USA DAYS — Tot 50% korting op USA strains CTA: Koop Nu

By Luke Sumpter

Duitsers hebben een goede smaak. Ze staan internationaal bekend om hun voortreffelijke technologie, hoogwaardige producten, stevige gerechten en donker bier. Deze liefde voor alles wat goed is, gaat ook op voor wiet. Wij hebben onderzocht wat de populairste soorten in Duitsland zijn. Hieruit blijkt dat het land houdt van veel THC en van terpenenprofielen die je laten watertanden. Bekijk hieronder de 5 populairste soorten van Duitsland.

1. ROYAL GORILLA

Royal Gorilla staat voor excellentie in de wereld van de cannabisgenetica. Dat is ook precies de reden waarom ze de aandacht van zoveel Duitse telers heeft getrokken. Van buitenaf lijkt ze volledig onschuldig met haar compacte en kleurrijke toppen. Haar THC-gehalte van 27% begint echter al na één trek te werken. Direct word je bevangen door een high die je geest in vuur en vlam zet en je lichaam in gelijke mate doet kalmeren. Dit verwarmende effect duurt urenlang en gaat gepaard met een aangename smaak van aardsheid en dennen. Binnen brengt Royal Gorilla 500-550 g/m² op na een bloei van 9-10 weken. Een buitenplant produceert een royale 550-600 gram en is in oktober klaar voor de oogst.

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Genetic background Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect Cerebral and relaxing
 

Buy Royal Gorilla

 

2. SPECIAL QUEEN 1

Duitse telers hebben een speciaal plekje in hun hart voor Special Queen 1. Deze Skunk-hybride levert simpele en consistente resultaten op. Door haar winterharde karakter is het geen probleem wanneer je een foutje maakt. Dit maakt haar een geweldige soort voor beginners in de wereld van de wietteelt. Met een perfecte balans tussen sativa en indica licht ze lichaam en geest tegelijkertijd op. Haar THC-gehalte van 18% is genoeg om een onmiddellijke bewustzijnsverandering te veroorzaken, zonder al te overweldigend te zijn. Haar bolvormige cola's produceren een terpenenprofiel dat zich kenmerkt door een smaak van zoetigheid, specerijen en fruit. Binnen mag je na een korte bloei van 7-8 weken een opbrengst van 525g/m² verwachten. Buiten zal ze tegen het einde van september een oogst van maximaal 550g/m² opbrengen.

Special Queen 1

SPECIAL QUEEN 1

SPECIAL QUEEN 1

Genetic background Power Bud x Skunk
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing
 

Buy Special Queen 1

 

3. LEMON SHINING SILVER HAZE

Net als hun voorkeur voor bliksemsnelle auto's houden de Duitsers ook van krachtige sativa-wiet. Lemon Shining Silver Haze bevredigt dit verlangen met een cerebrale high die het centrale zenuwstelsel laat schudden en creativiteit en motivatie in gang zet. Dit opbeurende effect is ideaal gedurende de dag om de geest geconcentreerd en energiek te houden. Ze produceert lange, ijzige cola’s met 21% THC en een terpenenprofiel bestaande uit een zoete en citrusachtige smaak. De indica-eigenschappen van Lemon Shining Silver Haze komen vooral tot uiting in de kweekruimte en de tuin. Ze wordt daarbij zelden hoger dan 2m. Binnenplanten geven je tot 475g/m² en een buitenplant biedt maximaal 500g.

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

LEMON SHINING SILVER HAZE

Genetic background Lemon Skunk x Amnesia Haze
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect A combination of stoned + high
 

Buy Lemon Shining Silver Haze

 

4. HULKBERRY

HulkBerry stamt af van een klassieke lijn van krachtige soorten. Als liefdeskind van OG Kush en Strawberry Diesel heeft ze met 27% THC met niemand mededogen. Haar sativa-dominante en uitzonderlijke cannabinoïde-profiel zorgt voor een sativa-achtige high die rechtstreeks naar de hersenen gaat. Geniet een aantal uren van fellere kleuren, een versterkte smaak en een intense cognitieve buzz. Beginners, benader deze soort met voorzichtigheid! Duitse telers die graag een stapje verder gaan, kunnen deze toppen gebruiken voor het maken van überkrachtige extracten. HulkBerry presteert zowel binnen als buiten goed. Binnenplanten leveren tot 450g/m² op na een bloei van 9-10 weken en buitenplanten maximaal 700g.

Hulkberry

HulkBerry

HulkBerry

Genetic background OG Kush x Strawberry Diesel
Yield indoor 400 - 450 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 65% Sativa, 35% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Clear and energetic

Buy HulkBerry

5. SHINING SILVER HAZE

Shining Silver Haze vervult ook het Duitse verlangen naar een verkwikkende en opwindende high. Deze sativa-dominante dame biedt het lichaam veel THC en stimulerende terpenen. De fytochemische cocktail initieert een stimulerende high die gebruikers in een creatieve stemming brengt. Shining Silver Haze is de inspiratie geweest voor veel liedjes, geschreven werken en atletische inspanningen. Dit komt niet als een verrassing, gezien het feit dat ze afstamt van een combinatie van Haze, Skunk en Northern Light. Binnenexemplaren leveren daarbij 600-650g/m² op na een relatief lange bloei van 9-11 weken. Buitenplanten genereren tegen het einde van oktober echter tot wel 600-650g per stuk.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Genetic background Haze x (Skunk x Northern Light)
Yield indoor 2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high
 

Buy Shining Silver Haze

 

Duitse consumenten zijn zeer kieskeurig en eerlijk. En daar houden we van! Als je deze soorten zelf wilt ervaren, kweek ze dan zelf eens en ontdek waarom ze zo populair zijn in Duitsland.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.