By Luke Sumpter


Hoewel sommige wiettelers het niet erg vinden om maanden te wachten om hun planten te oogsten, willen anderen zo snel mogelijk de vruchten van hun werk plukken. Gelukkig groeien veel van onze cannabis strains al binnen enkele weken van zaailing uit tot rijpe planten. Deze snelgroeiende soorten bieden een hoop voordelen. Zo zijn ze buiten klaar voordat de eerste vorst komt, maken ze meerdere oogsten in een seizoen mogelijk en helpen ze je om onopvallend te kweken. Bovendien zijn ze heel makkelijk. Het is heel verstandig om voor soorten wiet te kiezen die snel groeien, of je nu een kleinschalige hobbyist bent die voor eigen gebruik kweekt of een commerciële kweker die zo snel mogelijk wil oogsten.

Bij het kiezen van de snelste cannabis strains ben je niet beperkt tot middelmatige soorten. Integendeel, je vindt deze snelgroeiende soorten in alle categorieën. Ze zijn beschikbaar als feminized fotoperiode, autoflower, CBD-rijke en F1 hybride zaden. Ontdek hieronder de allerbeste en snelst groeiende soorten in onze catalogus.

F1 Hybride Wietzaadjes

F1 hybride soorten zijn beschikbaar in verschillende vormen, waaronder feminized, autoflower en CBD-rijke exemplaren. Ze onderscheiden zich van traditionele soorten doordat ze gemaakt worden van zuivere ingeteelde ouderlijnen. Deze vorm van breeding levert F1 hybrides op met een uitstekende uniformiteit en ongekende weerstand tegen ziektes. Ook groeien ze sneller, zijn productiever en produceren meer cannabinoïden en terpenen. Dankzij hun stabiliteit bieden deze soorten voor zowel commerciële kwekers als thuiskwekers een makkelijker alternatief voor het gebruik van stekken.

 • Epsilon F1-Hybride

Epsilon F1 is niet alleen een van onze snelste autoflowers, maar ook nog eens sneller klaar dan de rest van ons assortiment F1-hybriden. Zoek niet verder als je ongekende kwaliteit en snelheid wilt. Onze deskundige breeders creëerden deze strain door twee zuivere ouderlijnen te kruisen. Het resultaat is een sterke F1-hybride met indrukwekkende ziekteresistentie en uniformiteit. Hiermee heb je niet meer te maken met fenotypen die niet aansluiten op je wensen; de planten zijn allemaal identiek.

Het hoge THC-gehalte en de aromatische stoffen in Epsilon F1 zorgen samen voor een langdurige en fysiek rustgevende high. Wanneer je een trek van je bong of blunt neemt, word je op een complexe, maar evenwichtige smaak van bosbessen en lavendel getrakteerd.

Tijdens de groei behoudt Epsilon F1 een compact formaat en daarmee is ze supergeschikt als discretie van groot belang is. Je kunt haar kristalrijke toppen al binnen zestig dagen na het kiemen van de zaden oogsten.

Epsilon F1

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 dagen
29_THC_1 THC: Zeer veel
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Langdurig, Rustgevend
110_harvest 60 dagen na ontkieming

Koop Epsilon F1

 • Orion F1-Hybride

We begrijpen best dat je liever geen aandacht besteedt aan trainingstechnieken, methoden om de bodem te verbeteren en combinatieteelt. In plaats daarvan wil je gewoon je zaden in de grond stoppen om zo snel mogelijk over je eigen voorraad wiet te beschikken. In dat geval zit je met Orion F1 helemaal goed. Dankzij haar hybride groeikracht kun je deze dame, vernoemd naar het sterrenbeeld op de hemelevenaar, met minimale inspanning tot volle wasdom brengen!

Orion F1 biedt een bedwelmende en verwarmende stone die perfect is voor een relaxte middag of avond. Hoe krijgt de strain dit voor elkaar? Deze heerlijke effecten zijn te danken aan een hoog THC-gehalte, aanmerkelijke concentraties CBG en een complexe terpenenmix.

Dankzij de compacte indica-morfologie van Orion F1 kun je haar makkelijk in kleine, verborgen ruimtes kweken. Ze wordt maximaal 80cm hoog en al in zeventig dagen na het kiemen kun je een hoop harsrijke autoflowering wiet oogsten!

