By Luke Sumpter

Het is weer weekend! Je hebt een dagje naar het strand nu al een tijdje op de planning staan. Het is echter vreselijk weer, waarbij de regen met bakken uit de lucht komt. Wat nu? Nou, thuisblijven is een uitstekend alternatief. Wat ga je echter doen terwijl je binnen blijft? En belangrijker nog, wat rook je op een dag als deze?

REGENACHTIGE DAG? ROOK DEZE SOORTEN!

In deze korte handleiding bespreken we de top 5 soorten om te roken op een regenachtige dag. Ook geven we tips voor activiteiten, waardoor je je zeker niet hoeft te vervelen!

1. Triple G

Onderschat deze soort niet. Triple G is een 85% indica-dominant beest en perfect om onze lijst af te trappen. Met 26% THC biedt ze een krachtige high die diepe gevoelens van bezinning, introversie en creatieve uitbarstingen oplevert. Perfect voor regenachtige dagen die je binnen doorbrengt.

Dit gaat samen met een intens zoete smaak van chocolade en bessen en een bijpassend vol, aardachtig, pittig aroma. Triple G is daarmee echt een soort voor wanneer de weersomstandigheden niet meezitten. Artiesten en schrijvers zullen merken dat een paar trekken al genoeg is voor wat inspiratie.

Triple G

De volgende op onze lijst is Shogun, een sativa-dominante soort met maar liefst 25% THC. Deze strain is vernoemd naar Japanse opperbevelhebbers en inderdaad ontworpen om een neerslachtig, lusteloos gevoel te bestrijden met langdurige, stimulerende en concentratieverhogende eigenschappen.

De smaak van Shogun geeft je echt een oppepper met krachtige noten van aarde en dennen. Alleen al het ruiken aan deze toppen is genoeg om de geest te stimuleren! Heb je motivatie nodig om dat opstel te schrijven, terwijl de regen tegen het raam tikt? Houd je gedachten gericht op de taak met Shogun.

Shogun

Heb je een voorkeur voor zoetigheid en zoek je een cannabissoort die daarop aansluit? Zoek dan niet verder dan Wedding Gelato. Met onverbloemde, mierzoete noten van citroen, vanille en een vleugje munt biedt deze soort ongekend lekkere smaken die lang op het puntje van je tong blijven hangen.

Wedding Gelato biedt bij een sombere bui gegarandeerd verlichting met 25% THC. Deze soort geeft je daarbij een rustgevende en met vlagen euforische high. Hierbij motiveert ze je niet zozeer als de vorige vermeldingen op onze lijst. Ze biedt echter wel een goed excuus om jezelf volledig over te geven aan alle gemakken van thuis. Maak het zo gezellig mogelijk en trakteer jezelf op Wedding Gelato.

Wedding Gelato

Als een van de meest gewaardeerde soorten van Californië, brengt Haze Berry echt de zonneschijn van de West Coast in je woonkamer. Dit is een 80% sativa-dominante soort die een bevredigende 20% THC bevat. Bereid jezelf voor op een aanvankelijk opbeurende en stimulerende high, gevolgd door een mild, langdurig en rustgevend effect.

Met een zoete en fruitige smaak van bosbessen verdient deze soort een speciale plaats in de collectie van allerlei soorten stoners. Zoek je iets voor op een regenachtige dag? Rook deze soort eens, waarna je op een later moment je eigen smaakvolle Haze Berry-edibles bereidt!

Haze Berry

De laatste op onze lijst is de wereldberoemde Sour Diesel, een andere aloude favoriet uit de ‘Golden State’ Californië. Dit is een 70% sativa-dominante soort met een indrukwekkende 19% THC. Sour Diesel staat er daarbij om bekend een opbeurende, energieke en aangenaam heldere high op te wekken.

Sour Diesel is tevens een heerlijke soort met een unieke smaak. Dankzij de rijke kruidige en zure noten biedt ze een hartige sensatie die op druilerige dagen een glimlach op je gezicht tovert. Voel je je rusteloos? Rook Sour Diesel en doe daarna aan yoga of een workout!

Sour Diesel

 

MAAK ER HET BESTE VAN MET DEZE BINNENACTIVITEITEN

Je hebt nu je favoriete soort gekozen van onze lijst met krachtpatsers voor regenachtige dagen. Maar wat ga je doen om jezelf te vermaken wanneer je binnen zit? Bij Royal Queen Seeds hebben we een paar lijstjes samengesteld met de beste animatiefilms, spelletjes en cartoons voor wanneer je high bent. Een dag met regenachtig rotweer vormt daarbij het ideale excuus om te blowen en een klassieke film te kijken waarmee je de tijd vergeet.

SPELLETJES OM HIGH TE SPELEN

Een manier om op die lange, regenachtige middagen de tijd te verdrijven, is het spelen van games. Of je dat nu in groepsverband of alleen doet, het is een goede aanpak om de tijd te doden. En spelletjes spelen terwijl je high bent, biedt daarnaast het beste van beide werelden, toch? Dus of je nu single-player videogames als Skyrim of Grand Theft Auto speelt of meer praktische spelletjes als Bong Pong of Medusa; dit is gegarandeerd een geweldige manier om met je stash een regenachtige dag door te komen.

ANIMATIEFILMS OM HIGH TE KIJKEN

Soms zijn spelletjes niet zo aantrekkelijk en heb je meer behoefte aan een film. Toch heb je niet echt zin in de gebruikelijke Hollywoodfilms. Dus wat doe je dan? Wellicht is het de moeite om een klassieke animatiefilm te kijken en daarmee een uurtje of twee te verdrijven. Denk bijvoorbeeld aan de rijke animatiestijl van Studio Ghibli-films, zoals Spirited Away, of het trippy visuele spektakel van Walt Disney’s Fantasia.

CARTOONS OM HIGH TE KIJKEN

Mochten spelletjes en films je niet boeien, wat is er dan beter dan op een regenachtige dag de beste cartoons te bingewatchen om de tijd te doden? Ook als je niet high bent, is het niet moeilijk om je te laten meeslepen door een dergelijke serie. Bereid je dus voor op een meeslepende ervaring met shows als Rick & Morty of South Park — cartoons die absoluut tot de verbeelding spreken als je high bent en alleen maar een goede vibe voelt.

LAAT JE NIET ONTMOEDIGEN DOOR NAT ROTWEER

Regenachtige dagen zijn echter niet alleen gevuld met spelletjes en plezier. En soms heb je net dat beetje extra motivatie nodig als je high bent. Wanneer je thuisblijft, is het belangrijk om het volgende te onthouden.

Blijf georganiseerd: Zorg dat je je dagelijkse boodschappen en taken gedaan hebt, voordat je languit op de bank gaat liggen.

Bepaal je tolerantieniveau: Dit spreekt grotendeels voor zich, maar het is belangrijk dat je niet overdrijft met supersterke soorten als je pas net begint met blowen. Dat is met name relevant op een regenachtige dag, waarop je al gauw meer dan normaal blowt!

Kies je soort zorgvuldig: Selecteer op basis van bovenstaande beschrijvingen een strain die aansluit op de activiteiten waar je jezelf thuis graag mee vermaakt. Wil je energiek blijven? Dan is het misschien verstandig om de meer indica-dominante kruisingen als Wedding Gelato en Triple G te vermijden en juist voor sativa’s te gaan en omgekeerd.

Met dat in gedachten hopen we dat deze lijst je helpt bepalen wat te doen wanneer je plannen in duigen vallen, terwijl de regen met bakken uit de lucht komt.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.