoners direct naar dromenland sturen. Voor een goede nachtrust, kan je deze het best in de avond gebruiken.

 

MEDICINAAL

Cannabis Appetite Stimulant

STIMULATIE VAN DE EETLUST

Pineapple Kush en Somango XL zullen gegarandeerd een gevalletje van de munchies opwekken. Hun exotische, fruitige smaken zullen je eetlust aanwakkeren en de effecten kunnen onmiddellijk worden gevoeld. Zowel Pineapple Kush als Somango XL zijn indica dominante hybrides en bevatten net genoeg sativa genetica om het lethargische, zware, indica effect te verlichten. De resulterende high is mellow en houdt lang aan. Deze zijn ook perfect om de cannabis cuisine mee te verrijken.

 
Cannabis Pain Relief

PIJNSTILLING

Voor de meest effectieve pijnstilling met gereduceerde psychoactieve effecten hebben we twee speciale dames. Beiden worden gekenmerkt door een gebalanceerde CBD:THC verhouding van 1:1. Royal Highness en haar dochter Painkiller XL zijn misschien wel de lekkerste medicinale cannabis soorten op de markt. Deze CBD-rijke cannabis familie bestaat uit hybriden met zoete skunk smaken. Dit is een hele nieuwe generatie, volledige plantenmedicijnen waar je niet knetter high van wordt.

 
Cannabis Anxiety

ANGST

Verlaag de druk en laat je zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon met de twee verbluffende auto's Stress Killer Auto en Royal Jack Auto. Als je de voorkeur geeft aan een CBD-rijke variant met frisse citrussmaak om de zenuwen te kalmeren, is Stress Killer voor jou. Old-school Jack Herer fans zullen de THC-rijke, hazy-peperachtige Royal Jack verwelkomen met haar heldere, cerebrale effect.

 
Cannabis Migraine

MIGRAINE

Knallende koppijn? Voelt het alsof je hoofd op knappen staat? Gebruik de beste sativa cannabis en ontdoe je lijf van de spanning. Amnesia Haze zal, dankzij haar gigantische high en tropische smaken, voor zalige mentale verlichting zorgen. En wellicht is Haze Berry wel de meest fruitige wiet voor je bol op de markt. Reik naar de hemel en laat je aardse problemen ver achter je met wat verrukkelijke head stash.

 
Cannabis Medical

DE PLANT DIE MAAR BLIJFT GEVEN

De beste cannabis soorten bezitten het vermogen om jou bijzonder high te maken en zorgen daarnaast voor hersenactiviteit waarmee pijn wordt verlicht en creativiteit wordt gestimuleerd. Het moet echter nog worden uitgevogeld hoe het menselijke endocannabinoïde systeem precies werkt en reageert op alle cannabinoïden en terpenen in cannabis.

Medicinale cannabis en de opkomst van CBD-rijke soorten zijn pas het begin. Medicijnen van de gehele plant zijn momenteel het meest veelbelovend. De cannabis uitdaging van de 21ste eeuw is allereerst alle verbindingen in cannabis begrijpen en vervolgens het perfecte, natuurlijke medicijn te formuleren.

 

1. Het Selecteren Van De Beste Outdoor Marihuana Zaden Voor Je Lokale Klimaat. Wat voor cannabis je kiest en waar je de zaden zaait, zijn bepalend voor de prestaties van je buitengewas.

2. Hoe je een strain selecteert voor je binnenkweek.  Kies een soort die in je kweekruimte past, heerlijk smaakt en binnen het gewenste tijdsbestek klaar is voor jouw ideale oogst.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.