By Ryan Najjar

Geen ander bedrijf heeft de vape-industrie zo gerevolutioneerd als Pax met hun vaporizer die ze meer dan tien jaar geleden introduceerden. De PAX rees snel tot ongekende roem en kreeg vele enthousiaste fans. Dit vanwege de simpliciteit, fantastische prestaties, robuustheid en algehele excellente kwaliteit. Voortbordurend op het succes van de PAX 2 is de PAX 3 de nieuwste vaporizer van Pax voor droge kruiden en concentraten. Ontdek in deze beoordeling wat er nieuw aan is!


PAX 3 RQS SPECIAL EDITION — WAT IS ER NIEUW?

De eerste twee Pax-modellen hadden al een hoop te bieden, maar de Pax 3 levert echt het volledige pakket. Je merkt de veranderingen al op zodra je het toestel uit de verpakking haalt, aangezien het een strakker en egaler design heeft. De aluminium behuizing met haar afgeronde randen en zonder uitstekende knoppen of schakelaars kun je moeiteloos in je zak steken. Tijdens het lopen voel je het apparaat niet eens!

"Maar hoe kan ik hem bedienen als hij geen knoppen heeft?". Nou, je kunt alle essentiële functies van buitenaf bedienen. Zo is het apparaat uitgerust met een bijbehorende app waarmee je elk aspect van je vaping-ervaring naar wens aanpast.

Het uiterlijk is echter niet het enige! Zodra je hem aanzet, merk je dat hij zelfs nog sneller opwarmt dan de eerste twee edities. Daarnaast kun je ook dabs verhitten door het droge kruidencompartiment met een speciaal inzetstuk voor concentraten te verwisselen!

Voor degenen die hun liefde voor Royal Queen Seeds willen tonen, hebben we een RQS Special Edition van de Pax 3! Deze schitterende vaporizer bevat prachtig artwork, compleet met de naam en het logo van RQS. Hij is daarbij verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren, zodat je een vape kunt kiezen die perfect bij jouw persoonlijkheid past.

PAX 3 RQS SPECIAL EDITION — WAT IS ER NIEUW?

Pax 3 Special Edition - Complete Kit
56_1 Heat Conductie
57_2 Size 30 x 21 x 98 mm
58_3 Weight 93 gr
59_4 Temperature 182 - 215ºC / 360 - 420ºF
60_5 Heat Up Time 15 - 20 sec
61_6 Chamber Size 0, 35 + 0,20 gr
62_7 Control type App
63_8 Used With Droge kruiden & concentraten

Koop Pax 3 Special Edition - Complete Kit

 

TOPPRESTATIES

Uiterlijk is niet alles, dat klopt. Hoe zit het met de prestaties? Dit is een gebied waarop veel draagbare vapes teleurstellen. Niet de PAX 3. Volgens Pax warmt de vaporizer op in een luttele 10-15 seconden. Wil je op maximumtemperaturen vapen? Dan doet hij dit in een indrukwekkende 20 seconden of minder. Niet slecht voor een draagbare vaporizer - helemaal niet slecht!

Aan de andere kant is het niet echt aan te bevelen je PAX 3 op de hoogst mogelijke temperatuur in te stellen. Het is het beste om te starten met lagere temperaturen. Voer dit vervolgens gradueel op tot je de aangename stand vindt. Op die manier geniet je meer van de smaak van je kruid, die vaak minder is bij hogere temperatuurinstellingen.

PAX 3 - GEVARIEERDE TEMPERATUUROPTIES

De PAX 3 kent vier warmte-instellingen die snel te bedienen zijn:

 • Temperatuur 1 182°C 
 • Temperatuur 2 193°C
 • Temperatuur 3 204°C 
 • Temperatuur 4 215°C

Elke temperatuur wordt aangegeven door gekleurde led lampjes. Deze lopen uiteen van groen tot geel tot oranje tot rood, afhankelijk van de instelling. We hebben ontdekt dat de verhittingstijd voor lagere instellingen ongeveer 16 seconden is en zo'n 18 seconden voor de hoogste. Heeft de unit eenmaal de gewenste temperatuur bereikt? Dan vibreert hij om je dat te laten weten.

