Glazen Steamroller Pijp

Deze pijp, voorzien van het prestigieuze Royal Queen Seeds logo, is meer dan een rookapparaat. Als je vollere, meer directe hijsjes wilt, zoek dan niet verder. De Glazen Steamroller pijp biedt de ervaren roker een explosie van smaak, die alleen kan worden geëvenaard door de kracht van de hijs.
 4.00/5 (1) Write a review
€ 6.50 incl. Btw In stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (1)
  • Fotos van klanten (3)

RQS Glazen Steamroller Pijp - Zuivere En Perfecte Hijsjes

Het hoofdgedeelte van de RQS Steamroller Pijp is gemaakt van glas om een volledig egaal kanaal te bieden voor grote hijsjes. Inhaleer forse rookpluimen van goede wiet. Daarbij wordt de smaak niet aangetast door de materialen van de pijp. Zelfs toeschouwers raken betoverd door de dikke rook zodra het apparaat zich vult. Visueel aantrekkelijk en praktisch. De producten van het huismerk RQS zijn gemaakt voor blowers door blowers.

Om de Steamroller Glazen Pijp te gebruiken, vul je de bowl met je favoriete soort. Steek hem aan zoals je gewoonlijk doet en neem rustig trekjes om de gehele glazen buis met rook te vullen. Houd je vingers over het carburateur gaatje. Ben je klaar voor een hijsje, haal ze er dan vanaf en inhaleer. Herhaal dit totdat je stoned genoeg bent en geniet van de pure kracht van de hijsjes. Hoe ervaren je ook bent, je surft gegarandeerd op golven van euforie na slechts een paar trekjes.

De pijp is verkrijgbaar in het zwart met een wit Royal Queen Seeds logo op de onderkant van de bowl.

     


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK