Gezelschapsplanten voor de kwaliteit van cannabis

Combinatieteelt is een goedkope, milieuvriendelijke, biologische, lange termijn oplossing om natuurlijke insecticiden en fungiciden toe te voegen aan jouw marihuana tuin. Levende mulch, schaduw, groenbemesters en toegevoegde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen kunnen allemaal worden bereikt door het planten van flora, die andere planten ondersteunen.

De cannabisplant reageert op combinatieteelt met sterkere groei, een grotere weerstand tegen ziekten en plagen en hogere opbrengsten met meer productie van essentiële olie. Verzamelingen van planten die samen groeien en elkaar en cannabis steunen, worden gilden genoemd.

Gilden fungeren als diverse micro-ecosystemen, die de algehele kwaliteit van de bodem, het binnendringen van water en retentie en de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen verbeteren. Gezonde gilden trekken nuttige insecten en kleine schepsels aan, welke ongedierte die cannabis kunnen beschadigen zullen opeten. Gezelschapsplanten verhullen vaak het unieke marihuana silhouet en de potpourri van een aantal bloeiende soorten maskeren de penetrante geur die onvermijdelijk is tijdens marihuana rijping.

Kleine steenhopen die willekeurig onder de gezelschapsplanten geplaatst worden, zullen al snel een thuis zijn voor hagedissen of grote roofzuchtige spinnen, die ook zullen helpen om insecten onder controle te houden. Hagedissen zijn zeer effectieve jagers van grotere insecten zoals motten en ze kunnen mieren met een verbazingwekkende snelheid te grazen nemen.

Herbs

GEZELSCHAPSPLANTEN VOOR CANNABIS, DIE INSECTEN AFSTOTEN

Basilicum: Dit kruid wordt zo hoog gewaardeerd dat het de koning van kruiden wordt genoemd. De zoete geur van basilicum in de lucht fungeert als een afweermiddel voor bladluizen, crioceris, muggen, tabakspijlstaart en witte vliegen.

Citroenmelisse: Citroenmelisse weert muggen af, terwijl het heilzame bestuivers aantrekt. Je moet het wel regelmatig plukken omdat het invasief kan zijn en zich snel verspreidt.

Dille: Dille trekt bondgenoten aan zoals bijen, zweefvliegen, ichneumonids en andere nuttige wespen. De rupsen van de Zwaluwstaartvlinder zullen je cannabis overslaan, omdat ze liever smullen van dille. Spint, de vloek van elke cannabis teler, veracht dille en zal dus ver wegblijven. Dille is ook een effectief afweermiddel tegen bladluizen, ni-uil en randwantsen.

Duizendblad: Lang geworteld duizendblad wordt vaak gebruikt als een plant voor de rand van de tuin, zodat het niet concurreert met wortel ruimte voor je cannabis. Het stoot een breed scala aan insecten af en trekt veel voordelige roofzuchtige insecten aan zoals lieveheersbeestjes, gaasvliegen, zweefvliegen en verschillende soorten wenselijke sluipwespen.

Kamille: Het tapijt van kleine heldere witte bloemen zal altijd bruisen met vrolijke bijen en zweefvliegen, terwijl ze muggen en vliegen afweren.

Koriander: Als een frontlijn afweermiddel, stoot koriander bladluizen, coloradokevers en de gevreesde spint af en helpt om sluipvliegen, zweefvliegen en een verscheidenheid aan sluipwespen aan te trekken die slechte insecten of hun larven eten.

Lavendel: De adembenemende bloemen van lavendel trekken verschillende nuttige insecten aan die zich voeden met nectar en larven en je planten zullen altijd omringd worden met tevreden bijen. Vlooien, teken en muizen worden afgeweerd door lavendel.

Pepermunt: Invasieve, maar veelzijdige, pepermunt zal de goede bijen aantrekken en mieren, vlooien, luizen, aardvlooien en muizen afweren.

