Er zijn veel mogelijke verklaringen voor dit fenomeen. De eerste is dat cannabis actief is in het gebied van de hersenen dat auditieve stimulatie verwerkt. Als proefpersonen blootgesteld werden aan brandende cannabisbladeren konden ze zich teksten beter herinneren, begrepen ze verschillen in geluid en andere nuances die deel uitmaken van muzikale stukken beter, en werden ritmes positiever beoordeeld. Sommige proefpersonen meldden dat de lijnen tussen de visuele en auditieve zintuigen wazig werden en een sensatie veroorzaakte die bekend staat als synesthesie.
Snoop Dogg smokes RQS joint
Een andere mogelijke verklaring voor dit fenomeen is het gegeven dat marihuana stress verlicht. Als lichaam en geest zich ontspannen dan openen de kanalen zich die u in staat stellen om muziek op een dieper niveau te waarderen. Als u niet bezorgd en gestrest bent en niet in beslag wordt genomen door dingen die u dwarszitten, bent u in staat om zich te concentreren op de tekst, de melodie, het ritme, en andere sensaties van het muziekstuk.

Een volgende verklaring ligt in het feit dat marihuana het vermogen van de hersenen vermindert om de relevante en irrelevante stimuli te scheiden. Hierdoor konden proefpersonen uit de bovengenoemde onderzoeken subtiele verschillen in pitch opmerken die ze eerder niet hadden gehoord. En als de proefpersonen hun ogen sloten waren ze in staat om aan de hand van geluiden dingen te ordenen, en zagen ze kleuren en noten in plaats van geometrische patronen.

Er is nog een andere reden dat muziek is een belangrijk onderdeel is van het ritueel van het roken van marihuana. Voor veel mensen begint het delen van een joint of een bowl met het opzetten van de juiste cd. Als de rook in de longen doordringt, dringt de muziek door in de ziel.
Royal Queen Seeds Joint
De laatste reden dat muziek beter klinkt als een persoon high is heeft te maken met de kunstenaar. Veel muziekstukken werden onder de invloed van drugs, alcohol of andere geestverruimende stoffen gecomponeerd, opgenomen en uitgevoerd. Hierdoor kan een geest die onder invloed is de subtiele nuances vaak beter waarderen dan een nuchtere geest.

Maar uiteindelijk maakt het niet uit waarom marihuana muziek mooier maakt. Waar het om gaat is dat het zo is. Dus; zet wat muziek op, steek een bowl aan, doe uw ogen dicht, en geniet.

Koop Autoflowering Cannabis ZadenKoop Gefeminiseerde Cannabis ZadenKoop Medical Cannabis Zaden

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.