Voor de cannabis kwekende liefhebber die wekenlang zijn kostbare plantje heeft gekoesterd, kan niets tippen aan de beloning van een grote oogst wiet van topkwaliteit. Als de trichomen schitteren in het licht van de hars en een intensief aroma in de lucht hangt, hoef je niet te twijfelen of je harde werk de moeite wel waard was.

Aan de andere kant zijn niet alle cannabissoorten gelijk als het aankomt op opbrengst en productie. Als je je opbrengsten wil maximaliseren, vind je hier een lijst met de top 10 meest productieve Royal Queen Seeds soorten die je zowel binnen als buiten kan kweken.

TOP PRODUCTIEVE FEMINIZED CANNABISSOORTEN

1. ROYAL MOBY

Royal Moby is een Spaanse klassieker. Deze opmerkelijke Sativa zal binnen ongeveer 2 meter hoog worden. Buiten kan ze, onder ideale omstandigheden, de 3 meter behalen. Ze ontwikkelt lange, stretchy takken met een overvloed aan vette toppen.

Dankzij haar respectabele formaat kan Royal Moby tot 75g per plant of 600g per vierkante meter produceren onder een 600W lamp. Als je haar volledige potentieel wil zien, kan je haar het beste buiten kweken in een zonnig klimaat, zoals Spanje of Italië. Wees niet verrast als ze je dan beloont met maar liefst 1.000g per plant!

Bij het kweken van Royal Moby zal je niet veel van haar Indica kant zien, behalve als het gaat om haar beste eigenschap: Haar vrij korte bloeiperiode van slechts 9-10 weken. Dit maakt haar een uitmuntende optie voor cash croppers die eersteklas Sativa willen met een indrukwekkende opbrengst, maar niet zolang willen wachten.

Royal Moby behoort tot de meest THC-rijke cannabissoorten, wat natuurlijk een high garandeert die niet van deze wereld is. Met deze geweldige eigenschappen en gigantische opbrengsten, verdient Royal Moby een plekje in onze top 10 hoogproductieve soorten!

Royal Moby

Royal Moby

Royal Moby Royal Queen Seeds

Genetic background Haze x White Widow
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 9 - 10 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 65% Sativa, 35% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 300 cm
Harvest time Late October
Effect A combination of stoned + high
 

Buy Royal Moby

2. SKUNX XL

Skunk is een ware klassieker met spectaculair goede genetica die je in veel van de hedendaagse soorten kan vinden. Sinds de creatie van de soort in de jaren '70 hebben kwekers de originele Skunk #1 verbeterd en onvermoeibaar doorgewerkt om haar smaak en opbrengsten te versterken. Skunk XL is hierop geen uitzondering.

Een van Skunks eigenschappen is haar kweekgemak. Deze geweldige Skunk variant wordt meestal 1-1,5m hoog en zal een flinke hoofdcola ontwikkelen. Ze zal genieten in aarde of in hydro en ze vraagt niet veel onderhoud.

Binnen kan je een goede opbrengst verwachten van 65-75g per plant of 600-650g per vierkante meter als je Skunk XL onder een 600W lamp kweekt. Buiten zal ze je, onder optimale omstandigheden, belonen met tot wel 600g per plant. Hoewel Skunk XL het beste zal presteren in zonnige klimaten, zoals bijvoorbeeld in Spanje of Italië, heeft ze een zeer korte bloeiperiode, waardoor ze ook geschikt is om te worden gekweekt in minder dan optimale klimaten, zoals het Verenigd Koninkrijk, hoewel de resultaten dan waarschijnlijk iets minder spectaculair zijn.

Cannabis liefhebbers zijn niet alleen dol op Skunk vanwege haar goede opbrengsten en haar kweekgemak. Ze verwent ook met een heerlijk fruitige smaken en wekt een lekkere, subtiele stone op.

Skunk XL

Skunk XL

Skunk XL Royal Queen Seeds

Genetic background Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect A combination of stoned + high

Buy Skunk XL

3. CRITICAL

Critical was altijd al populair bij diegenen die consistente resultaten willen zien en deze razendsnel willen. Deze populaire soort combineert veel verschillende eigenschappen in een betrouwbare plant, zoals haar uitmuntende smaak, buitengewone opbrengsten, robuustheid en kracht.

Wat Critical zo geliefd maakt bij diegenen die zoeken naar maximale productie en opbrengst, is het feit dat ze eigenlijk geen compromissen sluit. Ze biedt je gigantische oogsten in een super-korte bloeiperiode, maar ook een fantastische rookervaring.

Verwacht oogsten van ongeveer 65-75g per plant of 600g per vierkante meter onder een 600W lamp en sta versteld hoe ze dit doet in slechts 7 weken. Met zo'n korte bloeiperiode, is Critical de ideale plant voor iedereen die met een strak schema werkt of diegenen die simpelweg weinig geduld hebben.

