Nieuwe cannabis Seedfinder - vind jouw match!

  • Etui Van Gerecycled Katoen
  • Etui Van Gerecycled Katoen
  • Etui Van Gerecycled Katoen

Etui Van Gerecycled Katoen

Kun je nergens je vloeipapier vinden? Ben je steeds je aansteker kwijt? Het Etui Van Gerecycled Katoen houdt al je materiaal veilig op één plaats! En naast zijn functionaliteit ziet hij er ook nog eens fraai uit. De gerecyclede katoenvezels voelen aangenaam aan en ons logo en de namen van strains voegen wat levendigheid aan het design toe.
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 6.00

€ 6.00 (-0%)

Koop en win 6 punten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Etui Van Gerecycled Katoen: houdt je rookwaren bijeen

Zoek je iets om je vloeipapier, filters of pijp in te bewaren? Dan hebben we de perfecte oplossing voor je. Het Etui Van Gerecycled Katoen van RQS combineert functionaliteit met schoonheid en vormt daarmee een waardevol hulpmiddel voor je verzameling materialen. Dit zakje is gemaakt van 100% biologisch katoen. Er zit geen plastic laag binnenin en het bevat geen andere verborgen materialen. Alleen een rits! Dit geeft het etui een duurzame touch en een mooie, natuurlijke look.

Met een grootte van 19 x 12cm biedt dit hoesje genoeg ruimte voor je rookwaar, dat je dankzij de rits aan de bovenkant veilig kunt bewaren. Het zal je bovendien opvallen dat we er onze persoonlijke touch aan hebben gegeven. Ons logo en onze populairste cannabis strains brengen dit etui helemaal tot leven!

    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK