Bubble Kush

De term 'OG' is ontstaan in de hip-hop industrie en betekent 'Original Gangster.' Maar omdat het gaat om cannabis, kan het ook 'Original Ganja' betekenen; OG Kush is immers een van de meest populaire soorten. Wanneer het gemengd wordt met de heerlijke smaak van Bubble Gum cannabis, krijgt u een nieuwe stoort cannabis genaamd Bubble Kush.
 4.5/5 (119) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (1)
 • Recensies (119)
 • Fotos van klanten (6)

Met Bubble Kush vrouwelijke zaden van Royal Queen Seeds zult u in staat zijn om fantastische planten te produceren die heerlijk smaken en verbazingwekkende groeiresultaten geven.

Bubble Kush is een mix van 80% Indica en 20% Sativa, en heeft een THC-gehalte van 19% waardoor het een perfecte natuurlijke high geeft. Een trekje van deze Bubble Kush en u zult meteen de gom-achtige smaak proeven die zich uitstekend verweeft met de effecten die u gewend bent van OG Kush. Als u op zoek bent naar een perfecte mentale high kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl u verzonken bent in uw dagdromen; iets waarvoor deze soort bij uitstek geschikt is.

Als u besluit om deze plant binnen te kweken, kunt u een opbrengst verwachten van 550 – 600 gram per plant. De planten groeien binnenshuis tot een hoogte van 80 – 140 cm. In vergelijking met sommige andere soorten is dit een compacte en solide plant die veel groen om te genieten voor u zal produceren.

Als u liever buiten teelt is eind september de beste tijd om te oogsten. Buiten kunt u 600 – 650 gram per gedroogde plant verwachten die in hoogte kan variëren van 60 – 200 cm. Hou het weer in gedachten bij het kweken, zodat u ervan verzekerd bent dat de groei zal niet worden beïnvloed door veranderende temperaturen.

Deze soort Kush is een van de productiefste als het gaat om de groei. Dit is meer dan waarschijnlijk te danken aan de aandacht die Royal Queen Seeds besteed heeft aan het combineren van twee van de machtigste soorten van cannabis op de markt. Het enige dat groter is dan de plant zelf is het type high die u mag verwachten bij het genieten van deze soort.

Omdat de Indica-dominantie erg aanwezig is, wordt het gezien als een 'couch-lock' cannabis die lichaam en geest ontspannen. Dit maakt het ideaal als u naar uw favoriete voetbalclub kijkt terwijl u zich ontspant, of om te genieten aan het begin van de avond. Bubble Kush is ook zeer geschikt voor degenen die op zoek zijn naar bestrijding van pijn en slapeloosheid of verlichting van depressie.

In termen van zijn uiterlijk gesproken, mag u van Bubble Kush verwachten dat het grote donkergroene toppen produceert bezaaid met rode haartjes. Verse Bubble Kush zal ook overal kristallen laten zien. En terwijl hij opgroeit mag u grote en mooie planten verwachten die overvloedig kunnen zijn bij de oogst.

Als u ooit genoten hebt van de ouders van deze soort zult u u de nieuwe Bubble Kush Feminized zeker gaan waarderen. Niet alleen leveren de zaden genoeg op voor een rijke oogst, ze bieden ook een fantastisch eindproduct. De high die u zult ervaren van Bubble Kush evenaart de smaak van kauwgom tijdens het kauwen. Zorg ervoor dat u deze zoete, aardse, prikkelende plant eens probeert voor een nieuwe en plezierige ervaring.

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 550 - 600 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 600-650 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 140 cm
 • Hoogte Buiten: 160 - 200 cm
 • Bloei: 7 - 8 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische Achtergrond: Bubble Gum x O.G. Kush
 • Type: Sativa 20% Indica 80%
 • Effect: Stoned, lichamelijk en mentaal
 • Smaak: Aardsgezind, Pijnboom, Zoet
 • Klimaat: Mild
   

  By L. S. on 17/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Genetika
  Comment : Nagyon jó genetikával bírnak a magok, eddig 3/3 és még van 2, de biztosra veszem, hogy nem lesz baj. Rendeltem más fajta magokat, de az RQS-nek van a legjobb genetikája, csak ajánlani tudom.

  By F. L. on 15/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Émerveillé
  Comment : 4 graines sur 5 germés mais super content du résultat pour le moment

  By M. K. on 04/Mar/2019 :
  (4)

  Title : Nice but
  Comment : Very nice smell, nice buds, but for me at least it produces too little. I dont know what the reasons are but compared to all other strains this one always produces the least. Germination and everything was perfect.

  By S. V. on 25/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Muy fácil cultivo
  Comment : Pues como siempre excelente calidad y un cultivo fácil y de calidad. Buen sabor.

  By L. M. on 30/Jan/2019 :
  (4)

  Title : not just another OG
  Comment : finally arrived after the first parcel got lost in transit, but their customer support is nice and friendly, so everything fine! The Bubble Kush was smoked before and I ll tell you, it s not just another OG. It s a good one!

  By M. A. on 28/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Bubble Kush
  Comment : very nice!

  By O. L. on 21/Jan/2019 :
  (5)

  Title : BaBoom
  Comment : Very nice ... very very nice .... big yield ... lots of resin and terps ...

  By B. S. on 10/Jan/2019 :
  (5)

  Title : milou
  Comment : au top rien a redire

  By E. L. on 18/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Quality 100%
  Comment : Germination rate is 10/10 so far, every seed that I bought here has sprun successfully. Yield is also very good, even though I am a beginner when it comes to growing. Shipping and paymkent also goes smoothly, would recommend 10/10 and I will keep buying seeds from this seedbank.

  By P. L. on 17/Dec/2018 :
  (5)

  Title : 1er commande ici
  Comment : Pour ma 1er commande chez RQS, je suis déjà très satisfait. Reçu rapidement, emballage bien protégé et joli packaging ! Et vu les commentaires d'autres clients, ça ne présage que du bon !!

  By D. L. on 14/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Amaaaazing
  Comment : I really wanted to try something different and I must say I'm really surprised how tasty this strain looks like. definitely one of my top 5

  By F. L. on 13/Dec/2018 :
  (5)

  Title : sehr ertragreich
  Comment : schöne große lange feste buds schönes mildes aroma gute sorte :D


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Van Mark | 2018-07-05 09:45:33

Is that real that it can grow 500 g per plant indoor?

Royal Queen Seeds Team

This is an approximate information considering that the plant has grown in optimal conditions.

Only registered user can ask a question. Login
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.