Video id: 484519361

DE PAX APP STELT JE IN STAAT JE VAPORIZER AAN TE PASSEN AAN JE PERSOONLIJKE WENSEN

Met de Pax app op je telefoon ben je in staat je vaping-sessie aan je persoonlijke wensen aan te passen. Kies je favoriete temperatuur en verhittingsprofiel. Bij het laatste heb je de keuze uit standaard, boost-instelling, efficiency-instelling, stealth-instelling en flavour-instelling. De boost-instelling houdt de vaporizer langer opgewarmd met verminderde automatische koeling. Dit is een goede instelling als je van grote dampwolken houdt of als je de PAX 3 gebruikt met een waterpijp. De efficiency-instelling stuwt de temperatuur geleidelijk omhoog terwijl je aan het vapen bent. De stealth-instelling is een vernuftige instelling die de vaporizer sneller koelt voor snelle hijsjes als je onderweg bent. De flavour-instelling maakt gebruik van bijzonder lichte verhitting. Zo ervaar je de maximale smaak van je kruiden.

PAX 3 - VOOR DROGE KRUIDEN & CONCENTRATEN

De PAX 3 is behoorlijk flexibel. Hij is namelijk niet alleen voor droge kruiden geschikt, maar ook voor concentraten. Hiervoor bevat de vaporizer een bijgeleverd inzetstuk. Er zijn verschillende soorten dekseltjes voor de kamer. Zo is er een regulier dekseltje en een "half-oven" deksel om toppen te vapen. Gebruik de laatste voor een kleine hoeveelheid materiaal.

De prestaties van de PAX 3 zijn met concentraten prima, hoewel hij het best werkt als je toppen gebruikt. Toch is het mooi de optie te hebben om concentraten te vapen met een draagbare vaporizer.

MAAT VAN DE BOWL: PERFECT VOOR LANGERE SESSIES

De PAX 3 biedt net zoveel ruimte als de PAX 2 - met een oven die in staat is ongeveer 0,3g te bevatten. Dat levert je 15-25 hijsjes op bij een volgepakte oven, perfect voor onderweg.

PAX 3: WAT ER IN DE DOOS ZIT

 • Pax 3 vaporizer
 • Concentraat inzetstuk
 • Batterij
 • Oplaadkabel en docking station
 • Onderhoudskit met multitools
 • 2x ovendekseltjes
 • Gratis app

De PAX 3 heeft een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Pax3 Verdampers Oplader

PAX 3 — EINDOORDEEL

De draagbare vapes van Pax zijn altijd al iets bijzonders geweest, maar geen enkele vape is zo speciaal als de Pax 3! Je bent verzekerd van een strak design, geweldige prestaties en diverse nieuwe en klassieke eigenschappen. Met de RQS Special Edition Pax 3 heb je bovendien keuze uit een ruim aantal nieuwe kleuren. Al met al word je hiermee niet teleurgesteld als je een hoogwaardige draagbare vape zoekt.

PROFITEER VAN DE SPECIALE PAX 3 ACTIE VAN RQS: BESTEL DE PAX 3 EN KRIJG GRATIS ZADEN + GRINDER

Bestel je PAX 3 bij Royal Queen Seeds en ontvang de PAX 3 Complete Kit samen met 3 GRATIS cannabiszaden en een grinder!

RQS PAX 3: INHOUD SPECIAAL PAKKET

 1. PAX 3 Vaporizer "Complete Kit"
 2. RQS pollinator grinder met molen
 3. 3x GRATIS cannabiszaden
Koop de PAX 3 Vaporizer

Dit apparaat bevat de nieuwste batterijtechnologie en meerdere instellingen. Bovendien is het geschikt voor droge kruiden en concentraten. Je ontvangt ook een gratis grinder en 3 hoogwaardige cannabiszaden bij onze complete kit!

Koop de PAX 3 Vaporizer

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.