Plasma Aansteker RQS

De RQS Plasma Aansteker is weerbestendig, oplaadbaar en elektrisch, dankzij de nieuwste technologie. Voorbij zijn de tijden waarin je je aansteker steeds moet vullen of wanhopig probeert te schuilen voor de wind. Met de RQS Plasma Aansteker heb je de komende jaren altijd een vuurtje bij de hand.
 5.00/5 (5) Write a review
€ 39.50 incl. Btw In stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (5)

Plasma Aansteker - RQS: 100% elektrisch, oplaadbaar, innovatief en duurzaam

Als je op zoek bent naar een aansteker die lang meegaat, is de RQS Plasma Aansteker waarschijnlijk de beste die je kunt kopen. In tegenstelling tot een standaard aansteker, is de RQS Plasma Aansteker volledig elektrisch. Je hebt nooit meer chemische vloeistoffen of gas nodig. De elektrische X ontsteekt bijna onmiddellijk brandbare materialen en bereikt een temperatuur van bijna 500°C. Wanneer de batterij leeg begint te raken, kun je de aansteker gewoon opladen via een USB kabel.

Ook veroudering is geen probleem met de RQS Plasma Aansteker. Je kunt op deze aansteker vertrouwen onder alle weersomstandigheden, omdat de elektrische X een winddicht ontwerp heeft. En het beste is nog wel dat deze strakke aansteker gemakkelijk kan worden gereinigd en onderhouden. Geen chemicaliën of giftige gassen meer. En geen gedoe meer met navullen.

Mocht je jezelf trouwens ooit in een lastige situatie bevinden tijdens de "zombie apocalyps" en wanhopig op zoek zijn naar een vuurtje, ben je vanaf nu voorbereid; de RQS Plasma Aansteker is zo betrouwbaar als maar kan.

   

  By P. M. on 17/Sep/2018 :
  (5)

  Title : Un trés beau briquet
  Comment : Non seulement ce briquet est esthétique mais en plus il est très fonctionnel.C'est bien simple maintenant il m'accompagne partout. Je le recommande vivement.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Login
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK