By Steven Voser


Wat Bordeaux voor wijn is, is Kush voor wiet. Kush soorten zijn vernoemd naar het Hindu Kush-gebergte in Centraal-Azië, en stammen af van oude landrassen uit Pakistan, Afghanistan, Tadzjikistan en omliggende regio's. Deze planten zijn echte indica's; ze hebben korte internodes en kunnen compacte toppen produceren met uitzonderlijke hoeveelheden hars met een verrukkelijk aroma.

Maar net als bij wijn, zijn ook niet alle cannabis varianten hetzelfde. Sommige Kush strains presteren duidelijk beter dan andere als het gaat om de opbrengst en de kwaliteit van de toppen. Hieronder lichten we de beste Kush soorten uit, of je nu binnen of buiten kweekt.

1. OG Kush

Compact, robuust, maar toch hoogproductief en veerkrachtig. Deze hybride van Chemdawg, Lemon Thai en Pakistani Kush verdient een plekje in de kweekruimte van elke teler en is een geweldige introductie tot Kush wiet en de lange stamboom die hieruit voortkomt.

OG Kush

Kiem OG Kush zaden van Royal Queen Seeds en binnen 3 tot 4 weken heb je winterharde planten die ongeveer 15-25 cm hoog worden. Hoewel haar genen te herleiden zijn naar Florida en Californië, maakt de robuuste indica dominante aard van OG Kush haar ook geschikt voor een gematigd klimaat. Als je in het noorden van Europa of de VS woont, is OG Kush een ideale aanvulling in je tuin. Haar korte bloei zorgt ervoor dat je je oogst binnen hebt voordat het te koud wordt, en dankzij haar robuuste genen is ze bestand tegen de mindere omstandigheden in deze regio's. Eenmaal in bloei stretchen OG Kush planten aanzienlijk en verdubbelen ze bijna in omvang. Verwacht buiten in oktober oogstrijpe OG Kush planten met een maximale hoogte van 220 cm, terwijl ze binnen na 9 weken bloei doorgaans 160 cm worden.

Onder optimale omstandigheden produceert OG Kush binnen tot 475 g/m² en buiten 550 g/plant. Haar toppen zijn luchtig, limoengroen en kunnen paarse tinten ontwikkelen in koelere klimaten. Trouw aan haar indica genen produceert OG Kush ijzige, plakkerige hars en combineert ze heerlijke aromatische tonen van dennen, citrus en fruit. Bovendien levert OG Kush, met tot 19% THC en rijke terpenen, een opbeurende mentale buzz in combinatie met fysiek rustgevende eigenschappen.

OG Kush
23_genetic background_1 Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
33_Yield indoors_1 425 - 475 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Weken
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 25% Indica 75%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Oktober
22_Effect_1 Rustgevend, Stimulerend

Koop OG Kush

2. Candy Kush

Kush wiet wordt vaak geassocieerd met een onderliggend aards aroma dat, afhankelijk van de strain, hints van citroen, bloemen, dennen en gas kan bevatten. Onze Candy Kush Express combineert echter traditionele Kush tonen met smaken van zoet snoep. Dit doet denken aan moderne Amerikaanse klassiekers als Original Z en Runtz en is een echte traktatie voor de zintuigen.

Candy Kush

Zoals haar naam al aangeeft, is Candy Kush Express een snelbloeiende soort, waardoor ze ideaal is voor buiten in regio's met een kort teeltseizoen. Woon je in het noorden (of ver in het zuiden op het zuidelijk halfrond), dan is Candy Kush Express een uitstekende aanvulling in je tuin. Candy Kush Express planten zijn ongeveer 60% indica dominant en zijn iets slanker, groter en groeien langzamer dan andere Kush soorten. Ongeveer vier weken na het kiemen zullen je planten ongeveer 10-15 cm groot zijn en halfbrede, lichtgroene bladeren hebben die dunner worden naarmate de planten bloeien. Door te trainen zal deze strain meerdere cola's ontwikkelen, en haar sativa genen kunnen Candy Kush Express wat gevoeliger maken voor omgevingsstress en overvoeding. In Nederland, Noord-Duitsland, Denemarken, het VK, maar ook in Amerikaanse staten zoals Washington of in het zuiden van Canada is een tuinkas aanbevolen. Eenmaal in bloei zal Candy Kush Express flink stretchen en een maximale hoogte van 170 cm buiten en 100 cm binnen bereiken.

