Richtlijnen voor het selecteren van zaden

Richtlijnen voor het selecteren van zaden

ER ZIJN VEEL SOORTEN, MAAR VERWARRING IS NIET NODIG

Ook als je niet regelmatig gebruikt, weet je vast wel dat het aanbod beschikbare cannabissoorten duizelingwekkend is. Dagelijks verschijnen nieuwe soorten met leuke, unieke namen. Denk aan Bubblegum XL, Chocolate Haze en Royal Jack Automatic. Je vraagt je misschien af of er ook verschil zit tussen de soorten, buiten de bizarre naamgeving. Het korte antwoord is: Ja, absoluut.

De verschillen zijn te herkennen door je te richten op drie factoren: het effect na het roken of innemen, het aroma in de lucht en de smaak op je tong. Wellicht zoek je een kalmerende, lichamelijke high, terwijl je geniet van citrusgeuren. Of heb je liever een stimulerend effect, vergezeld van zoete chocoladesmaken? Er bestaan soorten die je van je sokken blazen als je teveel gebruikt, maar ook exemplaren die de hele dag door te roken zijn zonder hevige effecten. Wij hebben de zaden die aan jouw behoeften voldoen, wat je wensen ook zijn.

SMAAK

Naast het effect, is de smaak uitermate belangrijk als je een soort kiest om zelf te kweken. Uiteraard ga je de cannabis proeven, dus het is belangrijk dat je een gepaste keuze maakt. Ben je een zoetekauw? Dan is Fruit Spirit een goede optie. Deze soort verwent je met de smaken van blauwe bessen bij elk trekje. Ook als je Bubblegum XL rookt, waan je jezelf in een snoepwinkel.

Misschien ben je niet in de stemming voor zoet. In dat geval kun je je aandacht richten op de zeer populaire Green Gelato. Deze soort biedt zijdezachte, aardse elementen, vergezeld van vleugjes citrusvruchten. En ben je dol op chocolade? Er zijn behoorlijk wat opties om je trek in chocola te stillen, maar als je het ons vraagt, steekt Chocolate Haze met kop en schouders uit boven de rest.

AROMA

Als je onbekend bent met de geuren van wiet, ruiken alle soorten waarschijnlijk gewoon naar cannabis. Meer niet. Naarmate je echter meer tijd doorbrengt met diverse soorten vallen je steeds meer nuances op. Sommige zijn onopvallend, terwijl andere strains proberen de hele straat mee te laten genieten.

Als je discreet wilt blijven, heb je gelukkig een aantal opties. Wellicht denk je echter: "Ik heb altijd gehoord dat een sterke geur een teken is van goede kwaliteit." Sommige supersterke soorten ruik je inderdaad op kilometers afstand, maar dat betekent niet dat het de minder aromatische exemplaren aan kracht ontbreekt. Northern Light is bijvoorbeeld een krachtige indica met 18% THC die vrij onopvallend is qua geur. Blue Mystic bereikt hetzelfde doel en verrijkt de lucht met vleugjes bessen en lavendel, zonder te overweldigen.

Mogelijk boeit discretie je niet en geef je de voorkeur aan een geur die juist blijft hangen. Haze Berry is een goed voorbeeld van een soort die de ruimte vult met een geurig bos vol fruitige bessen. Royal Jack Automatic verwent gebruikers echter met pittige kruidengeuren die je innerlijke chef absoluut aanspreken. 

DE BESTE CANNABIS VOOR LICHAAM EN GEEST

WAKE AND BAKE

Soorten als Lemon Shining Silver Haze en Sour Diesel zijn fantastische cannabisplanten voor het vroege ochtendgloren. Als je zoekt naar een heus ontbijt voor kampioenen die zowel zoete als zure noten bevat, behoren deze twee soorten tot de allerbeste. Beiden zijn ongelooflijk krachtig met torenhoge niveaus THC en barsten met smaak. Geniet van de energie en begin de dag met een high.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Shining Silver Haze
 
 

SOCIALE GELEGENHEDEN

Voor sociale rooksessies kan je niet om Euphoria heen. Gooi je haar los en geniet van de lekkere vibes, bij voorkeur in goed gezelschap. Deze gebalanceerde hybride is rijk aan CBD, maar het THC-niveau is bijna gelijk. Dit is perfect voor een boeiend gesprek onder het genot van een joint.

