Royal Queen Seeds Barcelona Shop

BEZOEK DE ROYAL QUEEN SEEDS SHOP IN BARCELONA

Royal Queen Seeds wordt groter! Na de enorme succesvolle lancering van onze zaden winkel in het hartje van Amsterdam, opent Royal Queen Seeds nu een shop in Barcelona, Spanje.

Als één van de snelst groeiende cannabis zaden bedrijven van Europa is Royal Queen Seeds nu hard op weg om wereldwijd marktleider te worden. Met het openen van onze nieuwe winkel in Barcelona is Royal Queen Seeds nu aanwezig in het hart van Europa's cannabis cultuur!

Onze winkel in Barcelona gaat zich specialiseren in het aanbod van onze eigen Royal Queen Seeds cannabis zaden, samen met een uitgebreid assortiment van Royal Queen Seeds merchandise en accessoires.

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3
Je zult er feminized, autoflowering en medicinale cannabis zaden van de beste kwaliteit aantreffen, voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Je zult er feminized, autoflowering en medicinale cannabis zaden van de beste kwaliteit aantreffen, voor zeer aantrekkelijke prijzen. Profiteer van 's werelds beste genetica met de topzaden van Royal Queen Seeds die reeds vele prijzen in de wacht hebben gesleept, waaronder de bekende Highlife Cup en de cannabis Cup van High Times.

Je vindt er de klassieke strains zoals:

 

Van Royal Queen Seeds evenals wereldberoemde strains zoals:

 

Carrer Del Carme: Nieuwe RQS winkel In De Oude Binnenstad van Barcelona

RQS Barcelona Shop

Royal Queen Seeds heeft onlangs een tweede winkel geopend in het hart van Barcelona, waar nu cannabis zaden, producten en nog veel meer verkocht wordt.

Na het succes van onze eerste locatie in Amsterdam, vermelden we met trots dat we een nieuwe Royal Queen Seeds winkel hebben geopend, gelegen in het hartje van de oude binnenstad van Barcelona.

In deze nieuwe toevoeging aan de Royal Queen Seeds familie worden onze bekende, kwalitatief hoogwaardige cannabis zaden, evenals merkproducten en accessoires aangeboden. Of je nu op zoek bent naar een van onze klassieke soorten, zoals White Widow, of iets avontuurlijker bent; je kunt het gegarandeerd vinden op onze nieuwe locatie: Carrer del Carme 39, Barcelona.

RQS Barcelona shop
Royal Queen Seeds heeft zojuist een tweede winkel geopend in het hart van Barcelona, waar je de beste cannabis zaden, producten en nog veel meer kunt vinden!

Naast de klassieke soorten heeft onze nieuwe winkel een aantal van onze meer unieke variëteiten op voorraad, waaronder Royal Gorilla, Royal Cookies, Stress Killer en nog veel meer.

Bovendien zal de locatie in Barcelona dienen als communicatiepunt voor alle RQS-klanten. Nu kun je direct met ons vriendelijke personeel communiceren. Je kunt er terecht voor antwoorden op eventuele vragen of twijfels, terwijl je up-to-date blijft over de lancering van nieuwe soorten en andere spannende producten.

Alle RQS-zaden worden organisch gekweekt en regelmatig getest op kiemkracht, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je altijd een superieur product krijgt. Veel van onze soorten hebben prestigieuze prijzen op cannabis festivals gewonnen, zoals de bekende High Life en High Times Cannabis Cups. Genoeg reden om op te scheppen, als je deze schoonheden in je tuin kweekt.

RQS Barcelona Shop

 
Royal Queen Seeds

Barcelona

C/ de Pelai 308001 Barcelona+34 937 823 494Mon / Sat: 10am - 10pm

View in Google Maps

C/ del Carme 3908001 Barcelona+34 937 823 494 Mon / Sat: 10am - 9pm

View in Google Maps

More RQS Brand Stores

RQS Amsterdam

Store Locator

  • Ontdek meer RQS brand-stores
  • Vind onze Wederverkopers & Partners

Vind een RQS store