Candy Kush Express maakt het 'Express' in haar naam waar en levert eind september ruime oogsten op van wel 500 g/plant. Binnen is tot 525 g/m² haalbaar na slechts 7 tot 9 weken bloei. De toppen zijn luchtig, donkergroen en voorzien van een dikke laag trichomen die een blauwachtige glans afgeven. Candy Kush Express is een hybride tussen Sweet Special en OG Kush en heeft zoete tonen van fruitig snoep en gummies, opbeurende cerebrale effecten en een langzaam opkomende lichamelijke stone.

Candy Kush Express (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Sweet Special x O.G. Kush
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Weken
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Begin September
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Stoned

Koop Candy Kush Express (Fast Flowering)

3. Critical Kush

Als je op zoek bent naar grote oogsten, dan is Critical Kush een betrouwbare keuze. Kush soorten hebben niet vaak grote opbrengsten, maar onze Critical Kush (afkomstig van Critical Mass x OG Kush) levert gemakkelijk een zeer grote oogst op.

Critical Kush

Met een 80% indica dominant genetische profiel groeien Critical Kush zaden snel uit tot gedrongen, bossige planten. Ongeveer 3 tot 4 weken na kiemen zijn je Critical Kush zaailingen 20 cm groot en hebben brede, groene bladeren en een sterke centrale stengel. Met korte afstanden tussen de knopen en een dicht bladerdek leent Critical Kush zich bijzonder goed voor topping en training. Critical Kush is ook zeer goed bestand tegen koudere temperaturen en heeft een korte bloei, waardoor ze een populaire keuze is onder buitenkwekers in het VK, Noord-Europa, het noorden van de VS en Canada. Zorg er wel voor dat je je bloeiende Critical Kush planten uit de regen houdt. De dichte toppen houden heel gemakkelijk vocht vast, waardoor deze strain gevoelig is voor schimmel en meeldauw. Terwijl Critical Kush planten in bloei komen, kunnen ze in omvang verdubbelen en een maximale hoogte bereiken van 140 cm buiten en 100 cm binnen.

Dankzij Critical Mass als ouder, produceert Critical Kush flinke oogsten van grote indica toppen: tot 550 g/m² binnen en 550 g/plant buiten. Haar toppen zitten vol met kelken en hebben prachtige tinten groen en feloranje stampers. Critical Kush blijft trouw aan haar Kush stamboom door het aroma en de smaken van vochtige aarde, dennennaalden en hints van citrus. Met een THC percentage van 20% biedt Critical Kush een sterke fysieke stone die ideaal is voor momenten van ontspanning, introspectie en rust.

Critical Kush
23_genetic background_1 Critical x OG Kush
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 10 weken
29_THC_1 THC: 20
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 140 cm
27_harvest period_1 Eind September
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Krachtig, Langdurig

Koop Critical Kush

4. Punch Pie

Punch Pie is ontstaan uit een collab tussen Tyson 2.0 en Royal Queen Seeds. Deze strain stamt af van Tyson 2.0's Cherry Punch Pie, een nakomeling van Purple Punch x Purple Kush. Ze heeft een sterk aroma en smaken die doen denken aan de Pie-soorten die in de jaren 2010 in Californië ontstonden.

