Een deel van de gemeenschap van cannabistelers is geen fan van zelfbloeiende planten vanwege de lage THC-gehaltes die ze bevatten. Om hen tegemoet te komen, is er een nieuwe snelle cannabis ontwikkeld die in staat is extreem effectieve toppen te produceren.

Early Skunk en Chile Indica werden gebruikt om Speedy Chile te verkrijgen. De high die deze geeft, is ontspannend en het heeft een smaak waar mensen al heel lang lyrisch over zijn. Early Skunk staat bekend als een elitekloon. Cannabisliefhebbers zijn op de hoogte van Early Skunk vermogen medicinale marihuanabloemen te produceren die van een constant hoge kwaliteit zijn. De bloemen bieden een bijzonder effectieve behandeling voor allerlei slaapstoornissen. Mensen die besluiten ze te gaan verbouwen, moeten er rekening mee houden dat de planten zich gedurende hun bloeiperiode uitrekken als ze toppen beginnen te vormen. Deze specifieke mix is een van de redenen waarom de high die Speedy Chile verschaft, zo geweldig is. De high verschaft gebruikers een opgetogen gevoel dat ze helpt bij het verrichten van hun dagelijkse werkzaamheden.
Speedy Chile gefeminiseerd marihuanazaad
De rijpe toppen geven een ontspannend gevoel als gevolg van de indica. Dit maakt Speedy Chile perfect geschikt voor mensen die graag de hele dag roken. Speedy Chile groeit zeer snel. Hierdoor kun je al na twee maanden oogsten, veel eerder dan bij veel andere zaden. In feite is dit een van de snelst bloeiende soorten die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. Ben je iemand die graag snel de volgende oogst wil kunnen binnenhalen en alles uit zijn cannabistuin wil halen, dan maakt de genetische samenstelling deze soort perfect voor jou. Een ander prettig aspect van Speedy Chile-zaad is het feit mensen ze kunnen gebruiken voor tuinen buitenshuis en binnenshuis. Het maakt niet uit of je een ervaren teler bent of een beginner, van deze zaden heb je altijd profijt. Mensen met ervaring kunnen voedingsstoffen winnen en nieuwe kwekers zullen het feit verwelkomen dat deze zaden niet heel veel verzorging nodig hebben.

Ga je je Speedy Chile-zaden gebruiken om je cannabisplanten binnenshuis te kweken, dan zullen die niet erg groot worden. Daarom zal je meer dan genoeg ruimte hebben als je over een bergruimte of een kweektent beschikt. De groeicyclus van deze gefeminiseerde cannabiszaden is gemanipuleerd om kort te zijn. Dit stelt mensen die de plant binnen verbouwen, in staat veel oogsten binnen te halen. Ze zal een hoogte bereiken tussen de 50 en de 100 centimeter. De opbrengst zal ergens rond de 525 gram per vierkante meter schommelen.

Mensen met binnentuinen zullen het weten te waarderen dat Speedy Chile gemiddeld twee weken eerder geoogst kan worden dan veel andere soorten op de markt. Begin september kunnen rijpe toppen geplukt worden. Hierdoor zal je nog voor de herfstregens over je cannabis kunnen beschikken, waardoor het risico op schimmel sterk afneemt. Als het in zonlicht groeit, is de opbrengst van deze gefeminiseerde cannabisplanten altijd fantastisch. 500 gram is de te verwachten opbrengst van iedere plant. Er wordt vaak tot 16 procent THC gemeten. CBD wordt er nauwelijks aangetroffen in de rijpe toppen. Het is geen wonder dat Speedy Chile zo’n grote schare toegewijde gebruikers voor zich gewonnen heeft.
Speedy Chile gefeminiseerd marihuanazaad

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.