Medicinale marihuana is een veelbesproken onderwerp en veel mensen zijn benieuwd naar de voordelen die medicinale marihuana heeft. Veel landen erkennen de voordelen en legaliseren marihuana om medicinale redenen. Veel mensen geloven echter nog steeds dat marihuana een schadelijke drug is.

Benefits Of Medical Marijuana
Medical marijuana buds & oil

Medicinale marihuana kan in feite levens redden en de wereld waar we in leven veranderen door patiënt voor patiënt te behandelen. Marihuana wordt al eeuwen lang gebruikt om aandoeningen te behandelen. Het gebruik van medicinale marihuana biedt talrijke voordelen. Hier zijn een paar voordelen van medicinale marihuana.

Misselijkheid bij kankerpatiënten

Basal Cell Carcinoma

Een van de populairste manieren waarop medicinale marihuana is gebruikt om patiënten te helpen is de behandeling van kankerpatiënten. Het is bewezen dat medicinale marihuana bij chemotherapie meer dan andere door de FDA goedgekeurde drugs misselijkheid en overgeven vermindert.

Onderzoek uit 2012 laat zien dat marihuana de verspreiding van kankercellen door het lichaam vertraagt. Het is in de UK al gebruikt bij leukemiepatiënten om hun kankercellen te doden.

Vermindert symptomen van PTST bij oorlogsveteranen

Onderzoek heeft aangetoond dat medicinale marihuana bij oorlogsveteranen in hoge mate de symptomen van medicinale marihuana vermindert en bovendien veel beter dan andere, verkrijgbare medicatie.

Het gebruik van medicinale marihuana zou de kans op zelfmoord verkleinen en bij oorlogsveteranen de pijn verkleinen, zonder het gebruik van voorschreven medicijnen, die ernstige bijwerkingen veroorzaken.

De ziekte van Lyme

De voordelen van marihuana zijn gewoon verbazingwekkend. Medicinale marihuana heeft zelfs significante resultaten laten zien bij de behandeling van mensen met Lyme en andere neurologische aandoeningen. Het roken van marihuana of het inhaleren van de dampen kan de pijnlijke symptomen van Lyme verminderen. Onlangs is aangetoond dat het gebruik van cannabisolie bijna alle pijn en ongemak van Lyme kan behandelen. Cannabisolie is een zeer geconcentreerde substantie met grote hoeveelheden THC en het kan helpen om pijn in de gewrichten te verlichten, beroertes te verminderen, de eetlust te verhogen en de slaap te bevorderen.

Beroertes & epileptische aanvallen

Medical marijuana seeds
Medical marijuana seeds

Een van de mooiste manieren waarop marihuana wordt gebruikt, is de behandeling van beroertes. Onderzoek heeft aangetoond dat medicinale marihuana beroertes kan verminderen, evenals de symptomen van epilepsie en Tourette. Kleine hoeveelheden cannabisolie kunnen dagelijkse aanvallen stoppen, zoals werd aangetoond door een aantal patiënten.

Het wordt ook op grote schaal toegepast om kinderen met epilepsie te behandelen, als hun ouders al het andere al geprobeerd hebben en erachter zijn gekomen dat medicinale marihuana de enige manier is om de lastige aanvallen van hun kinderen te stoppen en in de hand te krijgen.

Glaucoom

Het is aangetoond dat cannabis een effectieve behandeling is voor glaucoom. Er is geen bekende behandeling voor glaucoom, en het roken van marihuana heeft veel glaucoompatiënten geholpen. Er zijn wel andere farmaceutische behandelingen voor deze ziekte, maar die verliezen na verloop van tijd hun effectiviteit. Marihuana heeft een consistent effect en heeft door de jaren heen veel glaucoompatiënten op effectieve wijze behandeld.

HIV-patiënten

Stop the war on drugs start treating people!
Stop the war on drugs start treating people!

Zoals het geval is bij veel andere ziekten, kan marihuana ook HIV- en AIDS-patiënten behandelen. Het gebruik van medicinale marihuana bij HIV-patiënten kan de eetlust in die mate verhogen dat patiënten in staat waren om hun gewicht op peil te houden en hun pijnen te verminderen, op momenten dat ze dat het meest nodig hadden.

Niet alleen herstelt het de eetlust, het doet pijn verdwijnen, vermindert misselijkheid en verbetert de slaap.

Alzheimer

Van marihuana is aangetoond dat het de voortgang van Alzheimer afremt. Het roken van marihuana kan de symptomen van Alzheimer vertragen door een enzym te blokkeren dat de ziekte doet voortschrijden.

Wetenschappers hebben ook aangetoond dat cannabis bij Alzheimerpatiënten tremoren drastisch kan verminderen, de stemming kan verbeteren, pijn kan verminderen en de communicatievaardigheden kan verbeteren.

Depressie en ADHD

Van marihuana is zelfs aangetoond dat het depressie veilig en effectief kan behandelen. Niet alleen behandelt het depressie, het vermindert ook de symptomen van ADHD.

De belangrijkste symptomen hiervan zijn stemmingswisselingen, angst, depressie, geïrriteerdheid en slapeloosheid. Patiënten die aan depressie en ADHD lijden hebben veel meer resultaten bereikt met het gebruik van medicinale marihuana om hun symptomen te behandelen en te verminderen.

Van marihuana is aangetoond dat het werkt doordat het het dopaminegehalte in de hersenen verhoogt. Er wordt meer onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van medicinale marihuana voor de behandeling van ADHD.

Het onderzoek verkeert nog steeds in een voorbereidende fase, maar het lijkt een veiliger middel te zijn voor depressie en ADHD dan sommige voorgeschreven drugs, want voorgeschreven drugs hebben veel bijwerkingen.

Medische Disclaimer:De informatie op deze website, en waarnaar wordt verwezen of gelinkt, is bedoeld voor algemene educatieve doeleinden en niet als professioneel medisch of juridisch advies.

Royal Queen Seeds is geen voorstander, pleitbezorger of bevorderaar van legaal of illegaal drugsgebruik. Royal Queen Seeds kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het materiaal op onze pagina's, of op pagina's waarnaar wij verwijzen of linken, die legale of illegale drugs of illegale activiteiten toestaan, bepleiten of bevorderen. Raadpleeg uw arts/zorgverlener voordat u de producten/methoden die u vindt op deze website of waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.