RQS-auteur Cannabis-journalist

Ryan Najjar Bachelor of Science

Ik schrijf over: Sociale en juridische kwesties - Cannabis breeding - Voorlichting voor nieuwe gebruikers - Wetenschappelijk onderzoek

Ryan Najjar is cannabis-journalist en richt zich op sociale en juridische kwesties rondom wiet, en de mensen die het gebruiken. Daarnaast heeft hij een passie voor onderzoek naar de wetenschappelijke waarde achter de claims over cannabis.

“Het leven is een doolhof en we dragen allemaal blinddoeken, dus probeer naar de muren te zoeken”.

De schrijfcarrière van Ryan Najjar begon in 2015, artikelen schrijvend voor Verge Campus, een publicatie van New York University. De aandacht lag echter niet op de cannabisplant, maar vooral op muziek en kunst. Dit thema werd doorgezet in zijn werk voor Neurocentrikk Magazine, waar Ryan uiteindelijk Art Director werd. Na zijn afstuderen in 2018, werkte hij enige tijd voor een lokaal tijdschrift.

Uiteindelijk kreeg Ryan de kans om andere schrijvers te ontmoeten die met Royal Queen Seeds samenwerken. Het klikte en in de herfst van 2019 begon hij voor RQS te schrijven. Dit heeft Ryans passie aangewakkerd om mensen voor te lichten over wiet. Met veel enthousiasme helpt Ryan mensen om hun kennis over wiet te vergroten en ze te informeren over hoe het lichaam na het gebruik ervan functioneert.

Laatste posts van Ryan

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.