Als je nog niet hebt nagedacht over buitenkweken dit seizoen, wordt het hoog tijd. Buiten kweken is een extreem lonend proces en meestal de moeite waard vanwege een zeer gunstige verhouding tussen initiële kosten en uiteindelijke opbrengst. Veel varianten van Royal Queen Seeds behalen zeer goede resultaten wanneer ze onder direct zonlicht worden gekweekt. De gekozen soort heeft echter wel impact en kan succes of mislukking bepalen. We hebben besloten een Top 5 samen te stellen met onze soorten die geschikt zijn om buiten te worden gekweekt en uiterlijk eind september kunnen worden geoogst. Als je een van deze soorten kiest, maak je grote kans onnodige ellende met de regenachtige herfst te vermijden. Terwijl andere kwekers nog steeds druk zijn met het inspecteren van hun toppen op schimmel, ben jij al helemaal klaar en heb je je potten om uit te harden gevuld. Als je onze Top 5 soorten voor koudere en warmere klimaten hebt gemist, voel je vrij deze ook nog even te lezen.

HONEY CREAM (FAST FLOWERING)

Laten we beginnen met Honey Cream Fast Flowering, een van onze recent vernieuwde favorieten. Deze variant wordt in Spanje steeds populairder vanwege haar zoete, romige aroma's, maar is geschikt om overal in Europa te worden gekweekt. De bloeiperiode is 6-7 weken, opmerkelijk kort, waardoor ze ook kan worden gekweekt in regio's waar de weersomstandigheden nogal vroeg veranderen. De maanden juli en augustus leveren meestal genoeg tijd voor Honey Cream om veel zonlicht te ontvangen, waardoor kwekers in september kans maken op een goede oogst met zoet geurende, krachtige toppen. Naast een korte bloeiperiode en geweldige smaken, overtuigt Honey Cream met een solide Indica achtergrond, bestaande uit BlueBlack (Blueberry x Black Domina), Maple Leaf Indica (100% Afghan Indica) en White Rhino. Deze drie soorten geven voornamelijk Indica genen door aan Honey Cream, maar er is nog een fatsoenlijke hoeveelheid Sativa over van White Widow, de voorganger van White Rhino. Als alles goed gaat, zullen planten buiten 180-250cm hoog worden en tot 675g per plant produceren.

Honey Cream

Honey Cream

Honey Cream

Genetic background BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 35% Sativa, 65% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 625 - 675 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 250 cm
Harvest time Early October
Effect Psychedelic high

Buy Honey Cream

SPEEDY CHILE (FAST FLOWERING)

Speedy Chile is de volgende Fast Flowering variant en een zeer goede keuze voor buitenkwekers. Deze soort combineert Early Skunk met diverse Chile Indica landrassen, hoewel een derde generatie autoflowering plant deels verantwoordelijk is voor een ongelooflijk korte bloeiperiode van 6 weken (42 dagen!). Raak niet in de war: Speedy Chile bezit niet de autoflowering eigenschap en blijft een feminized soort die bloeit afhankelijk van het aantal lichturen per dag. Je zou kunnen zeggen dat Fast Flowering soorten de nieuwe kweek-evolutie zijn sinds autoflowering genetica. Deze soorten produceren meer THC, terwijl ze een ongelooflijk korte doorlooptijd behouden. Buitenkwekers en beginners maken een enorm verstandige beslissing als ze Speedy Chile Fast Flowering kiezen voor hun volgende project. Volledig volwassen toppen kunnen aan het begin van september worden geoogst, waardoor er absoluut geen onzekerheid hoeft te bestaan over het klimaat of problemen met schimmel.

