Er zijn veel verschillende Cannabis-soorten die elk individu een unieke high-ervaring geven.
 Het is echter van het grootste belang om wat onderzoek te doen en een weed te kiezen die u alles geeft wat u nodig hebt; afhankelijk of u rustig een naar film wil kijken, een goede nachtrust wil hebben, of een feestje vieren met vrienden in een sociale omgeving. Dat gezegd hebbende wil ik u graag wat achtergrondinformatie geven over Bubble Kush Cannabis; waar het vandaan komt, het type stam, hoe het groeit, hoe het smaakt en ruikt, de beste manieren om het het te roken, en zijn positieve en negatieve effecten.
Bubble Kush Cannabis
Wat is Kush
Bubble Kush is een Kush-cannabissoort. Het komt van oorsprong uit Afghanistan, het noordelijke deel van Pakistan en West-India. De naam komt van het Hindu Kush-gebergte waar het al vele gekweekt wordt. Kush maakt deel uit van de Indica-familie en wordt tegenwoordig vooral ingezet voor medisch gebruik. OG Kush is een populaire soort die voornamelijk verspreid wordt in California en staat bekend om zijn krachtige en langdurige psychoactieve effecten.

Hoe wordt Bubble Kush geteeld
Net als veel Indica-dominante planten die de eigenschap hebben om te groeien met een geringe dichtheid, profiteert Kush van de warmte van de bodem, heeft een bosachtige uitstraling, en brengt ongeveer 500 g. per vierkante meter op als de plant binnen wordt geteeld. Bij buitenteelt kunnen de opbrengsten iets afwijken als gevolg van klimatologische omstandigheden. Deze plant doet het het beste in droge klimaten. In vochtige klimaten gedijt hij minder goed omdat vochtig weer rot of schimmel op de toppen kan veroorzaken. De bloeitijd is 8 tot 9 weken. De plant wordt bosachtig met licht- en donkergroene kleuren, en krijgt heldere wolkachtige trichomen die een vleugje amber bevatten. Er komen bleke oranje en gele haartjes uit de zij- en de bovenkant van de plant.

Het geur- en smaakprofiel
De geur bevat hoofdzakelijk naaldboom en citrus met een verse limoen-afwerking. Het heeft een lichte skunk-geur, maar een die uw huis niet zal laten stinken. De smaak heeft een naaldboom-aspect aan het gehemelte met tonen van aardse bodem en citrus-limoen. Er zit een stevige bite aan de rook die u kan laten hoesten bij het inhalen.

Bubble Kush

De beste manier van roken
Vanwege het feit dat deze specifieke soort cannabis geen langdurige high geeft, is het het beste om hem te consumeren met een waterpijp. Uw high zal tot 2 uur aanhouden. Als u geen fan bent van een schrale keel, rook dan met behulp van een verdamper; het zal u een stoned gevoel geven zonder bite.

Positieve effecten
Bubble Kush is minder krachtig dan de gewone OG Kush waardoor het heel geschikt is ter bestrijding van angsten en zelfs migraine. Het zal u ook veel energie geven en maken dat u zich euforisch en creatief voelt en een positieve houding hebt. Ik hoop dat dit bericht was nuttig voor alle cannabis-liefhebbers die het lezen, en als u deze mooie marihuana plant ooit mag roken: geniet!

Buy Bubble bubba kush cannabis seeds

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.