Na het kiemen van RQS Punch Pie zaden heb je na 2 tot 3 weken zaailingen van 10-15 cm hoog. Trouw aan haar indica dominantie ontwikkelt deze strain korte internodes en brede, donkergroene bladeren. Tijdens de overgang naar de bloei stretchen Punch Pie planten behoorlijk, waarbij ze in sommige gevallen bijna verdriedubbelen in omvang. Dankzij de korte bloei is dit ook een geweldige soort voor als de zomers bij jou kort en gematigd zijn. Als je in warmere streken woont, zoals Californië, het zuidoosten van de VS of een andere plek met een mediterraans klimaat, kun je overwegen om Punch Pie iets later in het seizoen te planten. Zo voorkom je dat je planten onhandelbaar groot worden. Je kunt er ook voor kiezen je planten hun volledige potentieel te laten bereiken en maximale oogsten binnen te halen! Volgroeide Punch Pie planten worden gewoonlijk 150 cm hoog, maar met een langer teeltseizoen kunnen ze nog groter worden. Binnen kun je erop rekenen dat deze zware indica koningin 600 g/m² zal produceren, en buiten 750 g/plant.

Zoals je zou verwachten van een 90% indica hybride met de nieuwste Amerikaanse genen, produceert Punch Pie dichte, zware toppen met uitpuilende kelken die onder koelere omstandigheden blauwe en paarse tinten kunnen ontwikkelen. De harsproductie is uitstekend, waardoor Punch Pie een geweldige strain is voor extracties. Haar aroma combineert verleidelijke tonen van bosbessen, geglazuurde kersen en gebakken taartdeeg. Haar zware effecten zorgen voor ontspanning in het hele lichaam, terwijl je een wazige, vrolijke en euforische buzz ervaart.

Punch Pie
23_genetic background_1 Purple Punch x Purple Kush
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Weken
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 650-750 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Eind September
22_Effect_1 Euforisch, Fysiek Ontspannend, Rustgevend, Slaperig

Koop Punch Pie

5. Biscotti

Biscotti is misschien een nieuwe strain, maar als nakomeling van Triangle Kush heeft deze geliefde hybride wortels in Florida, en mogelijk ook ergens aan de andere kant van de Stille Oceaan. Onze versie van deze heerlijke dessert strain komt voort uit Gelato 25 en Triangle Kush, beschikt over 80% indica dominante genen en vertoont zeer veelzijdige ontwikkelingskenmerken.

Ongeveer 3 tot 4 weken na het kiemen zijn je Biscotti zaden uitgegroeid tot winterharde zaailingen van ongeveer 10 cm hoog, met 2 tot 3 zijtakken en dicht bij elkaar liggende knopen. Door haar compacte omvang is Biscotti een uitstekende keuze voor binnen, maar haar veerkracht betekent ook dat ze buiten goed kan presteren. Biscotti kan gemakkelijk omgaan met een gematigd klimaat en korte zomers en is doorgaans in oktober klaar voor de oogst. Dit maakt haar een uitstekende keuze voor telers in noordelijk gelegen landen. Biscotti presteert echter ook goed in warmere klimaten, hoewel haar strakke toppen gevoelig kunnen zijn voor meeldauw en schimmel als ze tijdens de bloei aan overtollig vocht worden blootgesteld. Op plaatsen waar er aan het einde van de zomer veel regen valt, kun je Biscotti het beste iets eerder beginnen met kweken en oogsten om deze problemen te voorkomen. Na de stretching in de eerste 2 tot 3 weken van de bloei, bereiken Biscotti planten doorgaans een maximale hoogte van 120 cm binnen en 180 cm buiten. Haar opbrengsten kunnen binnen meer dan 500 g/m² zijn, en buiten tot wel 600 gram per plant.

Goed gekweekte en uitgeharde Biscotti toppen zullen klein, maar compact en keihard zijn. Ze behouden normaal gesproken hun levendige groene kleur, maar kunnen in sommige omgevingen paars worden. Haar ijzige laag hars bevat tot 25% THC en veel terpenen, waardoor deze wiet je trakteert op een sterk aroma van koekjes, diesel en aarde, evenals dynamische cerebrale effecten die een gelukzalig, creatief en sociaal gevoel opwekken.

Biscotti
23_genetic background_1 Gelato 25 x Triangle Kush
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 10 weken
29_THC_1 THC: 25%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140-180 cm
27_harvest period_1 Oktober
22_Effect_1 Cerebraal en verheffend, Creatief

Koop Biscotti

6. HulkBerry

HulkBerry is, hoe kan het ook anders, ons eerbetoon aan de almachtige Bruce Banner. Deze strain is afkomstig ergens uit Colorado en is een kruising van OG Kush en Strawberry Diesel. Ze is geliefd vanwege haar compacte toppen met een rijk aroma van bessen en diesel, evenals haar creatieve effecten. Onze variant voegt veelzijdige ontwikkelingskenmerken toe aan de mix, zodat je bent verzekerd van een uitstekende allround strain.

