HOOGTE EN BENODIGDE RUIMTE

Als men in de gelukkige omstandigheden verkeert om over een vrije open ruimte te beschikken en geen reden heeft tot bezorgdheid omtrent de veiligheid, dan zijn grotere planten die een optimale oogst produceren een aantrekkelijke optie. Indien men discreet moet zijn, of om de een of andere reden de planten binnenshuis moet telen, dan zijn kleinere planten een betere keuze. 

grow room marijuana

Sativa-dominte zaden zullen grote planten produceren met een substantiële oogst aan premium-kwaliteit buds. Indica-dominante zaden zullen kortere compactere planten opleveren die een flinke oogst aan premium-kwaliteit buds geven. Hybride zaden die gekruist zijn met Ruderalis zullen premium buds produceren aan korte compacte zelfbloeiende planten die minder onderhoud nodig hebben.

GEUR

De geur van de plant is een ander punt van aandacht voor de teler. Sommige soorten produceren een krachtige – de kwekerij verradende – skunky-geur als ze volwassen worden, terwijl anderen dat niet doen. Sommige van onze rassen hebben ook onverwachte wietgeuren zoals karamel, ananas, bosbessen en andere fruitige smaken.

GEMAK

Zelfbloeiende rassen hebben een kortere groeicyclus en zijn minder kieskeurig als het om verlichting gaat. Sommige soorten zelfbloeiende planten bloeien na slechts twee tot drie weken en zijn na zes tot acht weken klaar voor de oogst. Andere soorten bloeien na zes tot zeven weken.

flowering cannabis plant

Indica-dominante soorten hebben meer tijd nodig om de zo begeerlijke buds te produceren. Zij staan over het algemeen in de zevende of achtste week na het ontkiemen in bloei.

Sativa-dominante soorten hebben het meeste tijd nodig. Zij beginnen na ongeveer acht weken te bloeien. Deze grote fijnproevers-planten moeten langs een latwerk worden geleid en in bescherming worden genomen tegen weersomstandigheden en plagen.

Het gebruik van gefeminiseerde zaden zal veel onzekerheid wegnemen en de daarmee gepaard gaande verspilling van tijd, water en andere hulpbronnen, iets waar telers in het verleden altijd mee te maken kregen. De gefeminiseerde zaden die wij aanbieden beloven zorgeloze gewassen die de beste kansen bieden op een overvloedige oogst van de gekozen zaden. Alle zaden van Royal Queen Seeds zijn gefeminiseerd.

WELKE EFFECTEN WILT U VAN UW PLANTEN?

MEDICINALE PLANTEN

Als u op zoek bent naar de medische voordelen die cannabis te bieden heeft, dan is het CBD-gehalte een belangrijke factor. Als u door de catalogus van Royal Queen Seeds bladert op zoek naar medicinale marihuana-zaden, zult u merken dat er verschillende verhoudingen tussen CBD en THC bestaan en variëteit aan gehaltes, uitgedrukt in percentages. Om tegemoet te komen aan de wensen van telers zijn er medicinale soorten cannabiszaad beschikbaar die grote, middelgrote en kleine planten opleveren.

PLANTEN VOOR UW PLEZIER

Sativa-dominante zaden zullen grotere planten produceren die een aanzienlijke oogst geven met een THC/CBD-balans die varieert met de gekozen hybride-soort. Sativa-planten neigen naar een hoog THC-gehalte dat een heldere, creatieve en actieve high geeft. De Sativa-ervaring is zeer geschikt voor diegenen die verlangen naar de inspirerende kant van cannabis, maar tegelijkertijd ook actief willen blijven.

the best cannabis seeds

Indica-dominante planten zijn over het algemeen middelhoge planten die een grote oogst aan THC-rijke buds geven voor een langdurige stevige lichamelijke ervaring en een euforische high. Deze buds zijn ideaal om mee te ontspannen en zullen helpen uw lichaam en geest tot rust te laten komen als u indommelt.

Met Ruderalis gekruiste soorten geven compacte zelfbloeiende planten met buds die een hoger en helend CBD-gehalte bevatten.

Vergeet niet dat variëteit 'the spice of life' is, zowel met betrekking tot soorten cannabis als vele andere zaken in het leven. Met tenminste twee soorten zullen de ervaringen met beide van hoog niveau blijven. Als men over langere periode steeds maar weer dezelfde soort rookt past het lichaam zich daaraan aan en raakt gewend aan de specifieke chemische niveaus en componenten. Hierdoor vermindert de intensiteit van de ervaring.

Waarom zou u met zo'n breed scala aan mogelijkheden de opties niet verkennen? Royal Queen Seeds biedt een een enorme variëteit aan zaden die passen bij uw behoeften en nieuwsgierigheid.

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.