Royal Queen Seeds reviewer Specialist in neurologie; bioloog gespecialiseerd in biosanitaire takken

Carles Doménech | MD; PhD-kandidaat

Expert in Neurologie - Psychiatrie - Farmacodynamica en Farmacokinetiek m.b.t. Cannabis - Veilige Consumptie

Carles Doménech is arts, gespecialiseerd in neurologie, en bioloog, met een lopende doctoraatsstudie in onderzoek naar cannabisstoffen en de toepassing daarvan op medisch gebied.

“De kunst van het genezen komt van de natuur, niet van de arts. Daarom moet de arts uitgaan van de natuur, met een open geest”. — Paracelsus

Carles Doménech is arts, gespecialiseerd in neurologie, en bioloog, met een lopende doctoraatsstudie in biosanitaire takken. Hij behandelt al meer dan tien jaar patiënten met neurologische aandoeningen in verschillende Spaanse ziekenhuizen.

Carles combineert dit werk met al meer dan vijf jaar biologisch onderzoek als promovendus, waarbij hij zich met de taxonomie van dieren en planten, genetica en bio-informatica bezighoudt. Zijn belangstelling voor giftige stoffen en veranderde bewustzijnstoestanden door cannabis en andere planten, kreeg hij al in zijn tienerjaren.

Momenteel werkt Carles als neuroloog in ziekenhuizen in Valencia en doet hij onderzoek aan de Universiteit van Alicante. Hij heeft ook veel belangstelling voor de optimalisering van het verkrijgen van cannabis en andere planten met potentiële therapeutische effecten.

Laatste door Carles beoordeelde posts

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.