Candy Kush werd ontwikkeld om te voldoen aan de overweldigende vraag naar een cannabissoort die de klassieke euforische high kan produceren, zonder het neveneffect dat het ons aan onze bank gekluisterd houdt. Candy Kush bestaat uit 25 procent sativa en 75 procent indica. Deze combinatie levert een geweldige high op.

Bij het roken proef je een aangename, lichte en fruitige smaak. Aangezien Candy Kush een hybride is, biedt het een heel palet aan zoete bessenaroma’s en een subtiele bloemengeur. Als ik Candy Kush rook, voel ik al snel een high komen opzetten en die kan uren aanhouden. Met 18 procent THC maakt de sterke high het makkelijk voor mij om me op mijn taken te concentreren en me niet te laten afleiden door alles wat er om me heen gebeurt. Het maakt me heel rustig en stelt me echt in staat om helder te denken.
Candy Kush Cannabis
Het is een eenvoudig te verbouwen plant voor beginners en doorgewinterde tuinders, die zacht en donzig aanvoelt. Het is een bijzonder geharde plant en makkelijk te onderhouden. Candy Kush stamt van de populaire strain of the year (soort van het jaar), Blue Dream, en bevat bovendien de altijd populaire OG Kush. De verhouding top-stengel is laag. De plant kan binnen en buiten makkelijk worden geteeld. De gemiddelde bloeiperiode valt ongeveer om de negen weken.

Candy Kush is fantastisch om te roken, omdat het zo’n natuurlijk kalmerend en ontspannend effect heeft. Het bezorgt je gewoon een fijn gevoel. Het beviel mij uitstekend bij sociale gebeurtenissen aangezien het een prettig bedwelmend effect op me had, zonder me te overweldigen of ervoor te zorgen dat ik mijn bed niet meer uit wilde komen. Houd er wel rekening mee dat je flink last kunt krijgen van vreetkicks, maar als je kampt met misselijkheid wordt dit gewoonlijk aanbevolen, vooral voor degenen die lijden aan anorexia or boulimia.

Mijn favoriete manier om het te roken is met behulp van een waterpijp, zodat je de rook kunt laten afkoelen als je die hebt geïnhaleerd, en je niet zoveel hoeft te hoesten. Waterpijpen besparen je bovendien geld, omdat je minder cannabis verbruikt dan wanneer je joints of een wietpijp rookt.

Joints zijn erg handig als je op reis gaat of als je je medicinale cannabis mee wilt nemen. Vloeitjes kun je bij allerlei winkels kopen voor weinig geld. Je kunt echter veel cannabis verspillen met joints vanwege het feit dat de cannabis constant brandt, ook als je niet rookt.
Candy Kush Cannabis
Pijpen bieden een goede manier om cannabis te roken, omdat ze erg licht zijn en makkelijk mee te nemen. Als je een wietpijp rookt, heb je geen vloei nodig en blijft de cannabis niet branden als je niet inhaleert. Ze zijn er in de meest uiteenlopende maten, vormen, kleuren en materialen. Ze zijn vaak leuk en ze zijn makkelijker hanteerbaar dan waterpijpen.

Candy Kush wordt redelijk vaak gebruikt in de medische wereld. Deze soort heeft direct invloed op het cerebrale deel van de hersenen. Het wordt aanbevolen voor patiënten die lijden aan angstaanvallen, migraine, bipolaire stoornis, ADD/ADHD, maagdarmstoornissen, stress, depressies, pijn, slapeloosheid of slaapapneu, en voor mensen die behoefte hebben aan eetlustbevordering. Zoals met de meeste cannabis zijn er kleine bijwerkingen; de ernstigste van Candy Kush zijn een droge mond en ogen. Deze bijwerkingen zijn echter mild in verhouding tot de voordelen van Candy Kush.
Candy Kush Cannabis Zaden kopen

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.