Speedy Chile

Speedy Chile

Speedy Chile

Genetic background Early Skunk x Skunk x Chile Indica
Yield indoor 475 - 525 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Low
Blend 30% Sativa, 70% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 100 - 170 cm
Harvest time Early September
Effect Relaxing and full of flavour

Buy Speedy Chile

CRITICAL KUSH

Tijdens je loopbaan als hobbykweker, ben je Critical vast wel eens tegengekomen. Critical is een hoogproductieve kampioen en een aanrader voor binnen- en buitenkwekers die zoeken naar de beste verhouding tussen opbrengst en bloeiperiode. Critical, die ook al een plekje had in onze Top 5 voor koudere klimaten, is een krachtige en snel bloeiende Indica die een plekje verdient in alle lijstjes met cannabis soorten. Het kruisen van Critical met de beruchte OG Kush, tilde kracht echter naar een heel nieuw niveau. Critical Kush wordt gekenmerkt door wat van de cerebrale en behoorlijk Sativa-achtige effecten van OG Kush, naast de krachtige couch-lock stone van Critical, een klassiek scenario van "1 + 1 gratis". Kwekers die zoeken naar een stevige, krachtige en hoogproductieve soort voor buiten, zullen met Critical Kush geen slechte keuze maken. De beloningen die je eind september zal ontvangen, zijn enorm: De oogst buiten bedraagt tot 550g per plant, langdurige effecten van zuivere intensiteit en een eindproduct met een gemiddeld THC niveau van 20%.

Critical Kush

Critical Kush

Critical Kush

Genetic background Critical x OG Kush
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 100 - 140 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely stoned long-lasting & body relaxing

Buy Critical Kush

SPECIAL QUEEN 1

Special Queen 1 is de klassieke Skunk van Royal Queen Seeds. Ze is geschikt om buiten te worden gekweekt in diverse omgevingen, ook in de koudere klimaten van Noord-Europa. Beginnende kwekers behalen zeer goede resultaten met deze gebalanceerde Indica/Sativa hybride, net zoals de experts die zoeken naar een betrouwbare, stabiele en scherp geprijsde Skunk variant. Special Queen vertoont geweldige kracht in het hele seizoen en kan buiten enorm worden, soms wel 220-270cm hoog onder de juiste omstandigheden. Een oogst buiten tot wel 550g per plant zal de beloning zijn voor het kweken van deze Queen en ze kan eind september worden geoogst. De beslissing om Special Queen te kweken, is simpel. Deze soort is een van de beste opties voor kwekers die niet het risico willen nemen een soort te kiezen die niet robuust genoeg is voor buiten. Skunk legde de fundering voor een groot percentage van de hedendaagse varianten niet zonder reden: Ze is simpelweg een van de beste en meest stabiele soorten ooit.

Special Queen 1

Special Queen 1

Special Queen 1

Genetic background Power Bud x Skunk
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing

Buy Special Queen 1

ROYAL DOMINA

Royal Domina is een krachtig Indica meesterwerk, ontstaan uit een kruising van Black Domina met de exotische genen van Kalijah. Deze soort blijft buiten relatief klein en ontwikkelt meestal een hoogte van 140-180cm. Tegelijkertijd levert Royal Domina tot wel 600g per plant en ze kan eind september of begin oktober worden geoogst, afhankelijk van de weersomstandigheden tijdens het kweekseizoen. Aanvullende belangrijke kenmerken van onze Royal Domina zijn: Verleidelijk zoete aroma's, een indrukwekkende hars productie en een hoog THC niveau van 20%. Deze soort is perfect geschikt voor Indica liefhebbers en zal een prima keuze zijn voor iedereen die graag grote, zwaar geurende toppen wil oogsten met een dikke laag ijzige hars. Veel kwekers kennen de eigenschappen van de beroemde Black Domina, maar wij geloven dat we iets veel beters hebben gefabriceerd: Royal Domina heeft meer klasse, heeft een verbeterd smaakprofiel en is minstens even goed in het afdwingen van een diepe, ontspannende toestand voor lichaam en geest.

Royal Domina

Royal Domina

Royal Domina

Genetic background Black Domina x Kalijah
Yield indoor 525 - 575 gr/m2
Height indoor 90 - 130 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 85% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 140 - 180 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, relaxed

Buy Royal Domina

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.