• Alien OG

Alien OG

aka Alien OG Kush, Alien Banana

Houd je vast voor een intergalactische reis met Alien OG, de nieuwste creatie van onze deskundige breeders. Alien OG komt oorspronkelijk uit de VS en is een ware favoriet in staten als Californië, Alaska en Nevada. Met deze gefeminiseerde zaden kun je de ongekende Alien OG nu zelf kweken. Bestel vandaag nog.
Aantal zaden:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Gegevens
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Alien OG: een OG-hybride van topkwaliteit

Het kweken van krachtige Amerikaanse wiet is een droom van veel wietkwekers. En met onze feminized Alien OG zaden is dat nu makkelijker dan ooit. Kweek Alien OG (ook wel bekend als 'Alien OG Kush') en oogst al na enkele weken een berg sterke topwiet. Pak je snoeischaar erbij en bereid je voor op het knippen van vele compacte, met trichomen bedekte toppen, terwijl je geniet van de heerlijke geur van dennen, citrus, aarde en petroleum.

Alien OG wietzaadjes: Alien Kush x Tahoe OG Kush

De Verenigde Staten is de thuisbasis van de echte OG-wiet. Dat is dus precies waar we moesten zijn voor de genetische basis van onze Alien OG. De genenpoel van deze soort bestaat voor een deel uit Alien Kush. Deze bekende Californische kruising van LVPK en Alien Dawg heeft aardse, houtachtige en bloemige aroma's en wekt een cerebrale high op. De tweede ouder van Alien OG is Tahoe OG, een uniek fenotype van de originele OG Kush dat populair is vanwege zijn snelwerkende, intense effect. Dankzij deze ouders verwent Alien OG je met de typische geur van OG en een sterke stone die je lichaam ontspant en geest prikkelt.

Smaak en effect van Alien OG

Onze Alien OG zaden groeien uit tot planten met zeer harsrijke toppen in de klassieke OG-stijl. De wiettoppen zijn knalgroen, hebben dikke kelken, glinsterende trichomen en oranje stampers. Al aan het begin van de bloei zal het water je in de mond lopen. Na het drogen en curen trakteert Alien OG je op een klassiek aroma van OG met de overheersende geur van een dennenbos en de exotische vibes van een sapjesbar. De smaak is al net zo rijk, met duidelijke invloeden van dennen en aarde bij het inhaleren en een vleugje citrus bij het uitblazen. En met 25% THC levert Alien OG een sterke high die je voelt direct nadat je een trek neemt. Verwacht een euforisch gevoel en een cerebrale buzz, gevolgd door een rustgevende stone die langzaam door je lichaam trekt. Terwijl het effect opkomt, is het tijd om al je verantwoordelijkheden even te laten voor wat ze zijn en gewoon te genieten van de intergalactische reis!

Alien OG zaden thuis kweken

De aroma's en effecten van Alien OG zijn al genoeg reden om enthousiast te worden, maar ook over de zaden niets dan lof. Want dankzij het vakkundige werk van onze breeders is Alien OG van Royal Queen Seeds supermakkelijk te kweken en levert ze een uitstekende oogst op. Binnen gedijt de soort bijzonder goed. Hier kan de plant maximaal 80–120 cm hoog worden en in 8–10 bloeiweken tot wel 500 g/m² produceren. Buiten wordt Alien OG iets groter, hooguit 180 cm, en kun je begin oktober ongeveer 500 g/plant oogsten.

Alien OG data sheet
Soort Strain: Gefeminiseerde
Genetische Achtergrond: Alien Kush x Tahoe OG Kush
THC: 25%
CBD: Laag
Bloeitijd: 8 - 10 weken
Oogstmaand: Begin Oktober
Type: Sativa 50% Indica 50%
Hoogte Binnen: 80 - 120 cm
Hoogte Buiten: 140-180 cm
Opbrengst Binnen: 450 - 500 gr/m2
Opbrengst Buiten: 450 - 500 gr/plant
Effect: Fysiek Ontspannend, Rustgevend, Stimulerend
Smaak: Aards, Citrus, Dennen
Klimaat: Korte Zomers
    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.