By Luke Sumpter


De gemiddelde persoon heeft tegenwoordig talloze vormen van entertainment tot zijn beschikking. Podcasts bieden echter nog altijd geweldige amusementswaarde. Deze uitgebreide lijst beslaat allerlei soorten content over wiet, van komedie tot economie. Veel van deze podcasts bevatten een gezonde mix van vermaak, nieuws en educatie. Ben je geïnteresseerd in cannabis-gerelateerd entertainment, business, geschiedenis of gewoonweg cannabis? Je vindt op deze lijst vast iets wat je interesseert. Hier zijn, in willekeurige volgorde, 8 van de beste Engelstalige downloadbare podcasts over cannabis. 

GETTING DOUG WITH HIGH

Komediant Doug Benson heeft mainstream bekendheid verworven in 2007 met zijn comedyspecial “Super High Me” op Netflix. Hij verschijnt tegenwoordig regelmatig in de wereld van podcasts met zijn unieke komedie-stijl. Wat is er nu beter dan wiet en grappen?

Doug heeft in zijn één uur durende shows regelmatig komieken te gast die met hem praten over hun ervaringen met, en opvattingen over wiet. Eerdere gasten zijn onder andere Tommy Chong, Sarah Silverman, Eric André en Jack Black, om er een paar te noemen. Voorbeelden van terugkerende segmenten zijn “Pot Topics”—een satirische variant op cannabisnieuws en “High History”—waarin gasten hun geschiedenis met wiet bespreken. Er zijn momenteel honderden afleveringen te downloaden. Daarmee is deze podcast moeilijk te verslaan wat betreft entertainmentwaarde.

Video id: raNBOHeRAp4

THE ADAM DUNN SHOW

Adam Dunn is sinds de jaren ’90 een prominent figuur in de cannabiscultuur. Zijn wekelijkse podcast biedt luisteraars drie uur boeiend materiaal over cannabisnieuws, cultuur, entertainment en wetenschap. Van high worden tot high tuinieren, Adam richt zich op alles rond cannabis. De diverse onderwerpen die hij behandelt, geven zijn show meer vrijheid en flexibiliteit dan de meeste andere podcasts. Verwacht een grote verscheidenheid aan gasten, waaronder artsen, advocaten, ondernemers en deskundigen. The Adam Dunn Show is altijd informatief en interessant.

Het brede scala aan onderwerpen, informatie en meningen maakt de show een van de boeiendste op deze lijst. Wil je je algemene kennis van cannabis en de industrie in haar geheel uitbreiden? Dan is deze show absoluut een goede om mee te beginnen.

Video id: dMYyIFZKOEU

DE ROYAL QUEEN SEEDS PODCAST

De Royal Queen Seeds Podcast bespreekt cannabis in de breedste zin van het woord. Er zijn afleveringen met experts op allerlei wiet-gerelateerde vlakken. Denk aan kweken, breeding en trainingsmethoden voor planten, maar ook wetenschap, technologie, auteurs en zelfs muzikanten.

Bij deze multinationale podcast nemen we verschillende afleveringen op in diverse talen. Momenteel zijn de meeste shows Engelstalig, maar we zijn aan het uitbreiden met afleveringen in het Spaans en Frans.

De podcast biedt al een schat aan waardevolle informatie over cannabis. Binnenkort presenteren we afleveringen met activisten, artsen, wietkoks en zelfs cannabis-seksexperts. Verbreed je kennis over wiet met de Royal Queen Seeds podcast. Luister thuis, in de sportschool of in de auto.

Buzz 4: Mr. José Shares Key Tips for Growing Indoors -
RQS Interviews (PodCast -English.)

CANNAINSIDER

CannaInsider is een buitengewoon informatieve podcast die luisteraars een inkijkje geeft in de cannabisindustrie. Presentator Matthew Kind verkent wekelijks onderwerpen als legalisatie, werken in de cannabisbranche, cannabisinvesteringen, cannabistoerisme en cannabiswetenschap. Hij interviewt regelmatig experts en geeft luisteraars zo unieke en deskundige inzichten in de wietindustrie. Eerdere gasten zijn onder meer onderzoekers, medewerkers van dispensaria, fabrikanten van cannabisproducten, ondernemers en investeerders. Als je geïnteresseerd bent in het reilen en zeilen van de wietindustrie, dan is deze podcast beslist wat voor jou.

