• Pink Mist Auto

Pink Mist Auto

Pink Mist x Royal Haze Auto

Pink Mist Auto is de nakomeling van Pink Mist en Royal Haze Auto. Deze feminized autoflower produceert een lonende oogst zonder al te veel ruimte in te nemen. Daarmee is ze ideaal voor een kleine kweektent of een discreet plekje in je tuin. Kweek Pink Mist Auto-wietzaadjes en geniet na het oogsten van een euforisch makende, stimulerende impact en een rijke smaak van lavendel, bosbessen en aarde.
(1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 20.00

€ 20.00 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Gegevens
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Pink Mist Auto: euforie in aantocht

Pink Mist Auto heeft smaken en aroma's die je maar zelden in andere soorten wiet aantreft. Daarnaast verwent ze met vrolijke effecten, waardoor je de perfecte rookwaar hebt voor elk moment van de dag. De overvloedige oogst en het onderhoudsarme karakter van Pink Mist Auto zijn de kers op de taart. Dit is de ideale soort voor zowel beginnende als gevorderde kwekers.

Pink Mist Auto-wietzaadjes: de nakomelingen van Pink Mist & Royal Haze Auto

Onze vaardige breeders ontwikkelden deze soort met als doel de geweldige kwaliteiten van Pink Mist in een snelle, robuuste autoflower te vangen. Pink Mist, ook bekend als Pink OG, stamt af van Black Haze en Purple Thai. Ze produceert compacte, plakkerige toppen die een ontspannend effect opwekken, compleet met de munchies. Door deze soort met Royal Haze Auto te kruisen, kreeg hun nakomeling de autoflowering eigenschap en een aardse, bloemige smaak.

Smaak en effecten van Pink Mist Auto

Het THC percentage van Pink Mist Auto is 17% en ze bevat daarnaast nog talloze aardse, fruitige en bloemige terpenen. Samen wekken deze stoffen een high op die je geest in een euforische toestand lanceert, terwijl ze je ook fysiek ontspannen. Deze combinatie is zalig wanneer je wel een opkikker kunt gebruiken. Bij elke trek proef je een bijzondere smaak van lavendel, verrijkt met vleugjes bosbessen en aarde. Al bij al geniet je van een goed afgeronde en verfijnde smaaksensatie.

Kweekeigenschappen van Pink Mist Auto-wietzaadjes

Pink Mist Auto is interessant als je met een gebrek aan ruimte kampt, maar wel een aanzienlijke oogst wenst. Zodra je de wietzaadjes van Pink Mist Auto kiemt, zullen ze in 12-13 weken uitgroeien tot planten van 70–100 cm, al kun je dit formaat met trainingstechnieken nog wat beperken. De opbrengst schommelt tussen 350–400 g/m². Buiten bereiken ze een hoogte van maximaal 150 cm en kun je uitkijken naar een oogst van 110-160 g/plant. Ben je op zoek naar kleine, snelle wietplanten die een fantastische oogst produceren? Dan moet je echt Pink Mist Auto-zaden bij RQS kopen en ze zelf ervaren!

Pink Mist Auto data sheet
Soort Strain: Autoflowering
Genetische Achtergrond: Pink Mist x Royal Haze Auto
THC: 17%
CBD: Laag
Type: Sativa 60% Indica 35% Ruderalis 5%
Bloeitijd: 8 - 10 weken
Oogstmaand: 12 - 13 after sprouting
Hoogte Binnen: 60-120cm
Hoogte Buiten: 120 - 150 cm
Opbrengst Binnen: 350 - 400 gr/m2
Opbrengst Buiten: 110-160 gr/plant
Effect: Euforisch, Fysiek Ontspannend, Stimulerend
Smaak: Aards, Blueberry, Lavendel


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.