Critical

Critical

Critical Royal Queen Seeds

Genetic background Afghani x Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally
 

Buy Critical

4. BUBBLE KUSH

Royal Queen Seeds leverde geweldig werk in het combineren van twee van de meest krachtige soorten, een klassieke OG Kush en een geweldig smakende Bubble Gum. Het resultaat is een spectaculaire 80% Indica die indruk maakt met een THC-gehalte van maar liefst 19% en een verrukkelijke Bubble Gum smaak.

Het combineren van deze twee krachtpatsers betekent dat jij kan rekenen op gigantische opbrengsten en Bubble Kush maakt haar beloftes waar. Ze wordt binnen ongeveer 80-140cm hoog en knalt maar liefst 550-600g per vierkante meter op de weegschaal. Buiten kan ze tot 200cm hoog worden en tot 650g per plant produceren als je haar laat gaan.

Bubble Kush is een geweldige soort als je graag een cerebrale en opwekkende high wil, waarmee je lekker achterover kan leunen en relaxen. Haar heerlijke bubble gum smaak draagt nog wat extra's bij aan een reeds fantastische rookervaring.

Bubble Kush

Bubble Kush

Bubble Kush Feminized

Genetic background Afghan x Northern Light x Skunk
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 10 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 90% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time September
Effect Physically stoned
 

Buy Bubble Kush

 

TOP PRODUCTIEVE AUTOFLOWERING CANNABIS SOORTEN

5. ROYAL CHEESE AUTO

Royal Cheese Auto is een van de populairste autoflowering soorten en niet zomaar om een paar redenen. Cannabisliefhebbers houden van de uitstekende en zeer sterke kaasachtige smaak van Royal Cheese Auto, waarmee ze opvalt tussen andere soorten. Ze is ook zeer gemakkelijk te kweken en wordt geprezen door haar korte levenscyclus van slechts 10 weken van zaadje tot oogst, waarin ze 7 weken in bloei staat.

Royal Cheese Auto bereikt een beheersbare hoogte van 100cm, hoewel sommige planten iets groter kunnen groeien of iets kleiner kunnen blijven. De opbrengst is zeer fatsoenlijk: 160g per plant gemiddeld en 210g onder optimale omstandigheden.

Dankzij haar lekkere cheesy smaak en sterke, ontspannende effect, is Royal Cheese Auto een geweldige keuze voor iedereen die een eenvoudig te kweken autoflower wil hebben die niet teleur zal stellen.

Royal Cheese Auto

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Cheese x Ruderalis
Yield indoor 425 - 475 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 30% Sativa, 50% Indica, 20% Ruderalis/td>
Yield outdoor 160 - 210 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 120 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect Physically stoned
 

Buy Royal Cheese Automatic

6. WHITE WIDOW AUTO

Net als haar grote "gewone" zus, heeft White Widow Auto brede en donkergroene bladeren, bedekt met een grote hoeveelheid glinsterende hars. Kwekers zullen het geweldig vinden dat ze dit bereikt in slechts 75 dagen van zaadje tot oogst.

White Widow Auto heeft een bescheiden formaat van ongeveer 50cm, hoewel sommige planten 100cm kunnen worden. Hierdoor is White Widow Auto een ideale soort als je zoekt naar een cannabisplant voor een beperkte ruimte of voor een discreet project. Ondanks haar formaat, schittert ze echter met enorm goede opbrengsten voor een autoflower. Verwacht ongeveer 190 tot 240 gram per plant.

Gerookt, zal je een prettige zoetzure smaak merken, die prachtig gecomplimenteerd wordt door citrustonen. Haar effect komt overeen met de original White Widow, maar de stone helt iets over naar de fysieke kant.

White Widow Auto

White Widow Automatic

White Widow Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background White Widow x Ruderalis
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 40% Sativa, 40% Indica, 20% Ruderalis/td>
Yield outdoor 190 - 240 g/per plant (dried)
Height outdoor 40 - 80 cm
Harvest time 10 - 12 weeks after planting
Effect Physically stoned
 

Buy White Widow Automatic

7. NORTHERN LIGHT AUTO

Deze Indica-dominante soort is extreem populair geworden sinds ze in de jaren '70 voor het eerst op de markt verscheen. Net zoals voor andere beroemde klassiekers geldt, hebben kwekers ook Northern Lights mettertijd verbeterd. Deze variant is een prachtig voorbeeld van een soort waar het beste van de oude genetica behouden zijn gebleven en gemengd zijn met nieuwe eigenschappen.