Kervel: Gekweekt in een gilde met dille en koriander, zal als een vestingmuur van heilzame planten je marihuana omsingelen en het veilig houden van bladluizen en witte vliegen, terwijl het honingbijen en mini sluipwespen aantrekt, die zich voeden met de larven van vijandige insectensoorten.

Alfalfa: Dit meter-hoge gras stoot de gevreesde Lygus af, terwijl het vrienden aantrekt, zoals lieveheersbeestjes, roofwantsen en verschillende sluipwespen.

Goudsbloem: De krachtige en mooie goudsbloem stoot kevers, bladspringers, Epilachna varivestis en rondwormen af. De uitbundige bloei trekt gunstige nectaretende soorten aan.

Zonnebloemen: Het voordeel van zonnebloemen ligt in hun houtachtige en vezelige veerkracht. Zij zullen hongerige plagen uit de buurt van je plantjes houden met hun heldere allure.

lavender

GEZELSCHAPSPLANTEN VOOR CANNABIS DIE DE BODEMKWALITEIT VERBETEREN

Alfalfa: Genaamd de "koning van voedingsmiddelen", maakt alfalfa stikstof en accumuleert ijzer, magnesium, kalium en fosfor. De diepe wortels helpen om de bodem te doorbreken, waardoor het water beter kan binnendringen en het vertraagt de verdamping. Het groeit snel; je kunt het trimmen en als mulch gebruiken rond je planten.

Hoornbloem: Treedt op als een levende mulch, de snel groeiende hoornbloem overschaduwt de bodem en verhoogt het binnendringen van water en retentie. Trim het vaak en gebruik het als mulch of compost.

Witte & Rode Klaver: De laagblijvende klavertjes zijn zeer veerkrachtig en fungeren als levende mulch, ze stimuleren de brosheid van de bodem. Alle klavers maken stikstof, dat vrijkomt in de lokale naburige planten zodra het ontleedt.

Kamille: Zeer efficiënt bij het verzamelen van calcium, kalium en zwavel, en kamille zal deze voedingsstoffen weer in de bodem vrijlaten nadat het sterft.

chamomile

GEZELSCHAPSPLANTEN & ELIXERS, DIE CANNABIS GROEI STIMULEREN

Duizendblad: Tuinbouw folklore belooft, dat duizendblad de essentiële olieproductie in de omringende planten verhoogt.

Kamille: Als bij toverslag, verhoogt kamille de turgor van de omringende planten, met inbegrip van cannabis en het stimuleert essentiële olieproductie.

Koriander: Een thee gebrouwen uit geplette korianderzaden kan worden gebruikt als een topische spray om spintmijten veel beter te beheersen dan met commerciële vergiften.

Alfalfa: De gedroogde stengels kunnen worden gebrouwen om een vitamine- en mineraalrijke thee te maken, die op je marihuana en de hele tuin kan worden gespoten om de groei te stimuleren.

Goudsbloem: Een van de oudste gezelschapsplanten, goudsbloem stimuleert de groei van hun buren en laat een chemische stof vrij in de bodem, die insecten afstoot. Dit effect kan jaren aanhouden.

Koriander

BIODIVERSITEIT BETEKENT TEVREDEN CANNABIS

Al deze gezelschapsplanten fungeren op een aantal manieren ook als camouflage. De verscheidenheid van textuur, kleur en diepte van het perspectief helpen om de groeiende cannabis plant te verhullen. Kleinere groeiende soorten zoals indica en autoflowers zullen nagenoeg verdwijnen in een goed begroeide tuin. De vele geurige keuzes van gezelschapsplanten helpen ook om het kenmerkende cannabis boeket te verhullen in een potpourri van exotische geuren.

Als diverse mini-jungle overspoeld met kleur, geur en functionaliteit of een select groepje multifunctionele soorten, zal je marihuana op verschillende manieren profiteren van de gezelschapsplanten. Gezelschapsplanten steunen groei en kracht, verhogen de olieproductie en veerkracht, terwijl ze slechte insecten afweren en de goede aantrekken. Kosteneffectief en vrij van vervuiling, is combinatieteelt een bonus voor de portemonnee en de planeet.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.