Critical Kush

In de wereld van de cannabisteelt zijn hybriden, die de beste kwaliteiten van twee verschillende stammen verenigen, uitgeroeid tot de populairste rassen die te krijgen zijn. Critical Kush is zo'n hybride. Door Critical Mass met OG Kush te kruisen hebben kwekers deze soort – met zijn hoge THC-gehalte en volle rijke smaak – voor een superieure rookervaring gecreëerd.
 4.5/5 (157) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (2)
 • Recensies (133)
 • Fotos van klanten (5)

Goede opbrengsten voor een plant van gemiddeld formaat

Deze Kush-blend is een Indica-dominante soort die tot een gemiddelde hoogte uitgroeit en zeer geschikt is voor het kweken in enigszins beperkte ruimtes. De plant produceert evenwel uitstekende opbrengsten voor zijn grootte met gemiddeldes van 500 – 550 gram per vierkante meter. Dit rendement is grotendeels te danken aan het hoge aantal bloemen per plant die op hun beurt zorgen voor een enorm aantal buds. Met een bloeitijd van ongeveer 55 tot 60 dagen het is ook een hele snelle hybride met een korte doorlooptijd.

Critical Kush cannabiszaden van Royal Queen Seeds produceren een cannabis die ideaal is voor een relaxte rookervaring. Het hoge THC-gehalte ontspant zowel lichaam als geest en is behulpzaam bij het verlichten van stress en pijn. De soort is ook weer niet zo sterk dat het een roker voor een langere tijd knock out slaat. De high zal bijdragen aan de vermindering van spanning en stress, terwijl de gebruiker de taken van de dag gewoon uit kan voeren. Het is ook een uitstekende soort om voor het slapen te roken omdat hij gedurende de hele nacht voor een rustgevende slaap zorgt.

Critical Kush heeft een uitstekende smaak die samengaat met een aangenaam maar niet overweldigend krachtig effect. De rook heeft een uitgesproken aardse kwaliteit met een aromatische en kruidige ondertoon. Sommige soorten zijn te muskusachtig om om diepgaand van te kunnen genieten, maar Critical Kush heeft precies de juiste mix van een sterke smaak en een subtiele complexiteit die voor een echt aangename rookervaring zorgen.

Rijk, smaakvol en aromatisch rookwaar

Als u geïnteresseerd bent in het kweken en deze spannende hybride zelf wilt uitproberen, kunt u de Critical Kush-zaden rechtstreeks bij Royal Queen Seeds kopen. Deze hybride onderscheidt zich echt van andere hybride Kush-soorten. Alhoewel het een sterk en bevredigend effect zal geven, zal het u niet voor de rest van de middag op de bank vastplakt houden. Critical Kush geeft ook een rijke, smaakvolle en aromatische rookervaring die, met dat subtiele maar sterke aroma, zelfs de meest veeleisende rokers weet te behagen. Met zijn gemiddelde grootte en hoge rendement leent de plant zich uitstekend voor kleine ruimtes, en is hij zeer geschikt voor de indoorkweker die op zoek is naar een manier om het meeste rendement uit zijn of haar kwekerij te halen.

Als u dus op zoek bent naar een nieuwe soort voor een nog aangenamere rookervaring en een bevredigend en blijvend effect, of als u gewoon uw opbrengsten wilt verhogen, is deze hybride wellicht iets voor u. Royal Queen Seeds levert u de benodigde zaden tegen een redelijke prijs. Begin uw experiment met deze uitstekende Kush nog vandaag en binnen enkele weken bent u een grote oogst topkwaliteit cannabis met een hoog THC-gehalte aan het drogen, wachtend om te worden gerookt.

