Blue Mystic is een redelijk nieuwe marihuana soort. Ze is ontstaan vanwege de vraag naar nieuwe, sterkere marihuana soorten voor de medicinale gebruiker. Bijkomend voordeel is dat ze ook bij de recreatieve gebruiker in trek is. In de jaren ’80 en ’90 werd er in de staten Oregon en Californië flink gekweekt en gekruist. Omdat deze staten hun beleid op het gebied van marihuana de laatste jaren versoepeld hebben, en veel medicinale marihuana gebruikers hiervan profiteren, kwam ook de vraag naar sterkere soorten. Deze nieuwe soort is verkregen door het kruisen van diverse Thaise soorten Indica en Sativa, waaronder Blueberry en Northern Lights. Deze twee kampioenen staan garant voor een marihuana met de beroemde, stevige high van Northern Lights en de fruitige smaak van Blueberry: Wij presenteren Blue Mystic!

De genen van Blue Mistic zijn te herleiden naar de twee meest beroemde soorten cannabis van dit moment: Northern Lights en Blueberry. Met een mix van 80% Indica en 20% Sativa kan je met Blue Mistic rekenen op de karakteristieke Blueberry smaak en de stevige Northern Lights high. Deze combinatie maakt deze soort zeer geschikt voor medicinale gebruikers, niet in de laatste plaats vanwege haar vermogen om angst te verminderen, maar ook recreatieve gebruikers zullen hiervan genieten. 

Wat Blue Mistic ook enorm populair maakt, is de snelheid waarmee ze groeit. De bloeiperiode begint na ongeveer 7-9 weken en in ongeveer 12 weken is ze rijp voor de oogst. Blue Mistic blijft klein maar fijn; gemiddeld wordt ze 80-120 centimeter hoog. Maar het aantal planten kan eenvoudig worden vergroot door horizontaal te bebossen, te trimmen en uit te breiden. Je kunt verwachten dat je van een Blue Mistic plant ongeveer 55-65 gram kan oogsten.

Mocht je haar buiten willen kweken, dan kan dat het beste in warme klimaten zoals het Mediterrane gebied of Californië. In het Noorden van Europa en andere gebieden waar het wat koeler is, zijn de resultaten wisselend. Binnen gedijt ze over de hele wereld goed en de kwaliteit van Blue Mistic maakt het zeer zeker de moeite waard om haar binnen te kweken.

De kleur van Blue Mistic is heel specifiek: Een licht-tot donkerblauwe kleur met grijze tinten. Deze kleur zal ook niet veranderen, ook niet na het oogsten. 

Voordat je achterover leunt en geniet van een vers gedraaide joint of pijp, is het raadzaam de plant volledig te laten drogen. Hierdoor geef je de THC kristallen wat tijd om de maximale grootte te bereiken. Je bereikt hiermee dat de grootste hoeveelheid THC wordt opgenomen in de olie van de toppen, in plaats van verplaatst naar de stam en bladeren van de plant.

Bij voorkeur geniet je van Blue Mistic door middel van een vaporizer of een pijp, om optimaal van de kracht en smaak te kunnen genieten.

De Blue Mistic marihuana biedt ook voordelen voor medicinaal gebruik. Het meest bekend staat zij als hulpmiddel tegen angst en slapeloosheid. Direct na het gebruik van Blue Mistic zal rusteloosheid worden weggenomen en na ongeveer een uur zal de gebruiker zich wat slaperig voelen. Omdat Mistic Blue bekend staat als een zeer krachtige wiet, wordt autorijden of werken met zware machines niet aangeraden na gebruik. Diverse gebruikers hebben aangegeven niet meer actief te kunnen blijven, of ze hebben er de kracht niet meer voor. Dit effect staat ook wel bekend als het lock-down effect.

Blue Mistic is een krachtige marihuana die een plezierige high opwekt, maar echter geen verlammend effect levert zoals we dat wel kennen van zwaar drugsgebruik. Blue Mistic is gemakkelijk te roken en is zacht voor de keel en daaruit kunnen we wederom constateren dat dit een marihuana van goede kwaliteit is. Als je geen liefhebber bent van heel zwaar rokende cannabis, zoals bepaalde diesel- of Indica soorten, dan is Blue Mistic voor jou. Echte liefhebbers hebben de smaak van Blue Mistic beschreven als het drinken van een glas bosbessensap of een fruitige wijn. En hoewel de typische Blueberry smaak en geur bij deze plant horen, nemen deze kwaliteiten wel af, naarmate ze langer de tijd heeft om te groeien. De high die ze levert wordt wel zwaarder en sterker.

Blue Mystic Feminized Cannabis Seeds

Dus als je gewend bent de kracht van een plant af te lezen aan de smaak en geur, dan kan je je met Blue Mistic wel eens vergissen. Blue Mystic is een gefeminiseerde soort; de zaden leveren alleen vrouwelijke planten. Dit levert grote voordelen op voor iedereen die voor persoonlijk of commercieel gebruik kweekt. Bestuiving leidt tot een slechte oogst en lagere THC-gehaltes; Om bestuiving van de vrouwelijke planten te voorkomen, moet je de mannetjes weghalen. Bij niet-gefeminiseerde zaden kan je dus uiteindelijk minder planten overhouden. Je kunt dus genieten van de best mogelijke oogst en het niet hoeven uitzoeken van de mannen en de vrouwen scheelt tijd en zorg.

In een razend tempo wint Blue Mistic aan populariteit en dat is geen wonder: ze heeft eigenschappen waar medicinaal gebruikers speciaal op selecteren en de zeer krachtige high die ze levert, is niet te vergelijken met andere soorten. Een ander voordeel is haar kweekgemak, zeker haar beperkte hoogte en haar korte groeiperiode dragen hieraan bij. Zelfs als je weinig tijd hebt voor onderhoud, kan je toch rekenen op goede resultaten.

Hoewel het verkrijgen van klonen eenvoudig is, wordt voor het beste resultaat aangeraden zaden te gebruiken. Royal Queen Seeds is een van de bekendste zadenbanken ter wereld en heeft zaadpakketten met drie zaden van topkwaliteit tegen een gunstigere prijs dan een enkele, elders aangeschafte, kloon.

Koop Blue Mystic Cannabis zaden online

Om na te gaan waar de Blue Mistic zijn oorsprong vandaan haalt moeten we een heel stuk terug in de tijd . Een team van cannabis kwekers, experts en liefhebbers trokken de heuvel gebieden van Oregon en Californie in om daar te werken aan enkele nieuwe rassen.

KOOP BLUE MYSTIC ZADEN

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.