Orion F1

Orion F1
23_genetic background_1 Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
25_flowering time_1 35 - 40 dagen
29_THC_1 THC: Zeer veel
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Rustgevend, Stoned
110_harvest 65 - 70 dagen na ontkieming

Koop Orion F1

 • Titan F1-Hybride

Bossig, compact, snel en boordevol trichomen. Wat kun je nog meer van een autoflower wensen? Of je nu ergens woont waar wiet verboden is of gewoon zo snel mogelijk verse wiet wilt binnenhalen, Titan F1 is de uitkomst. Doe de zaden in een glas water of zaai ze direct in hun uiteindelijke kweekmedium om ze binnen 73 dagen uit te zien groeien tot rijpe planten.

Als nakomeling van twee zuivere ouderlijnen heeft Titan F1 van nature hybride groeikracht, waarmee ze zich onderscheidt van traditionele soorten als het om vitaliteit, ziekteresistentie en algehele prestaties gaat. Of je haar nu binnen of buiten kweekt, deze plant is goed bestand tegen ongedierte en ziektes en heeft een compacte, bossige structuur.

Benieuwd wat je van deze wiet kunt verwachten? Wat dacht je van een spierverslappende body high en een smaak van dennen, citrus en suiker?

Titan F1

Titan F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Sugar Magnolia x Amnesia
25_flowering time_1 40 - 45 dagen
29_THC_1 THC: Ultra veel
22_Effect_1 Focus, Fysiek Ontspannend, Rustgevend, Stimulerend
110_harvest 70 - 75 dagen na ontkieming

Koop Titan F1

Autoflowering

Autoflowering zaden kunnen zowel sativa als indica zijn. Maar ze zijn gemixt met een soort cannabis die ruderalis heet. Dit zorgt ervoor dat ze op zichzelf al binnen 2-4 weken kunnen bloeien zonder dat je ze een streng 12 uur licht-regime per dag hoeft te geven.

Sommigen van onze meest populaire soorten in deze categorie zijn:

 • Quick One

Deze kleine, betrouwbare autoflower is een van de populairste soorten van onze catalogus. Bovendien is Quick One een van de snelste autoflowers die je maar kunt vinden. Ze heeft al duizenden kwekers laten genieten van ongekende hoeveelheden wiet na een totale levenscyclus van maar negen weken!

Als nakomeling van Lowryder 1 en Old School Indica produceert Quick One aanzienlijke oogsten, zonder al te veel aandacht te vragen. Dankzij een hoogte van 50–100cm kun je deze strain overal kweken, van je achtertuin tot een leeg keukenkastje.

Quick One heeft prachtige toppen met een donkergroene kleur en tinten paars, geel en oranje. Na het oogsten en curen, kun je wekenlang genieten van een goddelijke, bedwelmende high die gepaard gaat met de smaak van citrus en aarde

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5-6 Weken
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 9-10 weken na ontkiemen
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend

Koop Quick One

 • Easy Bud

Easy Bud ontving haar naam niet voor niets. Deze soort behoort tot de meest gemakkelijke wietsoorten om te kweken. Bovendien is haar groeicyclus razendsnel. Dankzij haar snelle en robuuste karakter is ze ideaal voor kwekers die graag snel resultaat willen. Daarnaast is ze uitermate geschikt voor beginners in de wereld van het kweken.

Easy Bud stamt af van White Indica en ruderalis. Als gevolg hiervan, ontwikkelt ze ijzige toppen. Deze bevatten 12% THC, plus citrusrijke en aardse terpenen. Na het gebruik, vlieg je niet in een baan om de aarde. Het effect is echter meer subtiel en ontspannend, zodat je op elk moment van de dag van haar geniet.

Na het ontkiemen van de zaden, ontwikkelt Easy Bud zich in slechts 8 weken tot een volwassen plant. Binnen is een opbrengst mogelijk tot wel 325g/m². Buiten schommelt dit tussen de 30-80g/plant.

Easy Bud

Easy Bud
23_genetic background_1 White Indica x Ruderalis
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5-7 weeks
29_THC_1 THC: 12%
28_Type Blend_1 Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 110 cm
27_harvest period_1 9-10 weken na ontkiemen
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend

Koop Easy Bud

 • Watermelon Automatic

Toppen zoals deze heb je nog niet eerder gezien. Serieus. Naast haar fruitige terpenen en hoge THC-gehalte levert Watermalon Automatic een reeks schitterende dieppaarse, feloranje en donkergroene tinten. Je hoeft bovendien niet lang te wachten om deze schoonheid te ervaren. Na het kiemen, ontwikkelt deze soort een bladerdak vol met toppen in slechts 8-9 weken.

