Pineapple Kush is een ongebruikelijke soort die vooral bekend is vanwege haar heerlijke aroma. Deze kan alleen maar worden omschreven als een combinatie van ananas en karamel met een tikkeltje boter en een snufje honing. De nasmaak kent een zweem van munt. Dit volstaat echter niet als accurate beschrijving van de hemelse ervaring die deze plant te bieden heeft.

Pineapple Kush is een stevige indica-melange, gemaakt door de ananassoort te kruisen met de Master Kush. Het bevat bij benadering 15 procent THC. De high die het verschaft is erg cerebraal met een lichte fysieke uitwerking. Velen omschreven het als een smeltende sensatie, vergelijkbaar met andere zware indica-melanges.

Master Kush, ook bekend als OG Kush, is een van de sterkste marihuanasoorten die momenteel verkrijgbaar zijn. Pineapple is een goede verzachter die toelaat dat de nakomelingen veel van hun kracht behouden. Het heeft een zoete smaak en fantastische geur die moeilijk te evenaren valt. Bovendien komt de Kush aan het eind door met een muntachtige nasmaak.

Deze soort is er een die meestal wordt gerookt. Op deze manier komen de bedwelmende eigenschappen van de high het best tot hun recht. Voor sommigen echter is het gebruik van een vaporisator bij deze soort ook prettig. De effecten hebben in dat geval meer van een volledig fysieke high met de bedwelmende eigenschappen.

Voor veel mensen is deze soort effectief gebleken bij kwalen zoals angst, depressie, ADHD en andere psychische aandoeningen. Het helpt ook om stress te verminderen. Slapeloosheid is nooit een probleem met Pineapple Kush in de buurt.

Het gebruik met een vaporisator heeft men toegepast om de chronische pijn te bestrijden bij aandoeningen als multiple sclerose, fibromyalgie, gewrichtsreuma en vele andere. Velen hebben de pijnstillende kwaliteiten vergeleken met die van injecteerbare morfine. De smaak en geur die zo prominent naar voren komen bij het roken, zwakken snel af zodat de gebruiker in staat is om simpelweg van de effecten te genieten.

Pineapple Kush

Al onze zaden zijn gefeminiseerd. Dit betekent dat wij het vuile werk voor je hebben opgeknapt. Al onze zaden zijn specifiek gekloond om allemaal tot bloei te komen. Zo zullen al onze planten de toppen krijgen waar jij op uit bent.

Een goed verzorgde Pineapple Kush-plant kan 120 centimeter hoog worden als deze binnen wordt gekweekt. Zij kan tot een halve kilo per vierkante meter opbrengen. Buiten verloopt de groei op vergelijkbare wijze maar verschilt de opbrengst per plant.

De top die aan deze plant groeit is groot en dik. Het is een erg zware, compacte bloem die bedekt is met kleine korreltjes die op bruine suiker lijken. Als de toppen worden fijngemalen, kun je met een klein beetje heel lang doen.

De meeste mensen vinden dat deze plant niet veel negatieve eigenschappen heeft. Bij sommigen kan ze echter een droge mond, droge ogen of hoofdpijn veroorzaken. Ook kun je last krijgen van slaperigheid, vaak gezien als een negatieve maar even vaak als een positieve bijwerking.

Als je op zoek bent naar een soort met een geweldige geur en smaak, zoek dan niet verder. De ontspannende mentale high en de smeltende fysieke high van Pineapple Kush voldoen vaak precies aan wat de dokter voorschreef, ongeacht je kwaal. De liefhebbers kunnen je vertellen dat dit een soort is die je niet mag missen.

Buy Pineapple Kush

Een van de grootste pluspunten van deze strain is haar unieke aroma en smaak. Pineapple Kush is zoet en tropisch, maar ook een beetje muntachtig. Ze is buitengewoon mild en geeft binnen een paar minuten een prettige, gebalanceerde high.

Buy Pineapple Kusg

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.