• Wietzaadjes

  Of je nou een beginnende kweker bent, groene vingers hebt of een cannabisliefhebber bent, Royal Queen Seeds heeft gegarandeerd de wietzaadjes die je zoekt. We hebben een gigantisch variatie aan prijswinnende feminized, autoflowering en CBD-strains, dus check onze catalogus!

  BEKIJK ONZE SELECTIE

 • F1 Hybrides

  Royal Queen Seeds zet de wereld van de wietzaadjes op zijn kop door als eerste zadenbank echte F1 hybride soorten aan te bieden

  Ontdek ze hier

 • Zaden Mix Packs

  Waarom genoegen nemen met maar één soort? Onze Mix Packs bevatten 3 wietzaadjes van 3 verschillende soorten en tonen de diversiteit van cannabis. Ervaar verschillende cannabinoïdeprofielen, smaken en kweekprocessen.

  Bekijk Mix Packs

Ontdek Ons Aanbod Wietzaden Van Hoge Kwaliteit

Van Autoflowering tot Feminized Wietzaadjes, CBD-olie en Kweebenodigdheden — RQS Heeft het Allemaal

Beginnend als wietkwekers in Nederland, weten we bij Royal Queen Seeds inmiddels heel wat over hoogwaardige wietzaadjes. Of je nu slaapopwekkende indica's kweekt, sterke sativa's of krachtige CBD-zaadjes, een wietplant presteert pas goed met goed zaad.

Daarom streven wij naar het leveren van alleen de beste wietzaadjes van Europa. Met onze florerende webshop en wietzadenwinkels in Barcelona en Amsterdam, zijn wij een van de snelst groeiendebedrijven voor wietzaden van het continent.

Of je nu regular, autoflowering of feminized wietzaadjes wilt, wij heben ze allemaal en met dezelfde, ongeëvenaarde kwaliteit. Elk zaadje in onze catalogus is met de hand geselecteerd en biologisch gekweekt. De zaden worden ook regelmatig getest om de ontkiemingskracht en algehele kwaliteit tebepalen.

In onze catalogus vind je veelbekroonde feminized en autoflowering wietzaadjes. Met een zadenselectie met onder andere Northern Light, Shining Silver Haze, OG Kush, White Widow en Skunk #1, heeft Royal Queen Seeds hoogwaardige wiet voor iedereen. Heb je CBD-wietzaden nodig? Ook die heben we, net als CBD-olie. En vergeet niet onze regular wietzaadjes, waarmee je moederplanten kunt kweken.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, belkijk onze website en smartshop Zamnesia & Cibdol of bezoek een van onze winkels.

Begin je cannabis-avontuur vandaag nog met de zaden van Royal Queen Seeds!


Bekijk hier onze top 10 Wietzaadjes

Alles Autoflower Gefeminiseerde CBD

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.


Royal Queen Seeds is de producent van een aantal van de beste cannabis zaden in Europa en dit verzekert dat hobby kwekers over de hele wereld toegang hebben tot de beste cannabis soorten. Als het om het kweken gaat, staat passie en innovatie voorop.

Onze cup winnaars

Bewonder alle winnaars