Om u te helpen hebben we deze top 10 van gefeminiseerde cannabis-soorten samengesteld, zodat u de cannabis-zaden kunt kopen die precies bij u passen zonder al teveel onderzoek te hoeven doen.

ROYAL GORILLA

De Royal Gorilla is een van de sterkste strains die wij momenteel in ons assortiment hebben. Tot voor kort was Gorilla alleen nog maar verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar we hebben het klaargespeeld om deze zeer potente strain hier naartoe te halen. Met een gemiddeld THC gehalte van 25% (met uitschieters tot boven de 30% afhankelijk van het fenotype!) stuurt deze beestachtige strain je naar immens hoge sferen...terwijl je zit vastgeplakt aan je bank!

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Genetic background Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect Cerebral and relaxing
 

Buy Royal Gorilla

 

POWER FLOWER

Power Flower is een reïncarnatie van de Power Plant, een van de meest voorkomende en populaire soorten in Amsterdam. Het is een plant die een hoge opbrengst geeft en relatief gemakkelijk binnen te kweken is, wat hem een prima keuze maakt voor recreatieve- en medische cannabis-kwekers. Degenen die op noordelijke breedtegraden wonen zullen waarschijnlijk veel moeite hebben om Power Flower te laten gedijen, maar voor telers in warmere klimaten is het redelijk eenvoudig om een rendement van 65 tot 85 gram van hun planten te behalen. Power Flower heeft een heerlijke citrussmaak en zorgt voor een mellow high.

Power Flower

Power Flower

Power Flower Royal Queen Seeds

Genetic background South African Sativas
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Low
Blend 88% Sativa, 12% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect Strong up high

Buy Power Flower

NORTHERN LIGHT 

Northern Light is een begrip; zijn beproefde reputatie heeft hij te danken aan een krachtige intense high. Onze gefeminiseerde Northern Light zal binnenshuis een hoogte van ongeveer een meter bereiken, en buiten wordt hij twee meter. De plant bloeit in zeven tot acht weken, en het hars van toppen produceert een mooi glinsterend effect tegen het einde van de groeiperiode.

Northern Light

Northern Light

Northern Light

Genetic background Northern Light S1
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 100 - 160 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 0% Sativa, 100% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 575 - 625 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect A combination of stoned + high
 

Buy Northern Light

AMNESIA HAZE

Ontwikkeld door een Amerikaanse expat op basis van de in Nederland populaire Haze-soorten, geeft Amnesia Haze dat psychedelische hoofd-high waar de Haze-soorten bekend om staan. Amnesia Haze kan het beste binnen gekweekt worden, en ondanks zijn lange bloeitijd, is het een van Royal Queen Seeds best renderende planten. U mag redelijkerwijs 70 tot 80 gram opbrengst verwachten van deze één meter hoge plant, wiens krachtige rookervaring en fruitige smaak het wachten op de oogst waard zijn.

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Genetic background Original Amnesia Haze
Yield indoor 600 - 650 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing
 

Buy Amnesia Haze

 

WHITE WIDOW

White Widow is in Nederland ontwikkeld uit een pure Braziliaanse Sativa en een Indiase Indica-hybride. Zijn populariteit leidde tot zaden die hun weg over de hele wereld hebben gevonden; inmiddels heeft elke zaadbank zijn eigen knockout-versie van deze klassieker. We zijn zo trots op onze gefeminiseerde White Widow dat we hem aanbevelen aan beginnende kwekers vanwege het weinige onderhoud dat hij vergt. In tegenstelling tot andere soorten, kan hij zelfs in koudere klimaten worden geteeld, en zijn dennensmaak en heldere hoofd-high zullen hem tot een van uw absolute favorieten maken.

White Widow

White Widow

White Widow Royal Queen Seeds

Genetic background White Widow S1
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 190 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely stoned
 

Buy White Widow

CRITICAL

Critical heeft alle kwaliteiten die u zoekt in een marihuana-plant. Zijn hoge opbrengst, eenvoudige onderhoud en de grote potentie maken hem tot de ultieme 'triple threat'. Wij denken dat u zult genieten van de relaxte sublieme high die u krijgt vanaf de eerste keer dat u hem rookt. Critical geeft gemiddelde 65 tot 75 gram van de plant die één meter hoog wordt, en de bloeitijd duurt slechts zeven weken. Als u op zoek bent naar een plant die 'fast and furious' groeit, is Critical de ideale plant voor u.

Critical

Critical

Critical Royal Queen Seeds

Genetic background Afghani x Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally
 

Buy Critical

FAT BANANA

Fat Banana is een nazaat van de geliefde ouderplanten Banana en OG Kush. Vanzelfsprekend zit ze tjokvol smaken en deelt ze een flinke dreun uit. Deze indica-dominante kruising bevat 70% indica- en 30% sativa-genen. De compacte en harsrijke toppen genereren een THC-gehalte van maar liefst 25%. Deze kruising induceert een fysieke stone met een tropisch randje, waardoor je mentale afvoerputje ontstopt raakt. Stress en angstgevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon en je ervaart een aangename euforie. Haar tropische fruitsmaken maken haar geliefd voor edibles, zoals bananenbrood en brownies.