Euphoria
Euphoria
 
 

INSPIREREND

Alle nieuwe blockbuster ideeën in Hollywood komen eigenlijk uit de jaren '80, net als Chocolate Haze. Het is aannemelijk dat de creativiteit verdween met dat decennium, net als de originele Chocolate Thai. Maar een paar hits van Chocolate Haze zijn een traktatie voor je bol. Deze is het best geschikt voor creatieve uitspattingen. Daarnaast geniet je natuurlijk ook van die verrukkelijk zoete chocoladesmaak.

Chocolate Haze
Chocolate Haze
 
 

RELAXEN EN SLAPEN

Niets kalmeert en ontspant lichaam en geest zo goed als de old-school Northern Light. De rijke, aardse, bijna zuivere indica rook is perfect om mee te ontspannen na een lange dag. Mocht je echter een hoge tolerantie hebben voor fenomenale THC-niveaus en wel willen genieten van een couch-lock effect, dan heb je Royal Gorilla nodig. Het is over de hele wereld bekend dat deze dichte, zilverrug toppen stoners direct naar dromenland sturen. Voor een goede nachtrust, kan je deze het best in de avond gebruiken.

Northern Light
Northern Light
 
 

MEDICINAAL

STIMULATIE VAN DE EETLUST

Pineapple Kush en Somango XL zullen gegarandeerd een gevalletje van de munchies opwekken. Hun exotische, fruitige smaken zullen je eetlust aanwakkeren en de effecten kunnen onmiddellijk worden gevoeld. Zowel Pineapple Kush als Somango XL zijn indica dominante hybrides en bevatten net genoeg sativa genetica om het lethargische, zware, indica effect te verlichten. De resulterende high is mellow en houdt lang aan. Deze zijn ook perfect om de cannabis cuisine mee te verrijken.

Somango XL
Somango XL
 
 

PIJNSTILLING

Voor de meest effectieve pijnstilling met gereduceerde psychoactieve effecten hebben we twee speciale dames. Beiden worden gekenmerkt door een gebalanceerde CBD:THC verhouding van 1:1. Royal Highness en haar dochter Painkiller XL zijn misschien wel de lekkerste medicinale cannabis soorten op de markt. Deze CBD-rijke cannabis familie bestaat uit hybriden met zoete skunk smaken. Dit is een hele nieuwe generatie, volledige plantenmedicijnen waar je niet knetter high van wordt.

Painkiller XL
Painkiller XL
 
 

ANGST

Verlaag de druk en laat je zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon met de twee verbluffende auto's Stress Killer Auto en Royal Jack Auto. Als je de voorkeur geeft aan een CBD-rijke variant met frisse citrussmaak om de zenuwen te kalmeren, is Stress Killer voor jou. Old-school Jack Herer fans zullen de THC-rijke, hazy-peperachtige Royal Jack verwelkomen met haar heldere, cerebrale effect.

Stress Killer CBD
Stress Killer CBD 
 
 

MIGRAINE

Knallende koppijn? Voelt het alsof je hoofd op knappen staat? Gebruik de beste sativa cannabis en ontdoe je lijf van de spanning. Amnesia Haze zal, dankzij haar gigantische high en tropische smaken, voor zalige mentale verlichting zorgen. En wellicht is Haze Berry wel de meest fruitige wiet voor je bol op de markt. Reik naar de hemel en laat je aardse problemen ver achter je met wat verrukkelijke head stash.

Amnesia Haze
Amnesia Haze
 
 

DE PLANT DIE MAAR BLIJFT GEVEN

De beste cannabis soorten bezitten het vermogen om jou bijzonder high te maken en zorgen daarnaast voor hersenactiviteit waarmee pijn wordt verlicht en creativiteit wordt gestimuleerd. Het moet echter nog worden uitgevogeld hoe het menselijke endocannabinoïde systeem precies werkt en reageert op alle cannabinoïden en terpenen in cannabis.

Medicinale cannabis en de opkomst van CBD-rijke soorten zijn pas het begin. Medicijnen van de gehele plant zijn momenteel het meest veelbelovend. De cannabis uitdaging van de 21ste eeuw is allereerst alle verbindingen in cannabis begrijpen en vervolgens het perfecte, natuurlijke medicijn te formuleren.

 

1. Het Selecteren Van De Beste Outdoor Marihuana Zaden Voor Je Lokale Klimaat. Wat voor cannabis je kiest en waar je de zaden zaait, zijn bepalend voor de prestaties van je buitengewas.

2. Hoe je een strain selecteert voor je binnenkweek.  Kies een soort die in je kweekruimte past, heerlijk smaakt en binnen het gewenste tijdsbestek klaar is voor jouw ideale oogst.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.