Northern Light Automatic is een van die soorten die je bijna overal kan kweken. Ze zal prima presteren in bijna elk klimaat en ze zal zowel binnen als buiten geen problemen ervaren. Wat Northern Light Auto zo uniek maakt, is dat ze snel zal gaan bloeien. Ondanks haar kweekgemak, is Northern Light Automatic een van de meest hoogproductieve soorten op de huidige markt en ze ontwikkelt zich in slechts 9-10 weken van zaad tot oogst.

Ze wordt ongeveer 90-120cm hoog, ietwat groter dan de de meeste andere autoflowers, maar dat is ook de reden waarom ze uitblinkt als het aankomt op de opbrengst. Buiten kan ze, in ideale omstandigheden, tot 200g produceren, terwijl de meeste kwekers waarschijnlijk eindigen met ongeveer 90g per plant als ze haar binnen kweken.

Northern Light Automatic verwent met een lekkere, zoete smaak en een high die al net zo prettig is en heerlijk ontspant.

Northern Light Auto

Northern Light Automatic

Northern Light Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Northern Light x Ruderalis
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 0% Sativa, 80% Indica, 20% Ruderalis/td>
Yield outdoor 170 - 220 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 160 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting
 

Buy Northern Light Automatic

8. ROYAL AK AUTO

AK-47 is een klassieke soort die de beste eigenschappen van Colombian, Mexican, Thai en Afghani genetica combineert. Ze is extreem populair, niet alleen vanwege haar uitmuntende opbrengst, maar ook vanwege haar kracht en heftige effect.

Royal AK Auto kan tot 100cm groot groeien, wat haar een goede soort maakt voor die locaties waar de ruimte wat beperkt is. Geef haar wat voedingsstoffen en genoeg licht en ze zal je belonen met grote hoeveelheden met hars bedekte toppen, tot wel 160g per plant in slechts 9-10 weken.

Het aroma van Royal AK Auto is diep, muskusachtig, prettig zoet en doet denken aan wierook. Ze wekt een opwekkende en vrolijke high op met slechts een lichte, subtiele, lichamelijke stone.

Royal AK Auto

Royal AK Automatic

Royal AK Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background AK 47 x Ruderalis
Yield indoor 425 - 475 g/m2
Height indoor 60 - 70 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Low
 

Buy Royal AK Automatic

TOP PRODUCTIEVE CBD CANNABIS SOORTEN

9. MEDICAL MASS

Medical Mass is een perfecte cannabissoort voor die medisch cannabis gebruikers die een beheersbare en eenvoudig-te-kweken plant zoeken. Deze kruising tussen de populaire Royal Medic en Royal Highness verzekert een krachtige soort die perfect is voor de behandeling van chronische pijn en andere aandoeningen, zonder de psychoactieve effecten van THC.

Als je haar kweekt, kan je binnen ongeveer 500-550g per vierkante meter verwachten. Buiten kan ze, onder ideale omstandigheden, ongeveer 500-550g per plant produceren. Haar vrij korte bloeiperiode van 7-8 weken is ook een pluspunt voor de kweker. Het maakt niet uit hoe en waar je Medical Mass kweekt, want haar uitbundige groei zal garant staan voor een uitmuntende oogst.

Medical Mass beschikt over een complexe en zeer rijke smaak die zoete noten combineert met bloemrijke tonen. Ze toont op prachtige wijze aan dat je een eersteklas CBD soort kan kweken, zonder compromissen te sluiten.

Medical Mass

Medical Mass

Medical Mass

Genetic background Critical Mass x CBD dominant plant
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 10% (aprox.) / CBD: High
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time Late September
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy Medical Mass

 

10. ROYAL HIGHNESS

Royal Highness is een medicinale cannabissoort met een prachtige balans van THC en CBD. Deze kruising tussen Respect en Dance Hall wordt niet vergezeld van een sterk, overweldigend effect zoals sommige THC-rijke soorten dat wel hebben. Hierdoor is Royal Highness een geweldige soort voor medicinaal cannabis gebruikers die een heldere en actieve high zoeken voor het behandelen van diverse aandoeningen, van chronische pijn tot angst.

Royal Highness wordt ongeveer 80-110cm hoog, wat haar ideaal maakt voor bijna elke kweekomgeving. Verwacht een oogst van 425-475g medicijn per plant in een vrij korte bloeiperiode van 8-9 weken.

Het aroma van Royal Highness is een mix van haze, skunk en fruit en bij het roken zal je genieten van een soepele en zoete smaak, verweven met vleugjes skunk.

Royal Highness

Royal Highness

ROYAL HIGHNESS

Genetic background Respect 13 x Dancehall 24
Yield indoor 550 - 600 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 9 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: High
Blend 60% Sativa, 40% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 425 - 475 g/per plant (dried)
Height outdoor 80 - 110 cm
Harvest time Early October
Effect A clean and clear high without euphoria
 

Buy Royal Highness

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.