• Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic

Blue Mystic

Om na te gaan waar de Blue Mistic zijn oorsprong vandaan haalt moeten we een heel stuk terug in de tijd . Een team van cannabis kwekers, experts en liefhebbers trokken de heuvel gebieden van Oregon en Californie in om daar te werken aan enkele nieuwe rassen.
 4.5/5 (193) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
€ 20.00
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (165)
 • Fotos van klanten (11)

Vanuit het gebergte aan de Westkust van Amerika

Om na te gaan waar de Blue Mistic zijn oorsprong vandaan haalt moeten we een heel stuk terug in de tijd . Een team van cannabis kwekers, experts en liefhebbers trokken de heuvel gebieden van Oregon en Californie in om daar te werken aan enkele nieuwe rassen. Deze rassen zouden uiteindelijk de basis vormen van de Amerikaanse Marijuana planten zoals we ze nu kennen. Een van deze kwekers maakte een kruising tussen verschillende Thaise landrassen, Thaise Hybriden en Afghaan die zijn oorsprong in de begin jaren 80 vond.  Na het kweken en selecteren uit meer dan duizenden zaden kwam uiteindelijk een verbluffend resultaat: De plant die wij nu kennen als Blue Berry.

Californische Genetica

Tussen de vele verschillende genetica uit Californië/Oregon vonden wij een pracht examplaar die wij verder ontwikkeld hebben tot een gefeminiseerd zaad. En uitgebracht onder de naam Blue Mystic.  Deze plant kan wel groter dan 2m worden, wij adviseren kwekers deze plant te snoeren of te toppen om een volle plant te krijgen.

Geweldig voor Mediterrane klimaten

Aangezien de Blue Mystic een relatief kleine marijuhana plant is kan het stimuleren van een zijwaardse groei van de cannabis plant de gedroogde opbrengst een stuk vergroten. Ook raden we aan om de Blue Mystic een week langer door te laten groeien dan de gemiddelde cannabis plant voordat je hem in zijn bloei periode gaat zetten. Ook dit zal de opbrengst een stuk verhogen.  Onder de juiste omstandigheden kan indoors een opbrengst van gemiddeld 375-425 gram per plant gehaald worden, wat onder een 600watt lamp ongeveer 400-450 gram per vierkante meter is. Outdoor zal de Blue Mystic het vooral erg goed doen in warme en zonnige klimaten. In de wat koudere noord-europese gebieden zal de gefeminiseerde Blue Mystic het lastig vinden om outdoor groot gebracht te worden aangezien ze veel direct zonlicht en warmte nodig heeft.

Na ongeveer 8 werken is de Blue Mystic al klaar om geoogst te worden, Je kan er voor kiezen om de Blue Mystic 2 weken langer te laten afbloeien. Hierdoor zal zijn frisse zoete fruitsmaak voor een deel verdwijnen maar het effect zal een nog veel zwaardere lichamelijke stoned opleveren.  Zoals altijd raden wij aan om de cannabis plant eerst goed te laten drogen voordat je begint met het curen van de buds. Het curen van de toppen zal de zoete frisse smaak enorm versterken.

Zoet en verfrissend

Als dit alles goed is gedaan zal het resultaat een geweldige rookervaring geven die zo zoet is dat de roker daadwerkelijk het gevoel heeft dat hij een slokje van een fruit sap heeft gedronken in plaats van een joint gerookt te hebben.

Blue Mystic data sheet
Soort Strain: Gefeminiseerde
THC: 18%
CBD: Medium
Opbrengst Binnen: 375 - 425 gr/m2
Opbrengst Buiten: 400 - 450 gr/plant
Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
Hoogte Buiten: 180 - 220 cm
Bloeitijd: 8 - 9 weken
Oogstmaand: Oktober
Genetische Achtergrond: Oregon Blueberry x Northern Light
Type: Sativa 20% Indica 80%
Effect: Steen
Klimaat: Mild
Smaak: Zoet, Fruit

  By J. R. on 28/Jul/2020 :
  (5)

  Aanhef : Nueva compra
  Comment : Compré el pack de 3 semillas para probarlo. Me llegó hace unos días, rápido y sin problemas, con el regalito sorpresa ;) Espero que crezcan bien, que soy novato. Ya comentaré.

  By D. H. on 27/Jul/2020 :
  (5)

  Aanhef : Goede!
  Comment : Kreeg deze cadeau bij mn order en deed er een kleine SOG van. Na twee weken ontkiemen/voorgroei en precies 46 dagen met 12/12 zo net de eerste dame geoogst. Deze bleef kleiner dan die andere, was blijkbaar een verschillende feno. Nat leverde ze rond 25 gram op, dus het zal droog een of vifj gram worden. Aangezien ze klein was en in een 3l-pot zat lijkt me dat nog ok (LED ~600W/m², Hesi voeding). Van de anderen verwacht ik geschat zo'n 30-40g nat per plant. Over kwaliteit gesproken: De toppen heerlijk vol met hars, de trichomen zien heel goed uit. Ook heel mooie bloemen trouwens. Toppen doorgaans vet en stevig en ze ruiken ook echt uitstekend. Ik denk over vier weken drogen en curen zal dit een klein feestje worden. Nog eens bedankt dus voor deze lekkernij!

  By E. U. on 20/Jul/2020 :
  (5)

  Aanhef : Top
  Comment : All germinated!

  By R. G. on 30/Jun/2020 :
  (5)

  Aanhef : Consegna veloce
  Comment : È un primo esperimento per questa specie. Fino ad ora molto soddisfatto.

  By T. G. on 08/Jun/2020 :
  (4)

  Aanhef : Blue Mystik
  Comment : ..ordentliche Pflanze mit gutem Ergebnis. Diese Pflanze kann Blaubeer- Geruch und Geschmack wie keine andere die ich kenne .. sehr lecker.

  By C. V. on 02/Jun/2020 :
  (3)

  Aanhef : Ok
  Comment : Fast but seems the weakest of all. Growing unevenly so idk how i feel about the genetics.

  By M. A. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Aanhef : servizio impeccabile semi strepitosi
  Comment : RQS credo sia a parer mio la migliore scelta che ci sia, servizio impeccabile e semi di altissima qualità che non deludono mai

  By J. C. on 14/May/2020 :
  (5)

  Aanhef : so far so good
  Comment : has arrived and yet to get going. we will see, thanks RQS

  By M. C. on 06/May/2020 :
  (5)

  Aanhef : blue mystic
  Comment : très bonne graine

  By L. M. on 04/May/2020 :
  (5)

  Aanhef : Graine et germinations
  Comment : 3/3 top

  By R. V. on 30/Apr/2020 :
  (5)

  Aanhef : Good
  Comment : Flow is big bud

  By D. B. on 23/Apr/2020 :
  (5)

  Aanhef : Parfaite
  Comment : Odeur très dicrète pour ceux qui veulent cultiver en scred :)

  By I. C. on 18/Apr/2020 :
  (5)

  Aanhef : Blue mystic
  Comment : Excellent

  By N. D. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Aanhef : 3/3
  Comment : Rapide et efficace! 3 graines reçues et 3 germinations ok..elles sont parties en pot. Peace!

  By A. K. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Aanhef : Blue Mystic
  Comment : All germinated , and came out really good,


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.