Critical Kush

In de wereld van de cannabisteelt zijn hybriden, die de beste kwaliteiten van twee verschillende stammen verenigen, uitgeroeid tot de populairste rassen die te krijgen zijn. Critical Kush is zo'n hybride. Door Critical Mass met OG Kush te kruisen hebben kwekers deze soort – met zijn hoge THC-gehalte en volle rijke smaak – voor een superieure rookervaring gecreëerd.
 4.5/5 (138) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (2)
 • Recensies (114)
 • Fotos van klanten (13)

Goede opbrengsten voor een plant van gemiddeld formaat

Deze Kush-blend is een Indica-dominante soort die tot een gemiddelde hoogte uitgroeit en zeer geschikt is voor het kweken in enigszins beperkte ruimtes. De plant produceert evenwel uitstekende opbrengsten voor zijn grootte met gemiddeldes van 500 – 550 gram per vierkante meter. Dit rendement is grotendeels te danken aan het hoge aantal bloemen per plant die op hun beurt zorgen voor een enorm aantal buds. Met een bloeitijd van ongeveer 55 tot 60 dagen het is ook een hele snelle hybride met een korte doorlooptijd.

Critical Kush cannabiszaden van Royal Queen Seeds produceren een cannabis die ideaal is voor een relaxte rookervaring. Het hoge THC-gehalte ontspant zowel lichaam als geest en is behulpzaam bij het verlichten van stress en pijn. De soort is ook weer niet zo sterk dat het een roker voor een langere tijd knock out slaat. De high zal bijdragen aan de vermindering van spanning en stress, terwijl de gebruiker de taken van de dag gewoon uit kan voeren. Het is ook een uitstekende soort om voor het slapen te roken omdat hij gedurende de hele nacht voor een rustgevende slaap zorgt.

Critical Kush heeft een uitstekende smaak die samengaat met een aangenaam maar niet overweldigend krachtig effect. De rook heeft een uitgesproken aardse kwaliteit met een aromatische en kruidige ondertoon. Sommige soorten zijn te muskusachtig om om diepgaand van te kunnen genieten, maar Critical Kush heeft precies de juiste mix van een sterke smaak en een subtiele complexiteit die voor een echt aangename rookervaring zorgen.

Rijk, smaakvol en aromatisch rookwaar

Als u geïnteresseerd bent in het kweken en deze spannende hybride zelf wilt uitproberen, kunt u de Critical Kush-zaden rechtstreeks bij Royal Queen Seeds kopen. Deze hybride onderscheidt zich echt van andere hybride Kush-soorten. Alhoewel het een sterk en bevredigend effect zal geven, zal het u niet voor de rest van de middag op de bank vastplakt houden. Critical Kush geeft ook een rijke, smaakvolle en aromatische rookervaring die, met dat subtiele maar sterke aroma, zelfs de meest veeleisende rokers weet te behagen. Met zijn gemiddelde grootte en hoge rendement leent de plant zich uitstekend voor kleine ruimtes, en is hij zeer geschikt voor de indoorkweker die op zoek is naar een manier om het meeste rendement uit zijn of haar kwekerij te halen.

Als u dus op zoek bent naar een nieuwe soort voor een nog aangenamere rookervaring en een bevredigend en blijvend effect, of als u gewoon uw opbrengsten wilt verhogen, is deze hybride wellicht iets voor u. Royal Queen Seeds levert u de benodigde zaden tegen een redelijke prijs. Begin uw experiment met deze uitstekende Kush nog vandaag en binnen enkele weken bent u een grote oogst topkwaliteit cannabis met een hoog THC-gehalte aan het drogen, wachtend om te worden gerookt.

 • THC: 20
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 500 - 550 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 500 - 550 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 100 - 140 cm
 • Bloei: 7 - 8 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische Achtergrond: Critical x OG Kush
 • Type: Sativa 20% Indica 80%
 • Effect: Extreem high, langdurig en lichaamsontspannend
 • Smaak: Aardsgezind, Pikant, Pijnboom
 • Klimaat: Mild

  By T. S. on 06/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Red is the color of love
  Comment : I'm in week four of flower and my CK is getting red. Yes, red. I got that seed for free and can’t believe how great it looks.

  By T. M. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Perfect
  Comment : Perfect plants, 100% germination, 10/10 would buy again

  By H. S. on 29/May/2019 :
  (5)

  Title : Critical
  Comment : strong and powerfull.

  By S. A. on 21/May/2019 :
  (5)

  Title : Cool
  Comment : Au top rien à dire !

  By M. T. on 03/May/2019 :
  (4)

  Title : Graine critical kush
  Comment : Sur 10graines 8 ont germé

  By P. M. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Very impressed!
  Comment : I started my first Critical Kush grow under a 150w dual spec HPS and vegged her for 9 weeks. Manifold and topped to create 16 tops. Flip to 12/12 under a 100w LED exactly 7 weeks ago and I chopped her today. I was so surprised with how quickly she flowered and I have a 2nd CK nearly 5 weeks in flower, she looks set to finish in a similar time too. She was vegged for 5 weeks only. Today's CK gave me 200g wet weight (210g including the sample smoke) so dry weight I anticipate close to 2oz, which is fantastic for me! Initial testings are a thumbs up too :) This strain is definitely a keeper.

  By V. G. on 22/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Belle variété
  Comment : Croissance et flo sans problème . plante robuste. attention à ne pas trop la tailler pour qu'elle puisse bien fleurir

  By A. G. on 17/Apr/2019 :
  (4)

  Title : 😍
  Comment : The seeds went well to germinate and so far all went well.

  By C. C. on 16/Apr/2019 :
  (4)

  Title : Powerful plant
  Comment : Overal 9 of the 10 seem to be doing well; let's see how the next few months go!

  By A. C. on 08/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Critical Kush
  Comment : Very nice. 7/10

  By L. D. on 05/Apr/2019 :
  (5)

  Title : nice
  Comment : i love this

  By M. F. on 03/Apr/2019 :
  (5)

  Title : WOW
  Comment : Mega


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Van Big budz | 2017-11-16 22:57:07

What food would you recommend for this strain to get the best results ?

Royal Queen Seeds Team

There are several nutrients out there, however we can only recommend our products. In this case, please take a look at our line of nutrients and boosters Vertafort. https://www.royalqueenseeds.com/growing/334-vertafort-organic-nutrition-.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/355-vertafort-growth-booster-tablets.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/356-vertafort-bloom-booster-tablet.html

Van Nicola Nervo | 2017-11-05 21:36:29

Does this weed smell a lot ? I mean, if I grow this strain , is my room going to smell Critical Kush ?

Royal Queen Seeds Team

There is no one good answer for this, the smell of your plants depends on different factors. What is sure is that if the plants are healthy and happy their smell intensity will increase as they get closer to the harvest time. The below link contains some tips on how to control the smell. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-control-the-smell-of-cannabis-n224

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.