Het kweken van cannabis draait om veel meer dan een zaadje in de aarde stoppen en te wachten tot het groeit. Om de fijne kneepjes van deze prachtige plant te begrijpen, en hoe de plant volledig kan worden benut, moet je jezelf in de materie verdiepen. En is een toegewijd boek niet een fantastische manier om kennis te vergaren? Ze bevatten alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren en bieden ook informatie over de cannabis cultuur in het algemeen. Dus hier is onze top 10 cannabis boeken, waarmee je alles kan leren om een echte cannabis expert te worden.

10. THE HIGH TIMES CANNABIS COOKBOOK

Een van de beste manieren om je zuurverdiende oogst te gebruiken, is het te verwerken tot een prachtige en buzz opwekkende lekkernij. De High Times weet dit al jaren en heeft een boek uitgebracht met een aantal van de beste recepten ooit. Alles vind je in dit boek, van voorgerechten tot volledige feestmaaltijden; er zijn zelfs recepten voor cocktails en allerlei zoetigheid met cannabis! Elke cannabis foodie zou dit boek moeten hebben!

High Times cannabis cookbook

9. THE BIG BOOK OF BUDS: MARIJUANA VARIETIES FROM THE WORLD’S GREATEST SEEDBANKS

Zoals de naam al suggereert, bevat The Big Book of Buds veel van de beroemde soorten uit de hele wereld en het beschrijft de kweekeigenschappen en kwaliteit, ondersteund door prachtige foto's van elke soort. Het boek bevat boeiende inzichten en tips over kweken en ook verslagen waarin de unieke aspecten van cannabis plantenkunde worden beoordeeld.

big book of buds

8. GROW GREAT MARIJUANA: AN UNCOMPLICATED GUIDE TO GROWING THE WORLD’S FINEST CANNABIS

Dit boek is geweldig voor beginners. Grow Great Marijuana legt de basisprincipes uit van het kweken van cannabis, op een simpele en eenvoudig te begrijpen manier. De lezer wordt door een stap-voor-stap gids geleid over het opzetten van een kweekruimte, met instructies over hoe je er geweldige resultaten mee behaalt. Je vindt er illustraties, foto's en adviezen over goede kweektechnieken. Elke beginnende kweker zou er verstandig aan doen dit boek aan te schaffen!

GROW GREAT MARIJUANA

7. COFFEESHOP GUIDE AMSTERDAM

De Coffeeshop Guide Amsterdam is de perfecte leidraad voor iedereen die voor het eerst naar Amsterdam gaat, of voor iedereen die wat onbekende coffeeshops wil ontdekken. De gids gaat dieper in op de basisetiquette in de coffeeshops, maar vertelt ook wat je kan verwachten in elke coffeeshop, inclusief het menu, muziek, sfeer, speciale observaties en alle andere zaken die de moeite van het weten waard zijn. Amsterdam huisvest ruim 200 coffeeshops en je vindt ze allemaal in deze handige gids.

COFFEESHOP GUIDE AMSTERDAM

6. BEYOND BUDS: MARIJUANA EXTRACTS – HASH, VAPING, DABBING, EDIBLES & MEDICINE

Beyond Buds gaat in op zaken die buiten de kweekruimte vallen en duikt dieper in de revolutie van extract technologie die het gevolg is van een verzwakkend verbod. De rol die cannabis kan spelen als mogelijk medicijn van de toekomst wordt geanalyseerd, als ook de diverse extracten die dit mogelijk kunnen maken; met handige gids om zelf je eigen veilige varianten te maken.

BEYOND BUDS: MARIJUANA EXTRACTS

5. THE POT BOOK: A COMPLETE GUIDE TO CANNABIS

The Pot Book heeft tot doel de lezer een uitgebreid overzicht te bieden van alles wat aan cannabis gerelateerd is, waardoor je kennis over cannabis verder zal reiken dan kweken alleen. De geschiedenis van cannabis wordt besproken, maar ook de rol in de politiek, geneeskunde en de maatschappij, waarbij recent onderzoek wordt aangehaald en de mogelijke rol van cannabis in de toekomst.

THE POT BOOK: A COMPLETE GUIDE TO CANNABIS

4. MARIJUANA HORTICULTURE

Deze kweekgids bevat gedetailleerde informatie die je nodig hebt om je vaardigheden naar een nieuw niveau te tillen, zowel binnen als buiten. Het boek is een bestseller en een basisreferentie voor de gemiddelde en gevorderde kwekers. Er valt veel te leren uit de 512 pagina's met advies, foto's en gedetailleerde instructies. Hoewel het boek oorspronkelijk werd gepubliceerd in 1983, is Marijuana Horticulture bij elke editie opnieuw gereviseerd om te verzekeren dat alle informatie relevant en actueel is.

MARIJUANA HORTICULTURE

3. MARIJUANA SMOKER’S GUIDEBOOK

In dit boek biedt auteur Matt Mernagh zijn persoonlijke ervaring en mening over zijn ervaringen met meer dan 180 verschillende cannabis soorten. Hij heeft zichzelf tot taak gesteld ze allemaal te roken, waarbij hij zijn bevindingen presenteert op een informatieve en humoristische manier. Niet alleen zal hij je inzicht geven in de soorten die je reeds bezit of aan het kweken bent, maar hij helpt je ook je volgende soort te kiezen omdat je dieper duikt in de wereld van de cannabis kweek.

MARIJUANA SMOKER’S GUIDEBOOK

2. THE EMPEROR WEARS NO CLOTHES

The Emperor Wears No Clothes is een van de meest beroemde cannabis gerelateerde boeken ooit. De auteur Jack Herer, een cannabis filosoof, activist en allround goeroe, gaat gedetailleerd in op de vele toepassingen van zowel cannabis als hennep, hoe ze onze levens kunnen verbeteren en waarom ze te maken hebben met een verbod. Dit leidt ertoe dat de lezer een veel meer complete en geïnformeerde mening kan vormen over cannabis, waardoor hij meer betrokken raakt bij de gemeenschap en ook de cannabis planten met meer respect behandelt.

THE EMPEROR WEARS NO CLOTHES

1. THE CANNABIS GROW BIBLE

The Cannabis Grow Bible is zonder twijfel de ultieme gids voor elke kweker, van beginner tot professional. Het bevat alles wat je moet weten, van de basis tot de meest gevorderde technieken. Zodra je dit boek gelezen hebt, zal je uitsluitend meer leren van je eigen ervaringen. Het boek barst met advies, grafieken, tabellen, gedetailleerde afbeeldingen en instructies hoe je te werk gaat. Elke kweker zou dit boek moeten bezitten!

THE CANNABIS GROW BIBLE

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.