Deze sterke autoflower levert een stevig THC-gehalte van 20%. De opgewekte high golft door het lichaam met ontspannende sensaties. Haar terpenenprofiel voegt een extra rustgevende laag toe aan de ervaring, naast smaken van sappige watermeloen. Verwacht binnen een oogst van 500g/m² en 50-90g/plant als je buiten kweekt.

Watermelon Automatic

Watermelon Auto
23_genetic background_1 Tropicanna Cookies x Lemon OG
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 7 Weken
29_THC_1 THC: 20
28_Type Blend_1 20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 50 - 90 gr
32_plant height outdoors_1 100 - 120 cm
27_harvest period_1 8-9 weken na ontkiemen
22_Effect_1 Rustgevend

Koop Watermelon Auto

Feminized Snel Groeiende Soorten

Feminized cannabis zaden zijn er op gemaakt om alleen vrouwtjesplanten te produceren. 99,99% van de tijd produceren feminized zaden vrouwtjesplanten. Verspil je tijd niet te proberen een mannetjesplant te laten bloeien - ze zullen alleen maar je vrouwtjesplanten bestuiven, waardoor je meer zaadjes zult krijgen in plaats van toppen.

Snelgroeiende soorten zijn hybrids van deze en autoflowering soorten. Ze zijn genetisch gecodeerd om heel snel bloemen te produceren zonder dat je daar veel voor hoeft te doen, maar ze zijn nog wel afhankelijk van de verandering in fotoperiode om te kunnen bloeien.

Sommige van onze meest populaire selecties in deze categorie zijn:

 • Candy Kush Express

Naast de razendsnelle bloeiperiode, bevat Candy Kush Express ook een rijkelijke hoeveelheid terpenen. Deze stralen geuren uit van suikerzoete citrusvruchten. Vanwege haar ongelooflijke smaak en snelle ontwikkeling, is ze ideaal voor cannabiskoks die een betrouwbare, hoogproductieve plant zoeken. Ze is redelijk gebalanceerd met 60% indica genen en 40% sativa genen. Het resulterende effect verdrijft spanning uit je lijf, maar houdt je hersenen alert en functioneel.

Candy Kush Express is een rappe fotoperiodieke soort met een bloeitijd van slechts 7-9 weken. Binnen, onder hoogwaardige lampen, produceren de planten wel 525g/m². Onder het zonnetje is wel 450-500g/plant mogelijk.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Sweet Special x O.G. Kush
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Weken
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Begin September
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Stoned

Koop Candy Kush Express (Fast Flowering)

 • Royal Cheese

Deze plant, van Britse komaf, komt voort uit de hoog aangeschreven skunk die ontwikkelt is op het eiland. Sinds toen, zijn de Cheese genetica de hele wereld overgegaan en heeft het zelfs een cannabis Cup gewonnen. De plant wordt binnenshuis ongeveer 1,5 meter hoog. Het heeft een behoorlijk sterke geur, dat wel. Zo erg dat een koolstoffilter zeker nodig is. Royal Cheese kan na 6-8 weken geoogst worden en brengt ongeveer 550 gram per vierkante meter op. De rook van de gedroogde top is sterk en aromatisch. Maar het is de kracht van de soort die telkens weer terug komt.

Royal Cheese

Royal Cheese (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Old School Skunk x Afghani
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 weken
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 200 cm
27_harvest period_1 Begin Oktober
22_Effect_1 Gebalanceerd, Helder, Stoned

Koop Royal Cheese (Fast Flowering)

 • Speedy Chile

Speedy Chile werd speciaal ontwikkelt voor diegene die zo snel mogelijk willen oogsten van een fotoperiode soort. Deze indica creëert smaak en ontspanning. Het is een mix tussen Early Skunk x Chile Indica. Wat als resultaat heeft dat het een favorite medicinale cannabis is. Deze planten met snelle levenscyclus zijn ook de snelst groeiende op de markt. En ze zijn ideaal voor beginnelingen, die het kunnen waarderen dat Speedy Chile wat aandacht nodig heeft maar dan ook bloemen krijg die getest zijn op 16% THC.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Early Skunk x Skunk x Chile Indica
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 weken
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Begin September
22_Effect_1 Rustgevend, Vrolijk

Koop Speedy Chile (Fast Flowering)

CBD Soorten

Het assortiment van RQS bevat talloze CBD-rijke soorten. Sommige strains pronken met buitengewoon veel CBD en slechts sporen THC. Anderen bevatten een evenwichtige hoeveelheid van beide cannabinoïden.