HulkBerry

In tegenstelling tot de soorten hierboven, is HulkBerry sativa dominant (65%), een zeldzaamheid in de wereld van Kush wiet. De sativa kant komt tot uiting in de iets langere bloei en grotere omvang, terwijl de indica-eigenschappen zorgen voor een uitstekende toppenstructuur en harsproductie. Ongeveer 4 weken na het kiemen zijn HulkBerry zaailingen ongeveer 20 cm hoog. De soort heeft de neiging tot stretching, dus het is extra belangrijk om haar vanaf het begin voldoende licht te geven. Dankzij haar veerkrachtige genen gedijt HulkBerry in verschillende klimaten, maar houd er rekening mee dat ze 9 tot 11 weken nodig heeft om binnen te bloeien en buiten meestal tussen eind september en half oktober klaar is voor de oogst. In een gematigd klimaat kun je het beste iets eerder beginnen, zodat de plant goed kan rijpen. Als sativa dominante soort kan HulkBerry prima tegen warm en vochtig weer, maar haar compacte toppen kunnen tegelijk veel vocht vasthouden. Stretching is ook bekend bij deze strain, en tijdens de bloei kan ze in lengte verdubbelen. De rijpe plant kan binnen uiteindelijk een hoogte bereiken van 140 cm en buiten 200 cm. Daarbij kun je een opbrengst van 450 g/m² binnen en 700 g/plant buiten tegemoet zien.

Trouw aan de originele Bruce Banner produceert HulkBerry van Royal Queen Seeds een heldere, opbeurende stone waar veel mensen overdag van genieten, evenals aroma's van bessen, citrus, kruiden en aarde, gevolgd door een peperige kick. Onder de juiste omstandigheden kan deze krachtige hybride wel 27% THC produceren.

HulkBerry
23_genetic background_1 OG Kush x Strawberry Diesel
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 9 - 11 Weken
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 65% Indica 35%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Eind September
22_Effect_1 Helder, Stimulerend

Koop HulkBerry

7. Gushers

Gushers is ook een nakomeling van de machtige Triangle Kush en een geweldige soort als je thuis sterke Kush wiet wilt kweken. Gushers combineert genen van Gelato #41 en Triangle Kush en beschikt over een scherp aroma, krachtig THC percentage en ontwikkelingskenmerken die geschikt zijn voor een verscheidenheid aan teelttechnieken.

Gushers

Binnen presteert Gushers zeer goed en blijft tijdens haar vegetatieve fase mooi compact. Hier profiteert de soort ook van training en ontbladering dankzij haar dicht bij elkaar geplaatste internodes en grote, dichte bladeren. Tijdens de bloei kan Gushers echter in omvang verdubbelen, waarbij de plant binnen een maximale hoogte van 70 tot 120 cm kan bereiken. Buiten wordt Gushers veel groter, tot wel 150 cm (of groter, afhankelijk van hoeveel ruimte ze krijgt). Gushers is redelijk veerkrachtig en houdt goed stand in een gematigd klimaat en gebieden met korte zomers. Nogmaals, houd rekening met stretching. In warmere regio's zoals Zuid-Europa, Californië en plekken met een mediterraan klimaat, kunnen kwekers overwegen om iets later dan normaal te beginnen. In een gematigd klimaat of zeeklimaat, zoals Centraal-Europa of het noorden van de VS, is het beter om Gushers zo vroeg mogelijk te planten om haar groeitijd en opbrengsten te maximaliseren. Als de oogst aanbreekt, kun je binnen maximaal 500 g/m² en buiten 700 g/plant verwachten.