Fat Banana is geen treuzelaar. Nadat de bloei is ingezet, krijgt ze volop harsrijke toppen die al na 7-8 weken te oogsten zijn. Binnenplanten worden maximaal 140cm hoog, met een oogst van 400g/m². Planten die je buiten kweekt, leveren maar liefst 450-500g/plant op en worden zo'n 200cm. Buitenplanten zijn eind september klaar voor het oogstfeest.

Fat Banana

Fat Banana

Fat Banana

Genetic background Banana x OG Kush
Yield indoor 350 - 400 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 25% (aprox.) / CBD: Low
Blend 30% Sativa, 70% Indica
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 170 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy Fat Banana

 

SWEET ZZ

Veel cannabisliefhebbers kiezen uitsluitend voor beresterke cannabisvariëteiten. De charme van Sweet ZZ behelst echter meer dan een psychoactief effect. Haar langgerekte, supersmakelijke cola's werken als een ware magneet. Het zoete en fruitige smaakprofiel heeft ze ingekruist gekregen met behulp van de ouderplanten Grape Ape en Grapefruit. Als je haar rookt, trakteert ze je smaakpapillen op overheerlijke citrussmaken. Sweet ZZ is een indica-dominante kruising en heeft een THC-gehalte van maar liefst 22%. Haar zalvende fysieke stone hakt er snel in en blijft uren hangen.

Sweet ZZ levert flink wat op en is gezegend met een relatief korte bloeiperiode van 7-9 weken. Kweek je haar binnen, verheug je dan maar alvast op een oogstgewicht van 600g/m² en planten van 140cm hoog. Buitenplanten in kweekpotten of tuinbedden worden maximaal 200cm, leveren 550g/plant op en zijn eind september oogstrijp.

Sweet ZZ

Sweet ZZ

Sweet ZZ

Genetic background Grape Ape x Grapefruit
Yield indoor 550 - 600 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, relaxed
 

Buy Sweet ZZ

 

PURPLE QUEEN

Purple Queen ziet er oogverblindend mooi uit. Deze gulle strain is werkelijk een pronkstuk in kweekruimtes en achtertuintjes. Haar oogstrelende cola's zijn vanbinnen heldergroen en vertonen aan de buitenkant prachtige paarse kleurnuances. Haar fan leaves, die er radioactief roze uitzien, zijn ook al een lust voor het oog. Deze kleurnuances zijn afkomstig van anthocyaan, een flavonoïde die verantwoordelijk is voor een kleurenspectrum variërend van rood tot zwart. Purple Queen is een sativa-dominante variëteit, met als ouderplanten Hindu Kush en Purple Afghani. Ze is vooral geschikt voor in de avonduren, waarbij je je volledig kunt overgeven aan haar kalmerende effecten. Haar meerkleurige toppen hebben een THC-gehalte van 22% en een terpenenprofiel dat overwegend uit citrustonen bestaat.

Purple Queen doet er wel 9-11 weken over om af te bloeien, maar het oogstgewicht maakt een hoop goed. Binnen worden de planten 80-120cm hoog en leveren ze 500g/m² op. Kweek je echter buiten, dan haal je een oogstgewicht van 700g/plant binnen. Buitenplanten van 210cm hoog zijn daarbij in oktober klaar voor het oogstritueel.

Purple Queen

Purple Queen

Purple Queen

Genetic background Hindu Kush x Purple Afghani
Yield indoor 450 - 500 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Low
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time October
Effect Relaxed and Euphoric
 

Buy Purple Queen

 

GREEN GELATO

Deze kruising heeft haar naam gekregen vanwege de overheerlijke dessert-smaken waar ze je mee verwent. Gelato is een typisch Italiaanse ijssoort en wereldberoemd vanwege de volle smaken. Green Gelato heeft een interessant terpenenprofiel dat verantwoordelijk is voor haar zoete smaak met vleugjes citrusvruchten en aarde. Maar niet alleen haar smaken zijn superieur. Green Gelato behoort met een THC-gehalte van 27% werkelijk tot de sterkste variëteiten van RQS. Met zo'n hoge concentratie ben je wel een aantal uren spiritueel helemaal van de wereld.

Als haar werkingskracht je nog niet heeft overtuigd, kijk dan maar eens naar haar opbrengsten. Binnenplanten zijn al na 8 weken te oogsten, bereiken een hoogte van 120cm en leveren maar liefst 700g/m² op! Ook buiten is het oogstgewicht indrukwekkend; van exemplaren van 200cm hoog pluk je 800g/plant. In oktober is ze klaar voor de oogst.

Green Gelato

Green Gelato

Green Gelato

Genetic background Sunset Sherbet x Thin Mint Girl Scout Cookies
Yield indoor 500 - 700 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 10 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 45% Sativa, 55% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 750 - 800 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Early October
Effect Physical, clear high
 

Buy Green Gelato

 

Of u nu voor het eerst cannabis kweekt of een ervaren medische marihuana-teler bent, u zult merken dat onze cannabis zaadbank een verscheidenheid aan gefeminiseerde soorten cannabis heeft die aan uw behoeften voldoen. Royal Queen Seeds levert niet alleen de beste cannabis-zaden, we bieden ook datasheets en reviews over elke soort zodat u gemakkelijker kunt kiezen.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.