4 CANNABISVARIËTEITEN MET MONSTEROPBRENGSTEN

Wil je veel oogsten? Dan ben je niet de enige. De meeste cannabiskwekers zijn voortdurend op zoek naar manieren om opbrengsten te verbeteren, zonder beïnvloeding van de kwaliteit van de toppen. Daarom hebben we deze top 4 van onze meest opbrengende strains samengesteld. Je mond valt open als je deze enorme opbrengsten bestaande uit exceptionele toppen oogst!

SWEET ZZ (FEMINIZED)

Sweet ZZ ruikt wekelijk als een lekkernij uit een snoepjesfabriek. Als je van mierzoete aroma's en samengestelde smaken houdt, haal dan deze strain in huis. Sweet ZZ is een zeldzame kruising van Grape Ape en Grapefruit, twee supergeurende strains, die supersterk zijn en geweldige opbrengsten genereren. Dit heeft een indica-dominante kruising opgeleverd en dat zie je duidelijk in de kweekruimte. De planten worden ruwweg 80-140cm hoog en hebben 7-9 weken nodig om af te bloeien.

Sweet ZZ begint al tijdens de groeiperiode een ongeëvenaard, weflriekend aroma te ontwikkelen, wat tijdens de bloeiperiode explodeert. Dit alles terwijl de plant een kolossale centrale cola en kleine topjes op haar zijtakken aanmaakt. Als haar leven ten einde loopt, zie je dat ze tjokvol komt te zitten met dikke, harsrijke en geurige toppen.

Zorg ervoor dat je op de dag van de oogst genoeg tijd hebt. Deze strain vermelden we niet voor niets als eerste op onze lijst. Haar opbrengsten zijn werkelijk indrukwekkend; binnen is dat 500–700g/m² en buiten 400-600g/plant.

Sweet ZZ

Sweet ZZ

Sweet Zkittlez

Genetic background Grape Ape x Grapefruit
Yield indoor 550 - 600 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, relaxed
 

Buy Sweet ZZ

 

SHINING SILVER HAZE (FEMINIZED)

Shining Silver Haze is onze Haze-superstar. Dankzij een combinatie van het allerbeste genetische materiaal zijn onze veredelaars erin geslaagd een sterke Haze voort te brengen die grote opbrengsten genereert en toch een korte bloeiperiode kent. Onze Shining Silver Haze is ongeveer 75% sativa-dominant. We hebben besloten haar te veredelen om de Hollandse klassieker Super Silver Haze nieuw leven in te blazen.

Hoewel ze zowel binnen- als buitenshuis goed presteert, raden we je aan Shining Silver Haze buiten te kweken. Ze is namelijk nogal uit de kluiten gewassen. De planten worden op hun sloffen 2m hoog en zijn lastig om binnen te trainen, met name voor beginnende kwekers. Waar je haar ook kweekt, zorg ervoor dat ze voldoende licht krijgt, zodat ze volledig tot haar recht komt.

Als het oogstfeest nadert, beloont deze strain je met moddervette, oogverblindende toppen. De opbrengsten zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, maar als je deskundig te werk gaat, levert Shining Silver Haze buiten 600-650g/plant op. Binnenkwekers mogen rekenen op 650g/m².

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Genetic background Haze x (Skunk x Northern Light)
Yield indoor 2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high
 

Buy Shining Silver Haze

 

SOMANGO XL (FEMINIZED)

Somango XL is een van onze beste indica's. Deze strain maakt kolossale, wonderschone toppen aan met een uitgesproken fruitig aroma. We hebben haar overigens niet zomaar de kwalificatie "XL" toebedeeld. Ze wordt dan wel niet reusachtig hoog, maar levert wel een reusachtige opbrengst op.

Als kruising van Somango en Critical 47, is duidelijk te zien dat ze overwegend indica-genen bevat. Stel je een plant voor van ruwweg 60-120cm, met korte stengelleden en niet al te lange zijtakken. Zodra ze de eerste tekenen van de bloeiperiode aankondigt, begint ze een delicaat fruitaroma te verspreiden. Dat aroma wordt gecompliceerder naarmate je planten vol komen te zitten met opgezwollen, indica-achtige toppen.

Somango XL heeft een weekje of 8-9 nodig om volledig af te rijpen. Ze is ook geschikt voor trainingstechnieken, omdat ze niet al te hoog wordt en zich makkelijk laat sturen. Dit is een van onze speciale "XL" strains en dat ga ook jij merken. Binnenplanten belonen je met een opbrengst van plusminus 575g/m². Buitenplanten hebben wat vaker hun eigen willetje, maar een oogstgewicht van 600g/plant is een goed gemiddelde.

Somango XL

Somango XL

Somango XL Royal Queen Seeds

Genetic background Somango x Critical 47
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned and powerful

Buy Somango XL

HAZE BERRY (FEMINIZED)

Haze Berry is werkelijk een droomproject - een kruising van de krachtige Shining Silver Haze en Blueberry. Maak je borst dus maar nat.

Deze strain is opgebouwd uit superieur Nederlands en Amerikaans genetisch materiaal. Dat heeft een kloeke plant opgeleverd die enorme opbrengsten van supersmakelijke toppen genereert. Hoewel ze voor 80% sativa is, is Haze Berry een aangenaam evenwichtige variëteit. Je wordt getrakteerd op een indica-high, terwijl ze tijdens de groei meer op een sativa lijkt. Ze wordt dus hoog, met smalle, lichtgroene bladeren.

Hoewel ze sativa-dominant is, is Haze Berry makkelijk binnen te kweken. Als je de planten goed africht, worden ze maar 60-100cm hoog, met een oogst van 525–575g/m². Buitenkwekers zouden ervoor moeten zorgen dat Haze Berry voldoende zonlicht krijgt en in een flinke pot groeit. Heb je dat voor mekaar, dan levert ze met gemak meer dan 600g/plant op.

Haze Berry

Haze Berry

Haze Berry Feminized

Genetic background Blueberry x Shining Silver Haze
Yield indoor 525 - 575 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 80% Sativa, 20% Indica
Yield outdoor 600 - 650 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 180 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely stoned long-lasting and body relaxing
 

Buy Haze Berry

ADVIEZEN VOOR HET OPTIMALISEREN VAN JE OPBRENGSTEN

Je weet vast ook wel dat de opbrengsten van cannabisplanten tevens afhankelijk zijn van andere factoren dan de genetisch opbouw. Aarde, licht, voedingsstoffen, de kweekruimte en andere omgevingsfactoren beïnvloeden allemaal de groei van je plant. En dat valt uiteindelijk terug te zien aan het oogstgewicht.

Om een maximaal oogstgewicht te genereren, raden we je binnenkweek aan. Dat geeft je meer controle over deze variabelen. Sommige strains doen het buiten echter buitengewoon goed, vooral als ze in een ruime pot staan. Er is immers niets dat zonlicht echt kan vervangen.

Trainen is ook iets om te overwegen. Veel strains reageren bijzonder goed op high-stress- en low-stress-training. Experimenteer er dus op los en trim, ScrOG en fim en haal alles uit je planten wat ze te bieden hebben.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.