Toppen van Gushers behouden doorgaans hun groene kleur en hebben een geweldige structuur die wordt gekenmerkt door grote, ronde kelken, roestkleurige stampers en weinig bladeren: een genot om te knippen. Ze produceert 24% THC en terpenen die doen denken aan zoet koekjesdeeg, rijpe bessen en tropisch fruit. Haar sterke effecten verheffen je geest en je hele lichaam zal ontspannen na slechts enkele trekken.

Gushers
23_genetic background_1 Gelato 41 x Triangle Kush
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-120
25_flowering time_1 8 - 10 weken
29_THC_1 THC: 24 %
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Begin Oktober
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Stimulerend, Vrolijk

Koop Gushers

8. Special Kush #1

Special Kush #1 is een klassieke Kush, gekweekt uit Afghaanse en andere landrassen die op natuurlijke wijze in het Hindu Kush-gebergte groeien. Het resultaat is een sterke soort die buiten groot en bossig kan worden en een grote berg Kush weed met aardse, fruitige en scherpe tonen produceert.

Special Kush #1

Special Kush #1 is voor 80% indica dominant, wat tot uiting komt in de ontwikkelingskenmerken. Kiem deze zaden en na ongeveer vier weken heb je 15 cm tot 25 cm hoge zaailingen met donkergroene, brede bladeren en korte internodes. Binnen behoudt Special Kush #1 haar compacte eigenschappen. Zelfs na indrukwekkende stretching worden deze planten binnen alsnog niet veel groter dan 100 cm. Buiten kan Special Kush #1 echter uitgroeien tot een monsterlijk grote struik, vooral als ze in grote potten of direct in de grond wordt geplant. De meeste fenotypes hebben de neiging om in omvang te verdubbelen als ze beginnen te bloeien, en bereiken uiteindelijk buiten een hoogte van 200 cm tot 270 cm. Dankzij haar indica dominante karakter groeit Special Kush #1 heel goed in een gematigd zeeklimaat, zoals hier in Europa, maar ook de noordelijke delen van de VS. Haar korte bloei draagt daar alleen maar aan bij en zorgt ervoor dat je Special Kush #1 eind september al kan oogsten. Special Kush #1 presteert ook goed in een meer mediterraan klimaat, maar een hoge luchtvochtigheid kan haar blootstellen aan plagen en ziekteverwekkers, vooral tijdens de bloei. Gemiddeld kan deze krachtige indica binnen 475 g/m² produceren en buiten tot wel 550 g/plant.

Special Kush #1 produceert 17% THC en terpenen die ruiken naar vochtige aarde, wierook, hasj en hints van rijp fruit. Haar effecten zijn krachtig, lichamelijk rustgevend en mentaal opbeurend. Dat maakt deze soort de perfecte keuze voor gebruik 's middags of 's avonds wanneer je wilt ontspannen.

Special Kush 1
23_genetic background_1 Afghan x Kush
33_Yield indoors_1 425 - 475 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 weken
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 200 - 270 cm
27_harvest period_1 Eind September
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Stoned, Zwaar

Koop Special Kush 1

9. Purplematic CBD

Purplematic CBD is het vlaggenschip onder de CBD soorten van Royal Queen Seeds. Deze stevige autoflower, een hybride tussen Kush Rose Auto CBD en Afghan Rose Auto CBD, produceert opvallende paarse toppen met een fruitig aroma van snoep en biedt heldere effecten.

Purplematic CBD

Dankzij haar ruderalis genen is Purplematic CBD een zeer betrouwbare soort die je op verschillende manieren kunt kweken. Het is heel belangrijk voor deze autoflower dat ze een solide start krijgt, zodat ze flink kan groeien en goede opbrengsten produceert. Daarom kun je de Purplematic CBD zaden het beste binnen, onder goed licht, en in een grote pot laten kiemen. Overweeg dan om je planten na twee tot drie weken naar buiten te brengen om ze van de zon te laten genieten. Onder de juiste omstandigheden zouden Purplematic CBD zaailingen in de tweede week van de vegetatieve fase ongeveer 8 cm tot 10 cm hoog moeten zijn. In week 3 of 4 zijn de meeste fenotypes tussen de 15 cm en 25 cm hoog en beginnen ze met bloeien. Na ongeveer 3 weken stretchen bereiken Purplematic CBD planten binnen een maximale hoogte van 70 cm tot 120 cm, terwijl ze buiten een hoogte van 140 cm kunnen halen. Ondanks haar Kush afkomst geeft Purplematic CBD de voorkeur aan warmere klimaten en gedijt ze in gebieden met lange, zonnige zomers, zoals Zuid-Europa, Californië, Florida en Texas. Purplematic heeft gewoonlijk 9 weken nodig van zaad tot oogst en kan binnen 450 g/m² en buiten tot wel 150 g/plant opleveren.

