Hoewel er sinds die tijd wereldwijd al veel concessies zijn gedaan, het is nog steeds een gevoelig onderwerp voor wetgevers op landelijk en internationaal niveau. Wat het ingewikkelder maakt is dat sommige staten het gelegaliseerd hebben en anderen niet. Sommige staten of landen willen het legaliseren voor medische doeleinden, en anderen voor recreatief gebruik. Weer anderen vinden dat het gelegaliseerd moet worden zonder beperkingen. Hieronder slechts enkele van de vele redenen die pleiten voor een wereldwijde legalisatie van marihuana.

MARIHUANA VOOR GEZONDHEIDSREDENEN

Marihuana wordt al jaren met succes gebruikt om mensen met ernstige gezondheidsproblemen te helpen, vooral kankerpatiënten. Het zou niet zo moeten zijn dat kankerpatiënten naar landen moeten reizen waar behandeling met marihuana legaal is, waar een waardiger leven mogelijk is en ze in staat zijn zich beter te voelen. Vanwege het stigma wat aan marihuana kleeft zijn veel zieke patiënten bang voor het gebruik van marihuana. Met legale marihuana kunnen zieke patiënten er voor hun medicinale gebruik over beschikken zonder zich in vreemde bochten te hoeven wringen. Marihuana heeft bewezen niet alleen kankerpatiënten gezondheidsvoordelen te bieden.

Medical Cannabis Oli kanker

STRESS-VRIJER REIZEN

Als een individu in een staat leeft waar marihuana legaal is voor medicinale of recreatieve doeleinden, lopen ze in die staat geen risico op arrestaties, maar niet bij reizen naar andere Landen. Legalisatie van marihuana maakt het reizen met marihuana veiliger en stress-vrij.

VEILIGER DAN ALCOHOL EN WETTIG VOORGESCHREVEN DRUGS

Terwijl alcohol en geneesmiddelen op recept verantwoordelijk zijn voor bijna 200.000 doden per jaar, is marihuana veilig te gebruiken zonder dat het u doodt. Voordat marihuana zelfs kan beginnen met schadelijk zijn, moet een persoon meer consumenten dan mogelijk is.

VEILIGER DAN ALCOHOL EN WETTIG VOORGESCHREVEN DRUGS

LEGALE VERKOOP KAN JONGE VOLWASSENEN HELPEN

Marihuana wordt jaarlijks gebruikt door meer dan 25 miljoen mensen, een aantal wat elk jaar groeit, vooral onder tieners en jonge volwassenen. Als tieners illegale marihuana kopen hebben ze toegang tot andere schadelijke en illegale drugs. Legaliseren van marihuana zou dit gevaarlijke probleem oplossen.

BESPAREN OP JUSTITIËLE KOSTEN

Elke dag worden duizenden personen aangehouden voor het gebruik of bezit van marihuana, wat resulteert in overvolle rechtbanken en hoge gerechtelijke kosten. Legalisering van marihuana zal de proceskosten wegnemen zodat rechtbanken zich kunnen concentreren op ernstige juridische zaken.

MINDER VOLLE GEVANGENISSEN EN CELLEN

Met zo veel aanhoudingen en opsluitingen als gevolg van de marihuana-arrestanten zijn onze gevangenissen en cellen gevuld. Het voeden en vasthouden van deze gevangenen kost de belastingbetaler veel geld. Daarnaast is nog meer geld nodig om nieuwe en grotere gevangenissen en cellencomplexen te bouwen ten einde al deze gevangenen te huisvesten.

EXTRA INKOMSTEN

Of het nu gaat om steden, staten of landen; inkomsten zijn altijd belangrijk. Marihuana is het belangrijkste gewas van het land, en legalisatie van marihuana kan de werkgelegenheid in een gebied of land doen toenemen. Meer banen betekent meer omzet, en die is nodig om onze sukkelende economie vooruit te helpen. Denk maar eens aan de belastingen die geheven kunnen worden op de verkoop van marihuana. Dit soort grote opbrengsten kunnen zeer nuttig zijn voor het betalen van veel overheidsprogramma's. Het legaliseren van marihuana zal de opbrengsten in eigen land houden, waar het de bewoners van dienst kan zijn.

cannabis legalization

VEELZIJDIG PRODUCT

Een vorm van marihuana die bekend staat als hennep kan worden gebruikt voor verschillende praktische doeleinden zoals stoffen, touw of strooisel voor dieren. De toepassingsmogelijkheden voor hennep zijn bijna oneindig.

VOL VOEDINGSWAARDE

De zaden van hennepplant zijn zeer voedzaam en zijn rijk aan omega 3, calcium en ijzer. Hennep wordt gebruikt in veel voedingsmiddelen, waaronder dressings voor salades, voedzame repen en chips.

PERSOONLIJKE HYGIËNE EN DE GEZONDHEIDSDOELEINDEN

Hennep kan ook wordt gebruikt voor de persoonlijke hygiëne, het komt voor in sommige body lotions, shampoos, moisturizers en zepen. De oliën van deze producten zijn niet alleen goed voor onze huid, maar kunnen ook helpen bij het voorkomen van hartproblemen.

Cannabis Health Products

GEMAKKELIJK TE TELEN & VRIENDELIJK VOOR HET MILIEU

In tegenstelling tot veel andere gewassen die kunstmest en chemicaliën nodig hebben om te groeien, vereist hennep zeer weinig kunstmest of chemicaliën. De plant is ook resistent,wat betekent dat er geen schadelijke insecticiden in de bodem terechtkomen, waardoor het verbouwen van hennep heel goed is voor het milieu. Het is zelfs zo dat in sommige gebieden hennep wordt gebruikt voor het reinigen van grond.

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.