Het is bovendien een van de meest populaire medicinale soorten die worden verkocht in verdeelcentra in staten, zoals Californië, die het gebruik van marihuana hebben gemedicaliseerd. Men zegt dat de soort uit 80 procent Sativa en 20 procent Indica bestaat, hoewel dit afhankelijk van een aantal groeifactoren enigszins kan variëren. Haze Berry is in alle gevallen een Sativa-dominante soort.

Haze Berry bloei in bloei bloem

Haze Berry heeft een zeer zoete smaak die doet denken aan Bosbes en Blue Dream-soorten. Net als Blue Dream heeft Haze Berry een zeer energieke head-high die creativiteit kan stimuleren en angst verminderen. Roken kan een zachte en ontspannend ervaring zijn met weinig tot geen bijwerkingen. Haze Berry kan zelfs zware rokers een zeer potente high geven omdat het een cannabinoïde van meer dan 20 procent bevat. Het cannabinoïde-percentage zal uiteraard wel variëren afhankelijk van de omstandigheden waaronder de plant geteeld wordt en het milieu.

Tijdens het groeiproces lijkt Haze Berry lijkt op veel andere Sativa-stammen. Het heeft lange takken die tussen de 100 tot 150 cm in hoogte kunnen bereiken. Daarnaast wordt de plant gekenmerkt door lange en dunne bladeren. In sommige gevallen kan Haze Berry zelfs paars of blauwe tinten hebben, maar dit zal ook afhankelijk zijn van de omstandigheden waaronder gekweekt wordt. Haze Berry heeft een hoge opbrengst per plant, met gemiddelden variërend tussen de 40 tot 50 gram.

Haze Berry is waarschijnlijk ontstaan toen een Super Silver Haze-plant uit Nederland werd gekruist met een Blueberry-plant afkomstig van DJ Shorts. Alhoewel de geschiedenis niet al te duidelijk is, levert het resultaat wel unanieme beoordelingen op: de kruising is een van de meest opmonterende cannabisplanten op de markt.

Haze Berry cannabis bloei in bloei bloem

Omdat de effecten van cannabis van persoon tot persoon kunnen variëren, is het moeilijk om er een objectieve gevoelswaarde aan toe te kennen. De meeste mensen kwalificeren  de high als opwekkend, euforisch en energiek in het begin. Na enige tijd wordt de high meer chill en ontspannen. De meeste mensen melden dat ze zich gelukkig en creatief voelen na het roken van Haze Berry.

Anderen zeggen dat het effect het eerst wordt gevoeld in de ogen, waarna het zich verspreidt over het hele lichaam. Mensen voelen meteen een vermindering van angst, en de eetlust neemt kort na het gebruik toe. Wanneer het gerookt wordt in een verdamper, is de smaak mysterieus. Volgens sommige gebruikers lijkt het verdampen op het inademen van een nagerecht.

Medisch gezien geeft Haze Berry beste resultaten bij behandeling van angst, migraine en PMS.

Als u op zoek bent naar een plant te telen, weet dan dat Haze Berry een bloeitijd heeft van ongeveer 9 tot 10 weken. Aangezien de oogsttijd eind oktober is beginnen de meeste mensen dus halverwege de zomer met telen. De plant kan zowel binnen als buiten worden geteeld, waarbij opgemerkt moet worden dat de buitenteelt waarschijnlijk zal resulteren in de grootste opbrengst. Ongeacht uw keuze om binnen of buiten te telen zal Haze Berry zeker meer opbrengen dan de meeste andere planten onder dezelfde condities. Voor een dergelijke hoge opbrengst en potentie is Haze Berry een van de beste soorten van het moment om te kopen en telen.

Koop Haze Berry Gefeminiseerde Cannabis Zaden Online

Haze Berry is zeer geliefd in Californië en vele andere staten waar Medicinale Marihuana is toegestaan. Ze is het resultaat van een kruising van de klassieke Blueberry met een opbeurende Sativa dominante Haze variëteit. Deze mix biedt het beste van twee werelden; een zoete smaak en stone in combinatie met een aangename en energieke high.

KOPEN HAZE BERRY SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.