Dankzij haar genen produceert Purplematic CBD lange, dennenboomvormige paarse toppen met feloranje stampers en ijzige hars. Ze heeft ongeveer 17% CBD en een zoet aroma dat doet denken aan tropisch fruit-snoep.

Purplematic CBD
23_genetic background_1 Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-120
25_flowering time_1 7 - 8 weken
29_THC_1 THC: 0,5%
28_Type Blend_1 5% Sativa 90% Indica 5 Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 140 cm
27_harvest period_1 8-9 weken na ontkiemen
22_Effect_1 Helder, Rustgevend

Koop Purplematic CBD

10. Royal Kush Auto

Wil je snel en makkelijk hoogwaardige Kush wiet kweken? Zoek dan niet verder. Royal Kush Auto is onze variant op de klassieke OG Kush, maar dan in compacte, betrouwbare autoflower zaden. Met dezelfde genen van Chemdawg, Lemon Thai en Pakistani Kush als de enige echte OG Kush, maar dan met een vleugje ruderalis, maakt deze strain het kweken van Kush supersnel en eenvoudig.

Royal Kush Auto

Royal Kush Auto is een zeer robuuste soort die zowel binnen als buiten gedijt. Zoals bij de meeste autoflowers raden we aan om deze zaden binnen onder goede lampen te laten kiemen en de zaailingen naar buiten te verplaatsen zodra ze ten minste twee sets echte bladeren hebben. Hoewel Royal Kush Auto overweg kan met een gematigd klimaat en korte zomers, is het beter om stress te vermijden, zodat de korte vegetatieve groei zo goed mogelijk verloopt. Binnen 3 tot 4 weken na kiemen moeten Royal Kush Auto planten 15 cm groot zijn en diepgroene, gezond ogende bladeren hebben. Tegen die tijd gaat Royal Kush Auto vanzelf bloeien en zal aanzienlijk stretchen, waarbij ze een maximale hoogte van 90 cm binnen en 150 cm buiten bereikt. Naast haar sterke centrale cola ontwikkelt Royal Kush Auto ook een aantal zijtakken die snel zwaar worden van de toppen. Gemiddeld kunnen goed gekweekte Royal Kush Auto planten binnen 350 g/m² produceren en buiten tot wel 170 g/plant.

Royal Kush Auto is trouw aan de originele OG Kush en beschikt over een heerlijk aroma van vochtige aarde met tonen van dennen, citrus en brandstof. Haar toppen hebben de neiging hun natuurlijke lichtgroene kleuren te behouden en een dikke laag ijzige hars te ontwikkelen. Met 13% THC zorgt Royal Kush Auto voor een goed uitgebalanceerde stone die je verwent met een mentale buzz en lichte fysieke ontspanning.

Royal Kush Auto
23_genetic background_1 OG Kush x Ruderalis
33_Yield indoors_1 300 - 350 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 90 cm
25_flowering time_1 7 - 8 weken
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 50% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 120-170 grams per plant dried
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 11 - 12 weeks after sprouting
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Helder

Koop Royal Kush Auto

Maak je tuin compleet: kweek Kush!

Kush is afkomstig van oude landrassen uit het Hindu Kush-gebergte dat zich uitstrekt door Afghanistan, Pakistan en Tadzjikistan. De soorten zijn sterk, compact en lekker. Oftewel: een genot om te kweken en te roken. En dankzij het werk van onze breeders zijn we blij dat we een lange lijst Kush soorten hebben die geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan klimaten, regio's en kweekstijlen. Welke is jouw favoriet?

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.