Bij onze feminized CBD-soorten heb je 99,9% kans dat een zaadje uitgroeit tot een vrouwelijke wietplant. Zo ontvang je veel CBD van hoge kwaliteit. Bovendien is ons team ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van autoflowering CBD-soorten. Van deze strains oogst je razendsnel wiet dat rijk is aan deze verzachtende cannabinoïde.

 • Royal CBDV Automatic

Deze fascinerende soort levert hoge concentraties cannabidivarine, oftewel CBVD. De zeldzame cannabinoïde activeert een aantal van dezelfde routes als CBD, maar produceert ook unieke effecten. Deze soort is ontstaan dankzij onze vakkundige breeders. Ze is een van de weinige soorten die zulke hoge niveaus van deze cannabinoïde ontwikkelt.

Royal CBDV Automatic bevat tevens 5% CBD en een verwaarloosbaar THC-gehalte van 0,3%. In het algemeen werkt ze ontspannend voor lichaam en geest, zonder bedwelmende effecten. Geniet de hele dag door van deze aardse, naar dennen ruikende toppen voor een helder en motiverend effect.

Binnen groeien planten tot een maximale hoogte van 80cm en produceren tot 450g/m². Buiten kun je zo'n 8-9 weken na het kiemen een oogst van 150g/plant verwachten.

Royal CBDV Automatic

Royal CBDV Automatic
23_genetic background_1 Solomatic x Durban Poison
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 5-6 Weken
29_THC_1 THC: 0,3%
28_Type Blend_1 75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 8-9 weken na ontkiemen
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Helder

Koop Royal CBDV Automatic

 • Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD produceert dichte, donkergroene toppen. Deze zijn rijk aan cannabidiol en bevatten een verwaarloosbare hoeveelheid THC (maximaal 0,25%). Het effect is te beschrijven als een heldere bewustzijnstoestand, zonder psychoactieve bijwerkingen. Je productiviteit komt nooit in gevaar.

Om deze soort te creëren, kruisten onze veredelaars Elixir Vitae met Medical CBD. De genen en eigenschappen zijn gedurende enkele generaties gestabiliseerd. Het resultaat is een betrouwbare soort die geschikt is voor elk moment van de dag. Bij elk hijsje genieten je smaakpapillen van zoete en kruidige smaken.

Voor wat betreft de efficiëntie, scoort Tatanka Pure CBD hoge ogen. Na een korte bloeitijd van 6-8 weken produceren planten binnen ongeveer 450g/m². Deze rijkelijke oogst is afkomstig van planten met een maximale hoogte van 100cm. Als je buiten kweekt, in potten of tuinbedden, zie je planten van ongeveer 160cm hoog. De productie bedraagt dan ongeveer 425g/plant.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
23_genetic background_1 Elixir Vitae x Medical CBD
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 8 weken
29_THC_1 THC: 0,15 - 0,25%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 400 - 450 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 160 cm
27_harvest period_1 Begin Oktober
22_Effect_1 Helder, Rustgevend

Koop Tatanka Pure CBD

 • Purplematic CBD

Purplematic CBD trakteert je razendsnel op een fatsoenlijke persoonlijke voorraad. Daarnaast is ze een ware blikvanger. Haar toppen zijn namelijk groen en wit van kleur en gedecoreerd met een dieppaarse kroon. Verras je vrienden tijdens een rooksessie met deze toppen en reduceer tegelijkertijd overmatig THC-gebruik.

Deze toppen barsten van de CBD, oplopend tot 17%. Het THC-percentage bedraagt ongeveer 0,5%. Purplematic CBD is het nageslacht van Kush Rose Auto CBD en Afghan Rose Auto CBD en bezit de beste kenmerken van elke ouder. Haar CBD-rijke toppen produceren ook verrukkelijke terpenen met de smaken van zoete, tropische vruchten.

Reken op een gemakkelijke, prettige kweekervaring met Purplematic CBD. Als je binnen kweekt, oogst je in 8 weken na ontkieming wel 450g/m². Buitenplanten presteren goed in een iets warmer klimaat, waarbij het oogstgewicht schommelt tussen 110-150g/plant.

Purplematic CBD

Purplematic CBD
23_genetic background_1 Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-120
25_flowering time_1 7 - 8 weken
29_THC_1 THC: 0,5%
28_Type Blend_1 5% Sativa 90% Indica 5 Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 140 cm
27_harvest period_1 8-9 weken na ontkiemen
22_Effect_1 Helder, Rustgevend

Koop Purplematic CBD

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.