🇺🇸 USA, We are coming soon ⏤ 🌱 Be the first to know

By Steven Voser

Het kan nodig zijn de geur van cannabis te verbergen om te voorkomen dat je te maken krijgt met wettelijke of sociale consequenties. Er zijn discrete groeisystemen waarbij koolstoffilters worden gebruikt, maar dat is geen waterdichte methode om je kweek geheim te houden. Het hangt er bovendien van af hoeveel ruimte en geld je te besteden hebt. Ook is het slim om de gefilterde, uitgeblazen lucht niet richting je buren af te voeren. Als je slechts een paar planten kweekt, dan kan een open fles met RQS gel de geuren voor een periode van 4–6 weken neutraliseren.

Als je eraan toe bent om in je eigen huis cannabis te gaan kweken, bereid je dan voor op sterke geurtjes, zeker tijdens de bloei. Wanneer je regelmatig met wiet werkt, word je minder gevoelig voor de geur. Je raakt er zelfs zo aan gewend dat je niet merkt dat het in je kleren en haar blijft hangen. Neem voorzorgsmaatregelen om je hele huis schoon en fris te houden en zorg ervoor dat je kweekruimte goed wordt geventileerd. Probeer je de geur te maskeren met een ander luchtje? Dan loop je het risico dat je twee hinderlijke geuren produceert die elkaar juist versterken.

Een van de dingen die je kunt doen om de bron van het probleem aan te pakken, is kiezen voor strains die minder scherp ruiken. Je hebt verrassend veel keus uit soorten met een minder sterke geur. Ze produceren echter altijd wel wat, dus houd daar rekening mee. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over de kracht van dergelijke strains. Het effect van de wiet is niet minder sterk, de soorten trekken alleen minder aandacht tijdens de groei. De 5 strains hieronder zijn varianten uit de catalogus van RQS die erom bekend staan minder geur te produceren dan de meeste andere.

1. Northern Light

Deze klassieke soort is speciaal ontwikkeld voor beginnende kwekers. Het kruidige, aardachtige aroma van Northern Lights heeft soms fruitige ondertonen als je haar rookt. Tijdens de kweek valt de geur echter minder op. Kweek haar discreet en oogst nog steeds plakkerige, harsrijke toppen. De THC waarde is vaak meer dan 20%, waardoor ze krachtige indica effecten heeft die ontspannend zijn voor het lichaam. Na een groeiperiode van 7–9 weken levert ze daarbij goede opbrengsten op. Bovendien is ze een geweldige moederplant, waardoor je kunt blijven kweken met weinig geur.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 weken
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Eind September
Gebalanceerd, Helder, Stoned

Koop Northern Light

2. Blue Mystic

Deze prachtige, aardachtige soort moet wel een kruising zijn tussen de genetica van Northern Lights en Blueberry. De flavonoïden en terpenen van Blueberry hebben standgehouden in de weelderig smakende Blue Mystic. Het fruitige bessenaroma met tonen van lavendel is een goddelijke bijkomstigheid bij haar fascinerende indica high. De fruitige geuren van deze plant maskeren ook de klassieke cannabis stank. En dat gedurende de volledige 8-10 weken bloei.

Blue Mystic

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 weken
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Oktober
Stoned

Koop Blue Mystic

3. Royal Jack Auto

Royal Jack Auto kun je binnen 70 dagen oogsten, waarna je kunt genieten van de zeer plezierige high. Ze is een autoflowering variant van Jack Herer, die is vernoemd naar de bekende cannabis activist. Zijn tomeloze inzet voor de legalisering van wiet wordt gereflecteerd in de stimulerende buzz van de sativa high van de plant. Dankzij de ruderalis genetica is het kweken van deze soort een stuk eenvoudiger. Bovendien is de geur niet zo sterk als die van andere strains. Zo produceert ze een zoet, fruitig aroma dat lijkt op karamel, maar dan in subtiele vorm. De soort bevat ook genetica van de fantastische sativa White Widow. En dat staat garant voor een sluimerende body high.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 weken
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Creatief, Motiverend

Koop Royal Jack Automatic

4. Royal Creamatic

Royal Creamatic is vanwege haar compacte omvang en discrete geur een veelzijdige en geweldige soort voor indoor kwekers. Ze bevat White Rhino genetica. Daardoor heeft de soort een zoete en sensationele (maar subtiele) geur die ervoor zorgt dat je onderneming geheim blijft. Als je haar echter rookt, dan is ze een waar genot voor de zintuigen. Royal Creamatic is een autoflowering cultivar. Ze heeft daarbij slechts 8 weken nodig om op te groeien van zaad tot oogst. Misschien nog wel indrukwekkender: haar potentiële opbrengst van maar liefst 450g/m². Tenminste, als ze met liefde en respect wordt behandeld.

Royal Creamatic

Royal Creamatic
Cream Caramel x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 80 cm
8 - 9 weken
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
115-165 gr/plant
80 - 100 cm
12 - 13 after sprouting
Fysiek Ontspannend, Rustgevend

Koop Royal Creamatic

5. Quick One

Quick One is een variatie op Lowryder en die soort is beroemd vanwege haar snelle bloeiperiode en gematigde geur. De ruderalis genetica van deze plant zorgen ervoor dat ze klein blijft. Met andere woorden, discreet en beheersbaar. Ze wordt zelden groter dan 75 centimeter en dat is behoorlijk klein. In slechts 6-7 weken sprint ze naar de oogst. Quick One is bovendien zo robuust dat ze ook kan worden gekweekt in koudere klimaten. Daarnaast is ze de cannabisplant met de meest milde geuren die er maar is. Haar onopvallende, fruitige geur verklapt niets. Kweek haar vooral als je houdt van een milde indica buzz.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5-6 Weken
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100-150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 weken na ontkiemen
Fysiek Ontspannend

Koop Quick One

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.