CannaInsider biedt fantastisch inzicht in de spannende ontwikkelingen van de wietindustrie. Het bewijst hoe ver cannabis is gekomen en toont wat de toekomst mogelijk brengt. De podcast maakt je oprecht enthousiast over de intrigerende kansen voor de wereldwijde wietsector.

https://www.cannainsider.com/podcast/

DUDE GROWS SHOW

De Dude Grows Show is een podcast die hoofdzakelijk is gefocust op de teelt van wiet. Ondanks dat behandelt de show uiteenlopende informatie, zoals nieuws, cultuur en entertainment. Deze gasten leren je iets, ongeacht je niveau van deskundigheid. Ze helpen je wellicht zelfs door je kweekvragen te beantwoorden in hun podcast.

Of je nu geïnteresseerd bent in educatie of entertainment omtrent cannabis, deze gasten hebben het allemaal. Vind je de podcast leuk? Bekijk dan eens de website van Dude Grows voor een schat aan informatie over het telen van wiet.

Video id: Vzk4VoB05Bc

GREAT MOMENTS IN WEED HISTORY

Great Moments in Weed History, gepresenteerd door Abdullah en Bean, is een van de leukste podcasts over cannabis van het moment. Deze lui draaien de klok terug met wiet op een hilarische wijze. Hun podcast onderwijst de luisteraar over het gebruik van cannabis in de geschiedenis. Daarbij komen mensen, plaatsen en uiteraard wiet aan bod. De afleveringen bieden zorgvuldig onderzocht en geweldig georganiseerd materiaal van grote educatieve en amusementswaarde. Indien je op zoek bent naar een leuke, relaxte en leerzame ervaring, dan is dit de podcast voor jou.

Video id: lR1aJ8KF4VU

CANNABIS CULTIVATION AND SCIENCE

Deze podcast is wat technischer en specialistischer dan de rest op de lijst. Net als de Dude Grows Show, behandelt Cannabis Cultivation and Science specifiek het kweken van wiet. Het benadert dit onderwerp echter op een veel professionelere wijze. Presentator Tad Hussey bespreekt met deskundigen vanuit alle hoeken van de industrie de ontwikkelingen in teelttechnologie en expertise. Het hoofddoel van deze podcast is niet per se vermaak, maar eerder educatie. Je leert van alles, over aarde en voeding tot het drogen en bewaren van wiet.

Deze gasten blazen je wellicht niet weg met hun geklets, maar zijn absoluut in staat je opbrengst te helpen verhogen. Ben je geïnteresseerd in technische kennis over de teelt van wiet, check dan deze podcast.

Video id: V72aZVsN8ZU

CANNABIS ECONOMY

Cannabis Economy is een podcast die gericht is op de financiële zaken in de cannabisindustrie. Met meer dan 300 afleveringen biedt het een schat aan informatie over de economische aspecten van wiet. En dat allemaal in afleveringen van 30 minuten. Deze podcast ontvangt diverse experts uit de Amerikaanse wietbranche. Van staatssenatoren tot beleidsanalisten en ondernemers, Cannabis Economy biedt een platform voor allerlei soorten mensen die actief zijn in de cannabisbranche.

Deze podcast geeft je inzicht in de dagelijkse gang van zaken van de wietindustrie. Bovendien verschaft het unieke en interessante opvattingen over recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de toekomst. Er is simpelweg geen betere podcast op deze lijst als je de economische motivatie achter cannabisbeleid en de industrie wilt begrijpen.

https://canneconomy.libsyn.com/

BLUNT BUSINESS

Blunt Business is je tijd meer dan waard. Het is niet de zoveelste zakelijk georiënteerde podcast. Als je regelmatig wiet rookt of kweekt, dan bespaar je er mogelijk zelfs geld mee. Wil je high worden voor minder of je eigen winstgevende cannabisbedrijf starten? Deze gasten bieden hulp. Eerdere afleveringen hebben van alles behandeld; van geld besparen door edibles te bakken tot veilig verdienen met een cannabisonderneming. Iedereen die blowt of geïnteresseerd is in de zakelijke kant van cannabis haalt voordeel uit deze podcast. Mocht je wat financieel advies wensen, dan zijn deze lui je zeker in staat te helpen!

http://www.cannabisradio.com/podcasts/blunt-business/

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.