 • Soort Strain: Gefeminiseerde
 • THC: 20
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 500 - 550 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 500 - 550 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 100 - 140 cm
 • Bloei: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische Achtergrond: Critical x OG Kush
 • Type: Sativa 20% Indica 80%
 • Effect: Extreem high, langdurig en lichaamsontspannend
 • Klimaat: Mild
 • Smaak: Aardsgezind, Pikant, Pijnboom

  By B. J. on 23/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Love everything
  Comment : I love the strain and the fact that you get free shipping, seeds and gifts with every shipment! Would definitely recommend trying these seeds!

  By S. K. on 21/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Critical Kush
  Comment : Due to the high Critical Kush THC combined with the ICE I intend to make Rick Simpson's oil from it. I just don't have time before surgery. Okay, maybe one day ...

  By M. S. on 14/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Hervorragende Qulität
  Comment : Kann ich nur weiter empfehlen !

  By T. G. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Envoi rapide, bien emballé. 5/5 germées en 3J.

  By A. K. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Grow
  Comment : Perfekto

  By P. G. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Reliable, great value, great service
  Comment : Extremely happy with Critical Kush and the service from Royal Queen is always excellent.

  By A. R. on 08/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Beste Ergebnisse
  Comment : Es lief vom Anbau bis zur Ernte alles top. Beste Ergebnisse

  By P. K. on 30/Oct/2019 :
  (5)

  Title : FANTASTIC
  Comment : I love these terps... never smelled a better one!!

  By T. D. on 30/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Forte
  Comment : Apres une bonne selection de plants et varietes kush.j ai trouver ici une nouvelle plante mere.tres tres forte.gout succulent.plante magnifique assez resistante et qui demande peu d angrais.je dirai recolte mi octobre au niveau medieraneen.et 60 jours en interieur.

  By B. H. on 27/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Moins de 48h de germination les 5/5 top

  By E. M. on 19/Aug/2019 :
  (4)

  Title : Superbe
  Comment : Reçues en cadeau, et pourtant une très belle et conséquente plante.

  By M. S. on 16/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Absolut zufrieden
  Comment : Mir gefällt absolut wie sich diese Planze entwickelt mit denn Wachstum war ich sehr zufrieden. Bei mir sind alle auf gegangen und auch tüchtig gewachsen. Ertrag bin ich eben so zufrieden.

  By C. F. on 13/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Coup de coeur 🤩
  Comment : Deuxième test smoke live 1 mois de curing 🤪dur dur bref quoi dire merci rqs pour c'est graines gratuites et quelle weeds de oufs!!!odeurs très complexe de diesel et de lavande sur fond acidulé et le goût la même je suis tombé sous le charme aie aie aie.nouveaux goûts pour ma part elle ont tirés les 2 sur la og kush.coupe apex pour une qui a fait 80g sec et l'autre méga tête de 35g sec que j'ai était obligé de coupé démarrage de moisissures donc privilégier la coupe apex. Je suis un vieux fumeur et habitué au weeds hollandaise,goûts comme thc au dessus de tout coffee commercial merci à vous au plaisirs

  By P. W. on 30/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Pete243
  Comment : Lovely plant

  By S. B. on 30/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Outside grow
  Comment : Can these be planted outside in uk weather


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Van Big budz | 2017-11-16 22:57:07

What food would you recommend for this strain to get the best results ?

Royal Queen Seeds Team

There are several nutrients out there, however we can only recommend our products. In this case, please take a look at our line of nutrients and boosters Vertafort. https://www.royalqueenseeds.com/growing/334-vertafort-organic-nutrition-.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/355-vertafort-growth-booster-tablets.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/356-vertafort-bloom-booster-tablet.html

Van Nicola Nervo | 2017-11-05 21:36:29

Does this weed smell a lot ? I mean, if I grow this strain , is my room going to smell Critical Kush ?

Royal Queen Seeds Team

There is no one good answer for this, the smell of your plants depends on different factors. What is sure is that if the plants are healthy and happy their smell intensity will increase as they get closer to the harvest time. The below link contains some tips on how to control the smell. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-control-the-smell-of-cannabis-n224

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.