Zoals de meeste cannabis soorten is ook OG Kush een combinatie van genen, maar welke genen dit zijn, is bij OG Kush onduidelijk. Wel wordt er veel gespeculeerd: Sommigen zeggen dat haar genen uit Chemdawg komen, maar anderen van mening zijn dat ze lijkt op een combinatie van Pakistani Lush, Lemon Thai en Chemdawg. We kunnen garanderen dat ze zeker genen heeft uit de Kush familie, die haar oorsprong vindt in de bergen van Afghanistan, waar vele andere populaire cannabis soorten ook vandaan komen. Men denkt dat ze daarna verder ontwikkeld werd aan de kust van Californië en de OG zou staan voor “Ocean Growth”, wat meer logisch is dan de eerdere verklaring die werd afgegeven voor haar naam, namelijk “Original Gangster”.

UITERLIJK EN GEUR 

OG Kush heeft zowel Indica- als Sativa kwaliteiten, waarvan de Indica soort overheerst en dit is dan ook direct de reden voor de populariteit van deze dame. OG Kush heeft een zeer sterke geur en groeit op tot een prachtige plant, waarvan de kleur van individuele soorten kan variëren. Die variatie heeft te maken met verschil in voeding, licht, temperatuur en andere kweekomstandigheden, maar over het algemeen is de kleur een gemiddeld jade groen. Naast haar prachtige uiterlijk, produceert ze enorm harsachtige toppen, hetgeen natuurlijk ook favoriet is bij de liefhebber. OG Kush heeft een wat pluizig uiterlijk, waarmee ze haar Sativa genen showt, wat vrij bijzonder is voor een Indica dominante soort.

 

De geur van OG Kush is ook zeer prettig te noemen. Ze doet denken aan citrusfruit, waarmee zou kunnen worden uitgelegd dat er wel degelijk een genetische link is met Lemon Thai. Sommigen hebben aangegeven dat de geur zo krachtig is, dat het effect verstikkend zou zijn, dus aangenomen kan worden dat dit geen subtiele geur is, waardoor OG Kush niet de meest handige soort is voor onderweg.

Als we het hebben over medicinale marihuana, dan is OG Kush de beste keuze. Medische centra hebben het, vanwege de populariteit, zwaar voorraden te behouden van deze soort. 

OG kush original gangster ocean grown cannabis

MEDISCH GEBRUIK 

Een deel van deze populariteit is te wijten aan het hoge THC-gehalte; ongeveer 20% is gemiddeld, maar er zijn ook percentages gemeten van 32%. OG Kush kan de gebruiker, net als andere medicinale soorten, ondersteunen bij het bestrijden en verlichten van de volgende, zowel chronische als acute, aandoeningen:

OG Kush is Indica-dominant, maar de mentale effecten neigen naar de Sativa kant. Uiteraard levert ze een sterke lichamelijke Indica high, die zo krachtig is dat ze de naam heeft een van de sterkste medicinale soorten te zijn.

POPULARITEIT

Uiteraard hoef je geen medicinaal gebruiker te zijn om van OG Kush te mogen genieten. OG Kush is vanwege haar kracht en uiterlijk populair bij vele gebruikers en diverse muzikanten loven haar in hun nummers, denk aan: A$SAP, Rocky, Wiz Khalifa, Dr. Dre, Brisco en vele andere hiphop zangers. Maar ook acteurs hebben OG Kush openlijk gepromoot, zoals bijvoorbeeld Amandy Bynes, die er een Tweet over de wereld in zond. Variaties op OG Kush zijn vernoemd naar bekende sterren, bijvoorbeeld Charlie Sheen OG, Lin Sanity OG en de dochter van Jay-Z en Beyonce heeft ook haar eigen Kush, Blue Ivy OG Kush.

GROEI

Mocht je na al deze lovende woorden besluiten zelf OG Kush te gaan kweken, dan wil je vast weten dat ze zeer eenvoudig is in onderhoud. Je hoeft niet veel ervaring te hebben om goede resultaten te behalen. Wanneer je OG Kush nog een klein Kushje is, kan ze wat mager lijken, maar dit komt allemaal goed. Als je haar binnen hebt staan, wordt ze tussen de 65-100 cm hoog. Buiten kan ze meer de hoogte in schieten, maar in een ongecontroleerde omgeving kan het zomaar zijn dat je genoegen moet nemen met een kleinere opbrengst. Binnen, en goed verzorgd, kan je bij het oogsten rekenen op gemiddeld 65 gram per plant en dit is een relatief grote opbrengst voor zo een klein plantje. Ondanks dat OG Kush eenvoudig te kweken is, moet je wel rekening houden met de voedingswensen van deze dame, vooral als we het hebben over stikstof en magnesium. Daarnaast staat deze dame graag vol in de schijnwerpers. Maar met een klein beetje aandacht, zal OG Kush je rijkelijk belonen door een cannabis af te leveren van hoge kwaliteit.  

Koop OG Kush Gefeminiseerde Cannabis Zaden Online

Dit cannabisras is afkomstig uit Noord-Californië en staat wereldwijd bekend om haar uitgesproken aroma en krachtige effecten. OG Kush is een uniek ras dat niet vergeleken kan worden met ander marihuanarassen.

KOPEN O.G. KUSH SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.